|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nezainteresiranost za nič
7.12.2008 18:35:08   
Salja
Baje se mali v vtrcu ne zanima za nič.star je 3,5let in mi vzgojiteljica pravi da se ne igra z drugimi otroci, da gre vedno na samo...Sicer gre v vrtec zelo rad, brez bilokakšnega odpora.Kaj bi morala it kam po pomoč?Doma sicer ful dosti govori,se igra, tudi svoje prijatelje , babice in druge ful ogovarja .V vrtcu pa ne kaže interesa niti za št., barve nič...Ko pa greva domou pa mi prešteje za hec do desetuser posted image Mogoče kakšno mnenje

_____________________________

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nezainteresiranost za nič
7.12.2008 18:43:24   
Marogica
Očitno ima slabo vzgojiteljico, saj če se drugače interesira za svari, potem bi se tudi v vrtcu moral. To pa je stvar vzgojiteljice, ki bi morala tvojega otroka, ki se najbrž malo težje vključi v skupino, pač bolje motivirati.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nezainteresiranost za nič
7.12.2008 20:04:39   
tinica
Glej tudi naš se je raje na začetku igral sam, sedaj pa pravi, da se kar lepo zaigrajo skupaj. Pa kar koli so delali v vrtecu on ni pri ničemur sodeloval, sedaj pa že počasi sodeluje. Pač otroci so različni, dokler je otrok zadovoljen, ma ne vem pomojem ni panike.
Aja pa naš se zelo redko kdaj igra z drugimi sovrstniki izven vrteca, lahko, da je tudi zaradi tega navajen, da se igra sam in ima svoj mir.

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nezainteresiranost za nič
7.12.2008 21:25:14   
skuštrana
Baje se mali v vtrcu ne zanima za nič.star je 3,5let in mi vzgojiteljica pravi da se ne igra z drugimi otroci, da gre vedno na samo...Sicer gre v vrtec zelo rad, brez bilokakšnega odpora.Kaj bi morala it kam po pomoč?Doma sicer ful dosti govori,se igra, tudi svoje prijatelje , babice in druge ful ogovarja .V vrtcu pa ne kaže interesa niti za št., barve nič...Ko pa greva domou pa mi prešteje za hec do deset Mogoče kakšno mnenje


Kot bi brala o naši pupi, ko je šla  prvič v vrtec. Je zelo rada šla, nobenih problemov, ampak je bila full nezinteresirana, pa takšna, cela apatična..

Mi smo zamenjali vrtec in sedaj je druga pesem. Doma poje pesmice, ki se jih tam učijo, uprizarja zgodbice, rada sodeluje pri vsem..Kot noč in dan od prejšnejga vrtca.

Po moje je tudi odvisno od vzgojiteljice kaka ga zna motivirat, naše pupe očitno niso znali ali pa jim ni bilo v interesu da to naredijo user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?