|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plesnjiv voziček, kako ven spravit plesen
2.10.2007 17:12:21   
Nea_teja_
Kot sem že rekla sem bila pametna in pustila na morju voziček v baldahinu pol ga pa še moja tašča  ni dala v prikolo in ker je bilo v zraku veliko vlage  je blago postalo pikčasto od plesni.Dones sem ga oprala z vanishompa ni šlo nič vnuser posted image user posted image user posted image .Aja pa še to voziček je pp p3.Sem tok zalostna sploh nevem kaj naj naredim.

< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 2.10.2007 18:16:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se bom kr zjokala
2.10.2007 17:14:25   
Strawberrie Cherrie
Kupi Omnio Bianco( tole ) za 100različnih madežev. Potem naredi takšno kremico in namaži voziček. Jaz ga sperem kar v wapom, lahko ga pa tudi v banji (pomojem)...na vozičku sicer nisem imela madežev, sem pa spravila vso plesen iz ene totalno plesnive pižamice (poleti jo je mali pobruhal in je nisem sprala, predenj sem jo dala v koš za perilo) , 3slinčkov, ter eno orto staro plesen iz trenirke mojega dragega.

Ps: zdajle mi je od nekje zadaj prišlo in sem se spomnila, da je prijateljica iz vozička spravila plesen tako, da je ful pošpricala z zelenim Oxyem in dala prat prevleko. user posted image Ampak tole me ne držat za besedo, ker nisem 100%

< Sporočilo je popravil london_paris -- 2.10.2007 17:17:49 >

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Se bom kr zjokala
2.10.2007 18:15:49   
N _ B
Sama nisem vzgojiteljica, je imela pa hčerka lani user posted image  vzgojiteljico. Delala je do konca in je bila zelo malo odsotna. Še meni je bilo malo čudno. Bila je pa skupina 3-4 leta.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Se bom kr zjokala
2.10.2007 18:45:13   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Sama nisem vzgojiteljica, je imela pa hčerka lani user posted image  vzgojiteljico. Delala je do konca in je bila zelo malo odsotna. Še meni je bilo malo čudno. Bila je pa skupina 3-4 leta.


Oprosti, na napačen naslov poslano! user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Se bom kr zjokala
2.10.2007 19:12:13   
natasaom
user posted image user posted image  rr se pa malo meša!plesen sem jaz sprala z omino bianco.namaži pa pusti čez noc.pol pa z vročo vodo sper.še bolš pa je če maš vap!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Se bom kr zjokala
2.10.2007 19:54:55   
goda13
Jaz imam isti problem s PP AT4 sam ni bil zunaj, ampak je začel kar plesnetuser posted image . Sm tut klicala uvoznika, pa kao so dali italijani odgovor, da nimajo kaj pomagat!!!!!!



Probaj zlit mal mleka gor, pa pusti nekaj časa, pol pa v pralni stroj. Men kar nekaj spravi stran

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?