|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Drobnič
15.9.2007 18:40:08   
lady29
Pozdravljeni!
Predno sem se odločila karkoli vprašati sem prej malo prebrskala po člankih in ugotovila da pa bom vseeno mogla tipkati in potem čakati na odgovore.
Z partnerjem sva tudi midva ena izmed mnogih sotrpinov ki nas tarejo težave glede zanositve.No jaz sem po vseh posegih (HSG,laporo in histero.)končno dobila napotnico za nadaljne postopke.Moja osebna ginekologinja me je napotila k dr.Drobniču v Ljubljano.Ker se z zdravnico nisva videle (napotnico mi je izročila sestra v amb.)sem napotena nekam pa sploh ne vem kaj se bo tam dogajalo...datum sicer že imam (2 november) prav tako pa imam tudi vse svoje izvide ki so bp in spermiogram od moža ki je po zagotovilu zdravnice ok.
No moje misli so že sedaj tam pri tistem dnevu a nikakor si ne morem predstavljati kaj me čaka  zato vas prav lepo naprošam če mi glede tega pomagate z svojimi izkušnjami in o poteku zdravljenja oziroma kar po domače mi povejte kaj me čaka.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Drobnič
15.9.2007 19:22:12   
Anonimen
K dr.Drobniču bosta sigurno šla v Leonišče- stara porodnišnica.  Midva sva šla tja.
Pregledal bo vajine izvide in sigurno bo mož moral narediti še en spermiogram.
Seme bo dal v eni posebni sobici, ki je nasproti zdravnikove ordinacije.Če bo imel težave greš lahko z njim in mu pomagaš.user posted image Vse ostalo ti bo sproti povedal.Srečno.

(odgovor članu lady29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dr.Drobnič
18.9.2007 16:10:00   
baguSka
Jaz ti ne morem povedat kaj vama bo pocel.. Lahko pa ti povem, da je on moj os.G. in sem full zadovoljna z njim. Sicer mi je ze opravil histero in laparo, vendar zal neuspesno. Kriva je bila moja maternica, vendar me v kratkem caka se ena operacija. Tokrat bo probu z drugo masino in pravi da bo zihr uspelo. Bomo vidl. Je pa tud meni ze svetoval umetno oploditev.. Vendar sva se zmenila, da pocakava do operacije, potem pa naprej. Zelim vama vso sreco in nic se ga ne bojta, ker je res super dec. :)

(odgovor članu lady29)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dr.Drobnič
18.9.2007 19:28:38   
lady29
Hvala za vzpodbudne besede.Pravzaprav sem vesela predvem lepih in pohvale vrednih besed o Dr. Drobniču,ker mi veliko pomeni že to da je uredu zdravnik.
Mogoče sem res pretiravala ko sem želela vedeti vse kaj me čaka,ker vem da je to pač od posameznikov odvisno in da ne more biti pri vsem isto,klub temu da pa imamo vsi isti cilj.No jaz sem vse preiskave že dala skozi in je vse bp kakor tudi spermiogram a kljub temu bebice ni in ni.Moja G mi je svetovala dopust v dvoje brez telefonov....nič od tega.Jaz moram odkrito priznati da sem že skoraj obupala a me želja po dojenčku vleče in mi daje moč da potrpim in storim vse le da ga bom enkrat le držala v rokah.Upam in upam...prav zato me zanima kaj vse se dogaja v fazi ki me čaka.
lp






(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?