|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kengurujček
22.12.2004 8:09:15   
Bejba
Odpravljamo se v nakup kengurujčka, pa bi vas prosila, če mi lahko kakšnega svetujete. Fino bi bilo, če lahko gleda v obe smeri, proti tebi in naprej. Pa za kakšno razumno ceno, seveda. Napišite še kje se ga kupi.

Hvala.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kengurujček
22.12.2004 11:23:06   
asso
Pozdravček,

jaz imam od Chiccota GO Plus, kjer lahko :duda: nosiš v obe smeri in celo napol leže tako, da je že od prvih mesecev in njegova hrbtenica nič ne trpi.

Kje se ga kupi? Verjetno tam kjer prodajajo izdelke Chiccota, na obali je to Soča, ki jo vi nimate.
Cena pa je njekje okoli 9.000 - 10.000, v Italiji 41 €.

Lp asso

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kengurujček
22.12.2004 18:20:36   
Bejba
Hoj!
Kupili kengurujčka od Chiccota in zaenkrat se mi zdi super. Nosi se naprej, nazaj in leže. Sicer ga še nismo izprobali, a zaenkrat me je prepričal. Pa tudi cena je bila dokaj sprejemljiva - s popustom 9.400 SIT.
Hvala.

LP; B

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kengurujček
22.12.2004 22:35:52   
Anja167
Ne kupit Hauckovega, ali pa raje sploh nobenega kupit! Če že, naj bo primeren za težo do 10 kg. Naš mulec ima zdaj preko 7 kil, naš kengurujček (smo ga sicer dobili v dar in podarjenemu konju naj sicer ne bi gledali v zobe, ampak žal mu moram...) pa je do 7.5 kg. Našega mulca bi lahko, ker ni dobro držal glavice, šele pred kakim mesecem dala noter. Takrat smo res poskusili. Glava je bila v redu, ampak je imel pa zato čisto pokrivljeno hrbteničko (kengurujček je iz blaga in ni dobre opore). Za otroke, mlajše od 4 mesecev, se meni kengurujček ne zdi primeren. Poleg tega je naš nekam ozek, tako da ob malo debelejši obleki malega ne bi niti slučajno spravila noter. Raje razmisli o štroklji ali slingu ali traku za nošenje (uporabno tudi v položajih, v katerih otroka nosiš v kengurujčku + v 100 drugih položajih, v katerih pa kengurujček odpade). LP.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?