|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jajca
23.11.2007 14:58:02   
andie
Zanima me, glede na to, da naj se ne bi beljaka dajalo pred prvim letom- kak je glede živil, ki vsebujejo jajca.Npr : ribana kaša, rezanci, testenine...?




< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 23.11.2007 20:14:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JAJCA
23.11.2007 16:01:13   
blue sky
Moj mišek je star 9 mesecev in pol in mu v juhico večkrat zakuham ribano kašo ali rezance. Večkrat je tudi testenine (kupiš jih lahko tudi brez jajc). Ker to niso velike količine, mislim, da ne bi smelo biti kaj narobe user posted image .

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JAJCA
23.11.2007 17:54:05   
biga
Živjo, meni je pediater rekel, da lahko po 10. mesecu dojenčku ponudim jajčne testenine, rezance ipd., vendar bom počakala do enega leta, nenazadnje vsebujejo tudi gluten in ker ima sinko blažjo obliko alergije na kravje mleko bomo raje počakali.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JAJCA
23.11.2007 18:00:07   
andie
kok pa zgleda, če ima otrok npr.alergijo na mleko?
Bruhanje al kok?

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JAJCA
23.11.2007 18:08:57   
biga
Andie, pri mojem sinu je šlo za črevesne težave, težave s prebavo (zaprtje), jok pri hranjenju na dojki, pri veliko drugih pa gre za izpuščaje po telesu. Sicer imaš pa veliko o tej temi na forumu, pa pobrskaj po temi alergija.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Jajca
24.11.2007 8:53:50   
kristinaj
zdravo. naša je stara 7,5 m . od 5 m dalje ji zvečer v mleko dam plasmon piškote, ki vsebujejo gluten. se lepo stopijo v steklenički. najprej sem začela z enim, sedaj smo pa že na treh. ni kaj punca raste. (potrkam 3x). s paštko-testeninami sem tudi začela enkrat po 6,5 m in sicer sem ji od plasmon kupila eno za dojenčke od 5 m naprej in ravno tako vsebuje gluten. jemo tudi kruh, tako belega kot črnega. ko nisem imela paštke od plasmona sem ji od barile dala "vermicini". 
če smo mi pri obroku,ona pa nekje med obroki in da nas ne gleda žalostno ji porinem škorjico kruha v roke ali pa plasmon piškotek. in ona se neizmerno s tem zabava. bog ne daj ji to vzeti.

v prehrani pa to uporabljam tako, da ji naredim mineštrco, lahko več vrst ali pa samo ena vrsta zelenjave, vmes zmiksam ali kruh ali pa zakuham paštko, včasih ji tudi sirček dam not zaradi boljšega okusa.

če se okorajžiš in probaš živilo z glutenom, le to naredi dopoldan z enim manjšim koščkom, da če je otrok alergičen imaš še čas ga peljat do zdravnika.

kar se tiče pa uporabe alpskega mleka, le tega uporabljam ko ji delam pire ali pa gres. drugače pa zvečer in zjutraj dobi polno dozo aptamila 2.

pozdravček

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Jajca
24.11.2007 18:50:41   
andie
kristinaj moja pupa tut obožuje kruh, ampak me je strah ji dat skorjico v roke, da ne bi prevelikega kosa odgriznila, da se ji ne bi kje zataknu.
Sicr še nima zobkov,so pa na poti.
pa glede piškotov me zanima, katere dajete? js dajem hippove, brez jajc, ampak mi niso všeč, pretrdi pa dragi kouser posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?