|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški frizer
21.11.2007 8:15:16   
rouzi
Živjo!
Prosila bi vas za nasvet, kam v Lj peljati izredno živega 2,5 letnika k frizerju?
Do sedaj sva ga strigla sama, med kosilom.. drugače ni šlo. Vendar ima revček tako scufane lase, da potrebujejo profesionalni poseg.
Ne predstavljam si, da bo sedel več kot minuto na miru. Imate mogoče nasvet?
Zdaj je res že kriza, imamo že pravi afro look...user posted image
Najlepša hvala.
Pozdravček

S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški frizer
21.11.2007 16:56:29   
simona76
Jaz sem se tudi dolgo mučila doma. Je bil zelo nemiren, tako da smo cel cirkus zganjal okrog njega, da je bil pri miru, da sem lahko naredila svoje. Potem mi je bilo pa tega dovolj in sem ga peljala frizerju. In glej ga zlomka, tam je sedel pri miru kot še nikoli. In je frizer v miru opravil svoje. Od takrat se niti pod razno ne mučim več doma...

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otroški frizer
22.11.2007 11:10:01   
Nika v službi
Mi že nekaj časa hodimo k Frkolinu, Škofljica. V začetku so bile tudi tam hude težave, ker se ni pustila striči, je jokala, ni hotela ogrinjala, brisače, ni hotela sedeti na konjičku, skratka nič. Pa smo se strigli pri njih zunaj na dvorišču, kjer imajo kamenčke, pa frizerka je delala cel stretching, da jo je približno ostrigla. Po več obiskih se je stanje izboljšalo, pred dobrim tednom dni je bilo že zelo zgledno. Je sedela na konjičku, se gledala v ogledalo, dovolila je celo brisačo preko ramen (pregrinjala še vedno ne).

Jaz sem nad Frkolinom navdušena! Aja, na koncu dobi vedno liziko.

(odgovor članu simona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?