|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miom
11.11.2007 20:38:20   
Anonimen
Jaz sem noseča 10 tednov pa mi je moja g na zadnjem ultrazvoku povedala,da imam miom na maternici.Na to ni polagala večje pozornosti,ker je rekla,da ni nič nevaren za plod.Mene pa vseeno zanima,če je imela katera podoben primer in kako se ji je vse skupaj izteklo!Hvala vam za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Miom
12.11.2007 9:41:31   
Lusa
Jaz bi naj imela miom v prvi nosečnosti in se je vse skupaj lepo izteklo.Mi je pa takrat g. rekel ,da je lahko velika težava ,če se miom veča v maternici ,takrat lahko pride do splava ali pa predčasnega poroda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Miom
12.11.2007 13:08:09   
eole
oj! tudi jaz ga imam, vendar mi je rekla g. da naj ne bi vplival na nosečnost. kaj pa potem? imam katera izkušnje??

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Miom
12.11.2007 13:52:01   
Anonimen
Joj očitno nas ni veliko,ki imamo to reč.Jaz sem sicer nekaj malega prebrala o tem ampak saj veste bolje je slišat izkušnje od nosečnice in kako se je to izšlo.Tud jaz upam,da mi ne bo nič zrastel.Baje,če ne raste ga sploh ne operirajo.Da ni nič nevaren,če je tam.Kaj pa vem po mojem bi mi moja g kaj več povedala,če bi lahko škodovalo otroku.Ampak mali črvek pa vseeno gloda.Bom čez 14 dni videla kaj mi bo rekla.

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Miom
12.11.2007 16:48:23   
polly80
žanka,iz knjige:miom je nenevarna tvorba v mišičju maternice, ki jo navadno opazijo pri     uz     pregledu.Miom redko nastane med nosečnostjo, če pa ga že imate, se zaradi povečane količine estrogena med nosečnostjo lahko poveča. Pri degenerativnih spremembah lahko povzroča bolečine v trebuhu. Te spremembe so sicer neprijetne, ampak največkrat NENEVARNE.Če se le ne poveča preveč in če ne zapira materničnega vratu,miom ne bi smel biti nevaren za otroka. Lahko pa povzroči močno krvavitev po porodu..
upam,da sem malo pomagala..samo brez panike..lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Miom
12.11.2007 18:05:28   
Anonimen
HVALA polly80!!!Si mi razložila bolj po domače.Saj veš kako je ,če kaj bereš iz strokovne literature na katero se nč ne spoznaš.Saj jaz se ne.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Miom
19.11.2007 10:41:52   
*nina*
halo!upam da se bo vse uredilo!!!na novo sem učlanjena in me zanima po kolikšnem času si zanosila???si jamala tabletke prej in koliko časa???jaz sem jih jemala 6let,pa me mal skrbi,da nebi zdaj mogla zanositi???mi lahko kaj svetuješ???folno že jamljem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Miom
19.11.2007 11:09:08   
polly80
halo nina...tudi jaz sem jemala tabletke prej 6 let,ko sem jih nehala,sem takoj zanosila..sem vprašala ginekologa,tabletke so že tako izboljšane,da sploh ni panike..tudi če med jemanjem zanosiš,nič zato..vseeno pa svetujejo kakšen mesec,da počakaš,da se menstruacija uredi..jaz niti folne nisem prej jemala,sem takoj sem sem si naredila test..je pa fajn,če jo že jemlješ ja..samo čimanj razmišljaj,da ti ne bo uspelo..negativne misli vse samo poslabšajo...lp

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pismo mojemu otroku, ki ga ni več
Danes, ko razmišljam o tebi, držim v naročju tvojo sestrico. Čudovita je, popolna je, srečna sem in ... hkrati neizmerno...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?