|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   piskoti
10.12.2004 10:10:33   
toya
Pozdravljene!

Nasa Eva je stara 7 mesecev. Z mamo sva razmisljali, ce bi ji ze lahko dali brezglutenske piskote, pa jih je mama kupila, a take z zmletim kokosom. Jaz pa ne vem, kako je s tem. Jaz ji jih ne bi dala, pa tudi jajca so notri; saj so ji delali test alergije na jajca in ugotovili, da ni alergicna na jajca, ampak jaz vseeno ne bi tvegala?! Katere piskote pa ve dajete svojim?
Vceraj smo bili v posvetovalnici in sem zdravnico pozabila vprasat o tem.
Hvala in lepo se imejte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   piskoti
10.12.2004 10:58:48   
Seven*
Morda samo preblisk. Si razmisljala, da bi sama spekla piskotke? Tako bodo brez dodatkom, manj sladkani, lahko dodas majhne koscke sadja ali naribana jabolka.. Uporabis recimo rizevo moko ali koruzno.. Samo preblisk. Mene ze posteno mantra, da bi se lotila taksnega podviga..

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   piskoti
10.12.2004 11:03:17   
Seven*
ORUZNI KRUH
sestavine: 16 dag koruzne moke, 1 ščepec soli, olje, vrela voda.
priprava: Segrejemo vodo, da močno vre, nato med stalnim mešanjem dodajamo vreli, kipeči vodi koruzno moko, nato olje in zopet premešamo. Vlijemo v pekač in pečemo kot kruh, ko na eni strani porjavi, ga obrnemo in pečemo še na drugi strani. Postrežemo še toplega.

RIŽEVE IN KORUZNE ŽEMLJE
sestavine: 21 dag koruzne moke, 13 dag riževe moke, 0.25 dag pecilnega praška, 3 dag olja, 3 dcl vode, ščepec soli (po želji).
priprava: Presejemo moko in pecilni prašek, dodamo vodo in olje ter mešamo 2 minuti. Vse skupaj vlijemo v dobro namaščen pekač in pečemo 10 minut v močno segreti pečici, nato zmanjšamo na srednjo temperaturo in pečemo še 15 minut.

RIŽEV ŠARKELJ
sestavine: 10 dag riževe moke, 0.25 dag pecilnega praška, 7 dag rjavega sladkorja, ščepec soli, 2 dag olja, 1/2 dcl vode.
priprava: Vse sestavine premešamo, dodamo vodo in olje in mešamo 1 minuto. Zlijemo v naoljen pekač in v močno segreti pečici pečemo 15 minut, nato zmanjšamo na srednjo temperaturo in pečemo še 45 minut.

KORUZNI MOČNIK Z JABOLKI
sestavine: 30 dag koruznega zdroba, 5 dag olja, 5 dag sladkorja, 1 jabolko, malo vode, ščepec soli.
priprava: Koruzni zdrob zakuhamo v vrelo, osoljeno vodo in ga gosto skuhamo v močnik. Nato primešamo sladkor in olje in vlijemo zdrob na krožnik. Po vrhu naložimo pražena jabolka. Jabolka olupimo, narežemo in prepražimo na žlički olja, sladkorjem, da se zmehčajo.

JABOLČNE REZINE
sestavine: 25 dag riževe moke, 2 žlici margarine ali dovoljenega olja, malo vode, 1 jabolko, 2 žlici rjavega sladkorja, ščepec pecilnega praška.
priprava: Iz riževe moke, olja, vode, sladkorja in pecilnega praška naredimo testo. Med dvema listoma peki papirja ga razvaljamo v pravokotno ploščo. Polovico plošče položimo v pekač in potresemo z nastrganimi jabolki, ki smo jim primešali malo sladkorja. Pokrijemo z drugo polovico testa in spečemo v srednje vroči pečici.

Hmmm.. slisi se okusno...

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   piskoti
10.12.2004 11:07:39   
Anonimen
Meni je v posvetovalnici rekla, da naj začnem z keksi pri 6 mesecu....in sem delala malice: mleko in albert keksi ali pa naribani keksi in jabolka ali banana..včeraj pa sem delala jabolčno pito, kjer so seveda jajca in gluten in je malo pojedel, kaj dosti pa itak ne, kot vsako stvar..
Sem začela mu vse dajat pri 6 mesecih in nisva bila na nobenih testiranjih...
Na začetku sem jaz ful komplicirala in se obremenjevala z tem kaj je dobro in kaj ne...potem pa sem ugotovila, da je najboljša še zdrava kmečka pamet in ni dobro tolko komplicirat, ker je potem na koncu samo še vse slabše..edino kar mu ne dam so jagode in kivi, ostalo pa vse...in je vse ok

pa lep pozdrav

PJ

(odgovor članu toya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   piskoti
10.12.2004 12:36:56   
.ču
Sama mojemu škratku-star bo 8 mesecev dajem Hippove Babys erster keks.Se kar stopijo v ustih in jih ima zelo rad.
Če kupiš eno škatlo za probat,jo boš gotovo porabila.
Pa DOBER TEK!:)

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   piskoti
10.12.2004 12:45:33   
dory
Tudi mi imamo hippove kekse...tamal jih ma ful rad...stari smo 7,5 mesecev in sem vesela,da sploh lepo kaj popapca ;)

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   piskoti
10.12.2004 13:29:15   
bini
Uf hvala Seven... tile recepti res slastno zvenijo... mogoče se pa tud jest vržem v peko... sam kaj ko me je tako strah, da bi se ji kakšna drobtinica potem zaletela ali celo kaj hujšga :((

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   piskoti
10.12.2004 22:02:45   
mirka
Jaz ji pa dajem že en mesec po dva -tri piškotke Balsen-zoo(živalce).:kuza:
Jaz ji lomim koščke on ajih oa lep stopi v ustih in se ji ni nikoli zaletelo. pa tudi nobene reakcije ni bilo glede nato da jih verjetno po pravilih še ne bi smela jesti. Hvala bogu je vse ok in jih ima zeeelooo rada.:bravo:


(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?