|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A še katera komaj čaka...
21.12.2004 14:17:25   
leah
...da se naje normalno,brez,da nas potem vse tišči zaradi prevelikega bušija,in brez kasnejše zgage???In,da končno lahko pojemo eno ormalno porcijo?

Jaz namreč komaj čakam,da pojem kako...hm..dobro plesakvico,burek,čips...pizzo..kake gratinirane testenine(zdej se moram tega bolj izogibat...malo zaradi pritiska,mal pa tudi zato ker se potem full slabo počutim-beri;tiščanje)

Pa tudi se mi zdi,da je zdej v nosečnosti okus full drugačen...pa vonj.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A še katera komaj čaka...
21.12.2004 14:24:57   
Komet
oj

Jaz vse to normalo jem kar si napisala ti, ker ga skušam navaditi že sedaj na vse okuse. Tudi mene je vse tiščalo in sem morala takoj zbruhati, ampak po 5m se uredi. Želim si pa spit ene dva ta velka bambusa. Hecno ne prej nisem nikol pila vina.

24t

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A še katera komaj čaka...
21.12.2004 15:32:53   
leah
Sej jst sem tudi vse jedla v vaših tednih,zdaj sem pa že v 37.in moram,kot sem napisala zaradi pritiska malo pazit.Evo zdele sem si privoščila popečne melancane...njami....


(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A še katera komaj čaka...
22.12.2004 10:00:21   
tamala
Danes smo 1. dan čez rok! S hrano nimam težav, čeprav me zgaga strašno daje... Donat in Rutacid pomagata.
Jaz bolj pogrešam spanje na trebuhu, pa stiskanje z možekom, ker zdaj so ravno noči najbolj naporne: lulanje, tiščanje v medenici, boleč križ in kolki...

Pa da bom lahko spet na tleh delala bedarije s sinkom, se boksala ipd. Se normalno in brez težav sklonila in kaj pobrala, si zavezala čevlje... Cel kup tega je, kar na koncu pogrešaš in rabiš kot kak ubog zasvojenec svojo dozo.

Ampak ko dobimo svoje štručke v naročje, je vse pozabljeno, kajne?

Malo še zdržimo!

D.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A še katera komaj čaka...
22.12.2004 13:56:48   
lidia
Jaz mam še 2 tedna in 2 dni do PDP, zgaga mi ne nagaja, razen če jem kak ričet al pa sarmo npr., Donat na srečo takoj vse pogasi.
Mene bolj moti to, da nisem gibčna, pa možek se me zdaj boji pocrkljat, beri seksat, ker se boji da bi sprožil porod, pred kratkim sem imela kar močne lažne popadke, popek mi je kar noter potegnilo, bogi moj dedec se je čist prestrašil.
Drgač pa klasika, veliko lulanja, hodim pa kot kakšna raca, sploh zjutraj, dokler se malo ne razgibam, pa komaj se še sama obujem...tudi jaz sanjam, da bom lahko spala na trebuhu, samo sumim, da me bo pri tem ovirala mlekarna...

Držmo se, glavno, da so štručke zdrave in da bodo kmalu v naših naročjih.:);)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A še katera komaj čaka...
25.12.2004 9:15:49   
Maja K
ja, se strinjam z vami. Jaz komaj čakam da spet pridem na normalne dimenzije (beri zavezovanje čevljev, vstajanje iz sedežne brez sindroma hroščka, ipd). Ima mogoče katera rok 31.21. v Lj porodnišnici?
morda se vidimo
lp maja

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A še katera komaj čaka...
25.12.2004 19:42:45   
Miško
Hja

jaz sem si delala utvare, kako bom rodila in že naslednji dan jedla vse, čemur sem se v nosečnosti izogibala zaradi tokse ... in, greš rodit potem pa ugotoviš, da zdaj pa NIČ ne smeš jesti; nič svinjine, nič, kar napenja, nobene čokolade, skratka NIČ užitnega. Zato, jejte, dokler ste noseče, kolikor lahko, potem je omejitev več.

Pa lahek porod vam želim


Miško&Matija

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?