|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noce vec zaspati v svoji posteljici
2.10.2007 21:47:10   
smrka
Nasa 2 letnica noce vec iti v sovjo posteljico zvecer ko je treba spat. Hoce spati na nasi veliki postelji poleg nje pa mora lezati ati. Do pred 3 dnevi ni bilo tega problema, sem jo nesla zvecer v posteljo in je sla spat brez solz... zdaj se je pa scenarij obrnil.. Ko jo nesem v posteljico se zacne histericni jok, poskusa iti ven iz kinderbeta in nikakor se je neda pomirit. Spati hoce v najini postelji. Ko zaspi traja tudi po vec ko uro... jo potem odnesemo v njeno posteljo in spi vse do jutra.

A mate kak nasvet, kaj naj naredim, da jo spet spravimo v njeno posteljo in spanje brez joka??? Sem mislila dat na posteljo ful perila tako da bi videla da ni prostora za spat na njej... ampak nevem ce bi to vzgalo... sploh ne pomaga ce ji lepo na miren nacin kaj skusam dopovedat, ker ona samo tuli in hoce v najino posteljo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici
2.10.2007 21:51:20   
Marogica
Žal ne. Moj ta mlajši "prakticira" spanje pri svojem bratu, tam nekje od junija. "Selitve"  se izvajajo naslednje: nekaj časa spita oba v sobi od ta večjega, sedaj trenutno je aktualna soba od ta mlajšega. Če ta večjega ni doma, da prespi pri babi, ni šanse, da bi spal sam, v katerikoli sobi. Takrat nastopi na prizorišče spalnica...user posted image

Spal pa je od 3 meseca sam v svoji sobi, svoji postelji.....

p.s. Še dobro, da imata vsak svojo posteljo, ki meri 160x200, vsaj ni "tiščanja"...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici
2.10.2007 21:52:06   
Anonimen
Nič.

Stisni se k njej in se crkljajte.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici
3.10.2007 8:42:03   
poliloni
isto stari, isti problem. najhuje je pa, da je do sedaj normalno spal v svoji postelji. Jaz mu kar pustim, da gre zvečer spat v Ta veliko posteljo in ga potem ponoči nesem v njegovo, a problem nastane ko se ponoči kaj zbudi in spet prileze k nama - in to vedno na mojo stran, tako da oči nima problemauser posted image . Kaj naredim? Nič. Glavno je, da še vedno sam zaspi.

_____________________________

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici
3.10.2007 11:14:57   
Anonimen
Pri nas je isto. V svoji pojstlci noče več zaspat, tako da jo dava zaspat kar v najino, ko greva spat pa tudi mida, jo pa preneseva v njeno. Ampak se skoraj vsako noč zbudi in pride nazaj k nama. Včasih se prav pritihotapi.user posted image No in tako smo do jutra potem skupaj. Samo se ne sekirava, jo bo že minilo. Samo to mi ni jasno, kako bomo spali, ko bo še mali toliko zrasel, da bo začel to počet, ker je že zdaj gužva.user posted image

(odgovor članu poliloni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici
3.10.2007 14:30:14   
marelicaa
Poskusi jo dati v njeno posteljico v njeno sobo-če jo ima, ji povedati, da bodo vrata odprta, ti pa greš počivat v svojo.
Tudi pri nas je trajalo, da smo prišli do te faze. A ko je bilo enkrat dovolj je bilo dovolj in smo imeli celo noč "mašo". Pa sva nekako le dosegla zgoraj opisan način. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Noce vec zaspati v svoji posteljici
8.10.2007 23:27:41   
SSARA
Nč se sekirat, še prehitro bodo zrasli. Če vaju ne moti naj spi pri vama. Naša ta velika je to "prakticirala" še nekaj dni nazaj, dopolnila je 5 let. sedaj pa brez kakršnihkoli priprav prespi skoraj celo noč sama v svoji postelji. Smo pa dobili "zamenjavo", ta mali je star 15 mesecev in že na veliko spi pri nama. otrok potrebuje ljubezen in če ne zaspi drugače kot v vajini bližini se ne sekirajta. user posted image  Včasih se mora človek odločiti sam kaj je najbolje za tvojega otroka. user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?