|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je to mogoče?
30.11.2007 22:29:31   
barbi007
Pri našem enoletniku je bila do nedavnega potrjena alergija na KM in na nič drugega. Prejšnji teden pa smo bili v alergološki ambulanti in so krvni izvidi pokazali, da je alergija na kravje mleko izzvenela, da pa je sedaj alergičen na jajčni beljak in to z vrednostjo 2,44 KU/L???? Je to možno, da se mu je alergija pojavila šele sedaj? Jajca smo začeli uvajati čisto normalno, brez kakšnih reakcij. Pri uživanju KM pa je vedno dobil izpuščaje po obrazu, čeprav je bila vrednost alergije na KM le 0,74 KU/L. A bo to tudi izzvenelo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je to mogoče?
30.11.2007 22:43:07   
PBJ
Alergija se lahko pojavi kadarkoli, tudi pri odraslem, pa prej ni imel težav.

Našemu so pri 7. mesecih potrdili alergijo na KM in jajca, ampak samo s kožnimi testi, krvni pa so bili zmeraj negativni. Alergija na jajca je izzvenela pri 15. mesecih.
Sedaj je bil znova testiran pri 28. mesecih in ima še malo alergije na mleko, bo počasi izzvenela (upam).

Lahko pa, da je že bil prej tudi alergičen na jajca, pa test še ni pokazal.
Eni imajo velike težave s kožo, pa so testi negativni.user posted image

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Je to mogoče?
1.12.2007 8:04:02   
Natali07
Seveda je možno. Naš je imel od 3 meseca potrjeno alergijo na KM in jajca. Bil je po obeh takoj pikast.Sama sem vedla da mu dela težave tudi kromper ko ga pojem (je bruhal, ni pa imel izpuščajev), ampak testi so bili negativni in šele pri 9 mesecih, ko so ga ponovno testirali je pokazalo na kožnih testih alergijo na krompir in to močno. Sem pa ponovno zahtevala teste, ker ko sem mu pri 8 mesecu dala dve žlički (do takrat jaz nisem uživala več krompirja, niti on ga ni probal) je pa ratal čisto pikast (kar konkretna koprivnica). No nam je alergija na mleko, do sedaj izvenela in upam, da kmalu tudi na jajca.

Drugače pa je on jedel skoraj od 7 ali 8 meseca zelje (sladko) pa ni imel težav, sedaj pa dobi komaj opazne pikice in se spraka do krvi. Sem vprašala zdravnico, pa je rekla, da lahko otrok par let nekaj je in mu ni nič, kasneje pa se pokaže alergija. Tako da tu ni pravila. 

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Prvih 60 sekund življenja
video
V prvi minuti po rojstvu se zgodi veliko prelomnih stvari. Katerih? Poglejte si v videu.
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?