|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
16.12.2004 12:24:58   
ajda11
LP

Večinoma vas prebiram in zase skoraj vedno najdem odgovore iz vaših izkušenj. Sedaj bi pa rabila tudi sama en nasvet.
Sem štiri mesece po porodu in pred dvema mesecema so
mi začeli izpadati lasje. Sprva je bilo to v meji normale, sedaj pa že tri tedne pravi "haus". Bom plešasta, če se bo to nadaljevalo. Se ne upam počesat, ko si umivam lase pa živa groza. Zanima me kako dolgo je trajalo preden se stvar umiri in če sploh lahko kaj naredim (razen vitaminov in šamponov). Ker dojim ne upam v usta dati ničesar.
Pravijo, da se o prekomernem izpadanju govori, ko dnevno izpade 100 las in da je v tem primeru dobro obiskati dermatologa. Pri meni pa je ta količina močno večja, imam že pravo fobijo in samo štejem in štejem.

Hvala
Suzana

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izpadanje las
16.12.2004 12:27:47   
KIRA
sem imela enak problem jaz sem izgubila polovico vseh las, čisto resno. moj čop ali kit aje pol tanjša kot prej, pa si tega ne domišljam ampak počasi ponehava. meni se je začelo intenzivno, ko sem začela izgubljat mleko nekje pri 2 mesecih. mala pa je sedaj 4, pa počasi ni več tako hudo. sem se tudi ful sekirala zaradi tega..
LP

(odgovor članu ajda11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izpadanje las
16.12.2004 13:04:32   
Jančika_
Enako. Za popenit. Začelo se je pri dveh mesecih, zdaj pri štirih in pol počasi ponehava.

(odgovor članu ajda11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izpadanje las
16.12.2004 14:47:42   
Taša
No meni se je začelo nekje pri 2 mesecih pa se še ni končalo ! Upam da se bo kmalu nehal, ker če ne bom plešasta....

(odgovor članu ajda11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izpadanje las
16.12.2004 15:27:33   
coca
Tudi jaz sem v tem klubu. Prav živčna sem, ko po celem stanovanju pobiram svoje lase, jih je povsod dovolj; po tleh, v umivalniku, po kavču, po pultu, celo v otroški posteljici, na povštru... Kupila sem si Fitoval šampon in Fitoval kapsule in sedaj to uporabljam. Sem šele začela in še ni vidnih rezultatov. Sem pa slišala, da tak stvar traja tudi do enega leta. Uf!!! Meni se je začelo tam enkrat po tretjem mesecu, sedaj sem pet mesecev po porodu. Upam, da ko se bo umirilo, da bo las spet kot prej!

(odgovor članu ajda11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izpadanje las
16.12.2004 15:37:45   
ciciban
:zmeden:Poznam to! Ziva groza-odpadal so mi tok,da si jih tud umit vec nism upala posten.Dojila sem 9m,odpadal so mi pa se celo leto po tem.Jedla sem razne vitamine in dodatke prav za lase,pa ni nic pomagalo.Zdaj-po drugem porodu pa je vse drugace.Lasje so se mi obnovili med nosecnostjo in mi niso ponovno izpadli po porodu.:)

(odgovor članu ajda11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izpadanje las
16.12.2004 15:42:23   
Erika 1
No, naš Gregor ima 11 mesecev in jaz sem se golila celih 6 mesecev. Sem bila prepričana, da bom k Elton.MA sem dobila v eni knjigi razlago. Med nosečnostjo lasje manj izpadajo, skoraj nič, zato smo vse izgledale k italijanske dive. No in po porodu da + las izpada. Tako, da ni panike. Zdej sem k prej.

(odgovor članu ajda11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izpadanje las
16.12.2004 16:29:19   
Gina
Meni so izpadali prve 4 mesece nosečnosti, pa od otrokovega 2. meseca naprej. Zdaj je star 7 mes. in je že skoraj ok. :)

(odgovor članu ajda11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izpadanje las
19.12.2004 22:19:53   
Kenny
Meni so tud začeli 2. mesec po porodu izpadat ko zmešani, pa še zdaj ni čisto v redu (11 mesecev) , ampak gre na bolje. Je pa frizerka rekla, da imam tudi polno novih in da novi tudi hitreje nastajajo, samo se to toliko ne vidi.:zmeden:

(odgovor članu ajda11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izpadanje las
20.12.2004 21:18:47   
kimi
enako to je normalno v celi nosečnosti zelo malo izpadejo pa potem nadoknadijo za nazaj

(odgovor članu ajda11)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?