|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grozne sanje
23.6.2010 20:55:20   
Katja85
lepo pozdravljene vse mamčice, bodoče mamčice ter vsi malčki v trebuščkih in tisti že izven njih user posted image sem nova na tem forumu in je že skrajni čas da se vam pridružim v debatah. pa preidimo k mojem problemu.
jaz bi zelo prosla če mi lahko katera pove, če je ona imela v nosečnosti nočne more. jaz sem bila prej mega fenica grozljivk in forenzičnih preiskav, vedno sem vse poguglala o serijski morilcih in vglavnem spala ko angelček klub hudem kričanju in brizganju vseh tekočin na tv-ju. user posted image zdaj sem pa v 11 tednu nosečnosti pa me tako daje labo spanje. zbujam se 3-4 x na noč s tem da se velikokrat samo zbudim toliko da odprem oči, pogledam po sobi (če me kdo gleda al nekajuser posted image ) in zaspim nazaj. sanjam pa ne o tem da bi bilo z otrokom kaj narobe ali o nosečnosti, porodu ali karkoli navezave na to temo. sploh ne. to me čudi. sanjam o starih sošolcih, ki me kr naenx lovijo in mi hočejo škodovat, iz neznanih razlogov se skrivam po koruzi in to cele sanje bom tekala po koruzi, ful take psiho sanje. niso smrtne ali krvave ali s pridihom nekih krim. zadev. včeraj so me lovili psi, mali kužki (sem danes v službi se kr izogibala malim tačkom user posted image ), danes sem brata reševala iz dvigala...kr nekaj no...ampak cele sanje me tak napsihirajo kot da bi blo nevem kak tragično.
sem bla prebirala vaše pogovore in forumčke z naslovi pa nisem nič podobnega našla tako da sem odprla svojo temo, če bi mi katera znala kaj svetovat ali pa vsaj izmenjat izkušnjo.
nimam pa nobenih težav zdaj da bi bila nekaj pod pritiskom ali kaj...vse je dobro, služba, partner, starši, vse...nevem. nikoli nisem bila na to občutliva zato me tako čudi.
no, upam na kako mnenje...user posted image
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grozne sanje
23.6.2010 20:58:24   
tažana
tudi jaz sem včasih uživala ob grozljivkah sedaj pa jih ne morem gledat user posted image . Pa nisem noseča niti se ne spomnim kdaj sem jih nehala gledat user posted image .

Sanjam pa ne...

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Grozne sanje
23.6.2010 21:00:26   
somic
jaz sem bila tudi taka.

ni bilo grozljike da je ne bi zamudila in nobena ni bila dovolj grozna za mene...user posted image

ampak, ko sem zvedla da sem noseča, sem jih nehala gledat- za moje in otrokovo dobro.

sanjala sem pa tudi občasno čudne, nerazumljive sanje. ampak se z njimi nisem ne vem kako ubadala.

edino to ti lahko povem...

uživaj v nosečnosti in dobro spi user posted image

_____________________________

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Grozne sanje
23.6.2010 21:09:42   
Katja85
saj tut jaz sem bol ko ne v zaostanku z njimi ker jih moj nič kaj dobro ne prenaša. no pa pustimo zdaj grozljivke, blo je bol mišleno kot primer, mislim da bi bistvo tukaj..da nekje drugje tiči zajec user posted image pa nevem kaj me naenx tak daje. celo noč me tak muči, pa vroče mi je da sem cela mokra. najbol je smešno ker se zbudim pa preverim okolico, če ni nikoga zaspim dalje user posted image nevem...pa nič me ne muči, ne slabosti, nimam nobenih bolečin (mogoče malo joški ker ravno na trebuhu spim), nič...nevem nevem. najhuje je ker sem potem cel dan tak zmatrana...pa strah me je da nebo kaj z malčkom ali malčico narobe zaradi tega...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Grozne sanje
23.6.2010 22:02:33   
Jassika
Mislim, da je vse to normalno in paše k nosečnosti. Znano je, da nosečnice burno in doživeto sanjajo, tudi grozno včasih. Kar pa prav nič ne pomeni.... včasih pač zaležiš ker telesu v novem stanju ne paše, drugič pač podzavestno na tak način izraža telo strah pred novim/neznanim, pa tko.... Torej, kar pomiri se, da se je pa nabolje izogibat stresnim situacijam, pa itak že veš user posted image

