|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moby Wrap - zelo priporočam
27.10.2007 23:38:01   
Čohalka
Rodila  sem že drugega nedonošenčka in ga hotela čim več kengurujčkati, zato sem malo brskala po spletu in našla idealno rešitev - Moby Wrap, trak, ki je zelooo primeren! Sprva sem bila malo v strahu, kako bo, ko pa smo ga sprobali, se je izkazalo, da je res super, sploh za mrzle zimske dni.

Priporočam ga vsem mamicam nedonošenčkov in tudi ostalim.

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moby Wrap - zelo priporočam
29.10.2007 13:09:35   
Čohalka
Pa še to: dobi se tudi pri nas. Naročila sem ga preko
www.mojskratek.si


(odgovor članu Čohalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moby Wrap - zelo priporočam
31.10.2007 17:28:51   
emina83
prosim, povej mi a se ta trak vedno najprej naštima, pa šele potem daš user posted image not, al ga vežeš z njim vred na rokah? jaz mam namreč 6 mes punčko in bi mi fajn prišel ko grem kam po opravkih, al pa za na sprehod. upam da ni kratek, pa sej če je do 16 kil bi moral biti dovolj dolgi. sem že razmišljala o tem, da bi si ga sama naredila, samo ne vem iz kakšnega blaga je ta zadeva(mislim na tkanje) in ne upam riskirat, si ga rajši kupim.

če ti ni odveč priloži kakšno slikico.

(odgovor članu Čohalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Moby Wrap - zelo priporočam
1.11.2007 12:03:55   
Čohalka
Najprej si zvežem trak, ki je dolg približno 5 metrov, sam ni panike, ker imaš navodila in je vse skupaj sila enostavno, potem pa štručko namestim vanj. Gre res lahko in menim, da lahko to zmoreš brez pomoči.

Drugače, pa maš trak lahko tudi za 3 letnike... Otroka lahko nosiš v različnih položajih: za do 3 mesece je priporočljivo dvignjeno proti tebi, potem je tu zibka, potem dvignjeno stran od tebe, na boku, na hrbtu... Skratka, z razvojem otroka prilagajaš tudi njegovo nošenje.

Material je bombaž, pralni, tak zelo kvaliteten. Jaz sem si vzela D verzijo traka, ko je na sredi tkano blago - se mi zdi primerno tako za zimo, kot za poletje. Drugače pa lahko izbiraš tudi kar med navadnim blagom (celi trak iz istega blaga), ali takšnim, da je na sredi iz flisa ali pa iz svile.

Če te zanima še kaj, vprašaj.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moby Wrap - zelo priporočam
1.11.2007 23:11:40   
emina83
mogoče malo nemno vprašanje, ampak ali dobiš račun zraven pa če je kaj garancije oz kolikšen je reklamacijski čas, če bi bognedaj s pošiljko bilo kaj narobe? drugače se mi pa zdi to ful praktična zadeva, sploh zdaj ko mi tamalo zobki matrajo, pa bi se skos nosila pa cartala, tak bi jo pa lahka dala v trak notri, pa celo kaj zraven naredila po hiši...


user posted image user posted image user posted image za moby wrap

(odgovor članu Čohalka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moby Wrap - zelo priporočam
2.11.2007 18:18:36   
Čohalka
Račun dobiš, kako pa je z garancijo pa še sama ne vem... pozanimaj se na pri dobaviteljih na strani, ki sem jo navedla zgoraj. 

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Moby Wrap - zelo priporočam
12.11.2007 17:31:18   
Čohalka
emina83, sporoči, kako bo...

(odgovor članu Čohalka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?