|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby phone - katerega kupiti?
1.12.2004 12:47:38   
DPI
Kupujemo baby phone in me zanima, katerega priporočate in kakšne izkušnje imate z njimi. Zanima me tudi, kje se ga najbolj splača kupiti.

Že v naprej hvala za nasvete.

Darja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Baby phone - katerega kupiti?
1.12.2004 13:00:54   
Jančika_
Mi imamo Navihančka, ki smo ga kupili v Arielu v akciji (11.000). Je slovenski izdelek in zaenkrat dela zelo dobro. Pred časom je ena napisala, da ga uporablja že eno leto vsaj dvakrat na dan in da je zelo zadovoljna.

LP, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Baby phone - katerega kupiti?
1.12.2004 13:01:26   
Seven*
Jaz bi definitivno se enkrat kupila Philips-a, ce bi se enkrat kupovala. Res so super! Do zdaj nisem niti ene same napake nasla na njem. Ful je dobro, da lahko nastavis lakost suma ob katerem se bo vklopil. Ce je nastavljeno na najobcutljivo nastavitev, se vklopi ze ob vzdihljaju otrocka ali pticjem civkanju zunaj.. Tako sem lahko ful mirna...

Priporocam..

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Baby phone - katerega kupiti?
1.12.2004 13:15:52   
bori
Mi mamo Navihančka, polega naše tamale lovi še vse sosedove jokce, pa kabel smo že poravljali, pa baterijo je razneslo,...
Ljudje, dajte 5 jurjov več pa Tomija nabavte. Vsak, ki ga ma ga ne more prehvalit,...

lp, Bori,:roza:,:duda:

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Baby phone - katerega kupiti?
1.12.2004 19:36:32   
viv_
Mi imamo Jokavčka in je super (prav tako slovenski). Je nekoliko dražji ker ima večji domet - saj pri nas se je splačalo, ker ga nosimo za seboj na vrt, pa k staršem (v zgornje nadstropje hiše), pa k sosedom.... Priporočam!

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Baby phone - katerega kupiti?
1.12.2004 21:03:43   
niki5
Mi imamo Navihančka, zaenkrat vredu, moram pa še preveriti če lovi na dvorišču tudi. Iz enega v drugega nadstropja lovi..

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Baby phone - katerega kupiti?
2.12.2004 16:11:25   
Sibil_
Jaz imam Angel Care-se kupi v Italiji, je res dražji-125 eurov, ampak se po moje splača.:)-
To je namreč poleg baby phona, ki lovi oz. ima dve frekvenci, še senzor za gibe otroka.
Imaš priložene dve plošči, ki jih daš pod jogi na katerem spi otrok, in ti zaznava njegove gibe.Če ne giba-beri tudi diha-se vklopi prvo pisk, nato pa alarm.:(
Jaz sem full zadovoljna, ker sem pred nabavo le-tega letala v sobo gledat če mali še diha (po pripovedovanjih je kar dosti mamic takih:ups: ).
Pa še nekaj-v Slovenskih trgovinah nimajo pojma kaj to sploh je, tako da se dobi res samo v Italiji.
LP,
Sibil in Patrik

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Baby phone - katerega kupiti?
2.12.2004 17:33:20   
Anka*
V Ljublani so Phillipsovi najcenejši v trgovini od podjetja, ki jih uvaža - to je v poslopju koseške tržnice. Imajo tudi največ izbire različnih modelov.
Meni se od različnih funkcij zdi še najbolj pomembna lučka za kontrolo dometa, tako res veš, da zveza deluje. Mislim, da pretirano varčevanje pri tej zadevi res ni smiselno, saj, ko gre za otrokovo varnost, mora biti stvar res zanesljiva, mar ne?

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Baby phone - katerega kupiti?
2.12.2004 19:38:07   
Pajaca
Mi mamo pa Tomy 2500 in je ful super. Ima tudi večji domet in je malo dražji a še nismo sosedov ulovili. Pa polno funkcij ima... od kontrole temperature, do dometa pa kaj vem kaj še vse. Sem pa slišala veliko pripomb na navihančke, Jokavčke, Sanjavčke.... zato ga nismo kupili.

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Baby phone - katerega kupiti?
2.12.2004 20:10:08   
asso
Naj povem, da je ta Angel Care od Foppapedreti.
Mi smo dobili za darila mislim, da Sanjavčka (Slovenski proizvod). Ko smo porabli eno uko z glave za baterije, da se lahko polnejo (ker drugače trajajo 11 ur in bi morali jih non stop kupovat) smo ugotovili, da adaptor od baby phona jih ne polni, smo morali nabavit še polnic. Na koncu pa smo ugotovili, da je za en d... in smo ga zamenjali za bone.
Jaz vam svetujem, da daste malo več in kupiste v redu stvar. Mislim, da res najbolj hvalijo Philipsove. V Baby Centru so rekli, da zadnje čase s Tomijevimi imajo dosti reklamacij, jaz pa bom nabavila od Chiccota - bomo videli kako se bo obnesel.

Lp asso

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Baby phone - katerega kupiti?
3.12.2004 13:10:51   
janjja
Pri nas uporabljamo MAXI - PHONE od Maxi - cosi in ima domet 300m, tako da se lahko gibam tudi zunaj. JE zelo ličen in priročen predvsem pa uporaben saj ni potrebno uporabljati baterij ker se polni z adapterjem.;)

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Baby phone - katerega kupiti?
4.12.2004 21:43:08   
Lara 1
Imamo Sanjavčka in smo z njim zelo zadovoljni, tudi domet, uradno 100 m, je po mojem daljši, ker imamo vrt kar nekaj korakov od hiše in "vleče" super. :bravo:Kupila sem ga v Arielu za 9990 sit in mi ni žal. Sem pa slišala, da so Tommyjevi zanič.:zmeden:

(odgovor članu DPI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?