(odgovor članu Katja85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Grozne sanje
23.6.2010 22:57:59   
alejna
Tudi jaz sem imela nocne more v nosecnosti,hormoni delajo svoje,nekatere so depresivne,utrujene,zaspane...druge imamo pa nocne more user posted image .Jaz sem vedno sanjala da me nekdo lovi,ali pa da sem recimo v dvigalu pritisnem na 7. nadstropje in on me pelje do 55. nadstropja (kar v nasem bloku ne obstaja),ko pridem gor,izstopim iz dvigala,hocem po stopnicah dol,pa jih nikjer ni,samo globoka luknja...Ampak to se je dogajalo samo na zacetku user posted image ,kasneje sem spala noc in dan user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Grozne sanje
24.6.2010 13:54:07   
rožica2

no jaz sem tudi gledala pred nosečnostjo grozljivke,zdaj pa že dolg nisem nobene gledala.pa se ne spomnem kdaj sem imela nazadnje kake lepe sanje,sm rekla mojmu da si bom začela zapisovat pa bojo filme snemal po mojih sanjah...
jaz sm se že navadla,recimo dans so me kače lovile...

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Grozne sanje
24.6.2010 15:10:10   
tinna25
Jaz imam že od nekdaj burne sanje, ki so pa se v nosečnosti še samo povečale. Sanjam pa vse, od različnih dogodkov - prave more, do spolnosti :)), pa vse do otročka (pozitivne + negativne sanje).....


Same sanje n i nujno, da kaj pomenijo, lahko so le pač neki vsakodnevni dogodki, ki te spodbudijo k temu, da pač nekako ostane v tvoji podzavesti.

Včasih so rekli, da če sanjaš, da bežiš, da imaš pač morda neke nerešene stvari iz preteklosti......

Drugače pa se ne obremenjuj, predno zaspiš, misli na kaj lepega, morda bodo tudi sanje lepše.

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Grozne sanje
13.9.2010 9:56:38   
Lostinspace
Pozdravljene nosečke,

jaz sem tudi ena izmed vas, sem v 23.tednu in danes sem našla tole temo na forumu, pa moram še jaz dopisati kaj se mi dogaja in sem zelo obupana nad sabo.
Skratka že drugič sem imela res nenormalne sanje. Sanjala sem namreč, da sem se kar odločila roditi in smo si otroka ogledali, nato sem ga kar želela vrniti v trebušček. Vmes pa še veliko bolj grozno, kaj vse smo delali iz ubogega otročka. Sploh vam ne morem pisati, ker me kar na bruhanje. Res me je groza in ne vem na koga naj se obrnem.
Naj še povem, da nikoli popolnoma nikoli ne gledam grozljivk ali podobnih filmov, da bi karkoli povezovala s tem.
Ali sem primerna za psihiatra ali kakšno pomoč? Res ne vem, kakšen pomen ima vse skupaj user posted image user posted image  sem pa zelo zelo obupana.

V pomoč mi bo kakšen dober nasvet. Hvala

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Grozne sanje
13.9.2010 19:02:42   
Katalenca
Zdravo, Tudi jaz vam zaupam svojo izkušnjo. Kakšnih 10 dni nazaj sem sanjala, da sem rodila svojo dete oz da sem ga zibala v naročjo, čisto malo štručko in da je bil na pogled videti prizadet. Groza!!

Danes sem pa se pogovarjala s prijateljico psihologinjo, ki me je čisto pomirila in rekla, da so takšne sanje čisto normalne, ker smo sploh nosečnice zelo zaskrblene glede zdravja novorojenčka in da se ta naš strah odraža v takšnih sanjaj. Tako da me je čisto pomirila in zdaj vem, da bo z mojim sinčkom vse v najlepšem redu.

Sicer pa poleti na morju sem ful brala kriminalke in seveda sem dogajanje podoživljala ponoči, sedaj seveda ne berem več tega in tudi takšne sanje se več ne ponavljajo

(odgovor članu Lostinspace)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?