|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sunila ga je v oko
11.11.2007 9:46:27   
neanja duo
Oj!

Naša Anja je včeraj Nejca sunila z barvico v oko(na srečo ne s konico).Danes sicer nima težav(se mu ne solzi,pravi da ga ne boli,nima otečeno oko),samo če malo odmaknem spodnjo veko dol,se mu vidi  na beločnici kot nek "odtis"(rdeče),udarec od svinčnika.Sem pa poskusila tudi ,če vidi(pokrila drugo oko,da je gledal s poškodovanim) in je bp.Ali ga naj vseeno peljem k zdravniku pokazat?

hvala lepa

neanja duo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sunila ga je v oko
11.11.2007 10:10:08   
Marogica
Jaz bi ga peljala k zdravniku, ker se nikoli ne ve. Ko gre za oči, se jaz ne bi "šalila" in kaj dosti čakala. Bolje, da reče zdravnik, da ni nič takega, kot pa da otroku pusti to kakšne posledice. In oči so zaenkrat še "nenadomestljive".

Najbrž pa ima tako ali tako samo malo "otečeno".

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sunila ga je v oko
11.11.2007 10:49:22   
Anonimen
Jaz bi ga na tvojem mestu tudi peljala, oči so le ene........ moj sin je padel prijateljici nazaj na glavo ko so se nekaj igrali in se nosili, niti pomislila nisem da bi se mu od tega padca lahko poslabšal vid,pa smo šli na slikanje in niso nič ugotovili, čez čas je dobil očala in okolist je potrdil da je lahko od padca dalje vid slabši, ker prej ni bilo nikoli nič narobe z očmi..................tako, da jaz bi ga vsekakor peljala.....

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sunila ga je v oko
11.11.2007 21:10:55   
paris
Kar pelji sinčka k zdravniku, bolje trikrat preveč, kot enkrat premalo.

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?