|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   antibiotiki Ceclor
27.9.2007 20:50:26   
Elžbet
Ojla!

Ker so moji hčerki user posted image user posted image pred 1,5 mesecem odkrili uroinfekt in posledično verjetno tudi refluks (decembra imamo preiskavo UMCG). Do takrat moramo preventivno jemati vsak dan 5ml antibiotika Ceclor. In v čem je problem. Da ga v SLO ne bo od oktobra dalje možno dobiti, ker se je proizvajalec tako odločil. user posted image user posted image user posted image Zdravnica niti farmacevtka pa ne vesta, kateri bo nadomestljiv antibiotik. To je pa odvisno od bakterije, ki je odporna nanj.

Zanima me, če ima še katera takšen problem in kako ga boste rešile? Meni se zdi glupouser posted image , da bi mogla sama to reševati, ker zato so pristojni zdravniki in farmacevti

Hvala za odgovore in lep dan,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: antibiotiki Ceclor
27.9.2007 21:22:20   
Anonimen
Itak da ti tega ne bo treba sami teševati, brez skrbi. Sicer pa je ponavadi za take zadeve bil Primotren, a tega tudi več ni ali kako?

Je pa škoda za Ceclor, mi smo ga pred kratkim prvič imeli in je sinu prijetnega okusa, kar mu nopben drug AB do sedaj ni bil. Pa še na 12 ur se ga jemlje. Škoda, sem pa že mislila, da imamo rešeno vsaj kar se antibiotikov tiče.

Samo čudno, moj otrok je imel angino. A niso ponavdi antibiotiki vsaj približno za ene stvari eni, za druge pa drugi? Uroinfekt in angino naj bi povzročale podobne baktetije? No ja, možno.

(odgovor članu Elžbet)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: antibiotiki Ceclor
28.9.2007 7:17:58   
srki
Vsekakor bi se jaz obrnila na zdravnika oz. pediatrka, ki vama je ta antibiotik predpisal. Meni je to tako mimo, kar nehat izdelovat antibiotik. Pol naj pa vsaj vse bolnice in ZD obvetijo, pa jih ne bodo predpisovali več.

Isto je bilo z enimi kremami za akne, moj brat jih čaka že 4 mesece, pa jih še zdaj niso "proizvedli". Žalostno. In ravno zato bi morali obveščat, da ti potem takega zdravnila ne predpišejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: antibiotiki Ceclor
28.9.2007 7:20:59   
lex
ja midva sva ga tud dobila pred kakšnim letom, pa je postal ves pikast po njem in nama je potem dala ospen.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: antibiotiki Ceclor
28.9.2007 10:56:12   
Izabela_07
mi smo imeli Ceclor do dopolnjenega drugega meseca, potem pa smo dobili Primotren, tako da ti svetujem da se posvetuješ s svojo zdravnico. Mi imamo dokazan refluks, moram pa zelo pohvalit doktor Megličevo, ki je res izjemna zdravnica!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: antibiotiki Ceclor
28.9.2007 22:13:53   
Levči
Živjo!Midva sva tudi imela pred tremi tedni uroinfekt,oa sva dobila cecklor pa je bil ves pikast pa so nam zamenjali za primotren.Danes smo pa šli naMCUGpa so nam rekli,da ima refluks na desni ledvičkiuser posted image ,za naprej pa nevemo kako bo.ima pa drugo stopnjo refluksa.user posted image

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: antibiotiki Ceclor
29.9.2007 21:31:51   
atena
mi smo imeli pa ceclor za vnetje srednjega useša, ker hiconcil in amoksiklav nista pomagala,baje je ta močnejši.

(odgovor članu Levči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?