|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pravilnik vrtca
13.12.2007 12:50:40   
loreti
A mi lahko katera pomaga in najde kak pravilnik od vrtca, sem iskala pa ne najdem nč. Nekje naj bi pisalo da otrok med letom ne smejo prestavljat iz ene skupine v drugo, če starši ne dovolijo. Gre se pa zato da so sprejel dva otroka, ker pa je vrtec poln naj bi iz te skupine prestaili dva v skupino večjih otrok, pa me zanima kakšni so kaj zakoni ker imam jutr pogovor z glavno vzgojiteljico in bi ji rada na čimlepš način povedala da se s tem ne strinjam.
Kaj mislite ve a je za otroka to velik šok, če ga že po treh mesecih ko se je ravno navadu kar prestavjo drugam?hvala za pomoč in vaše mnenje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pravilnik vrtca
13.12.2007 12:56:26   
Ro-La
o pravilniku nimam pojma, sem pa bila sama 2x v takšni situaciji, da so želeli (no, prvič so ga za en teden) mojega otroka "prestaviti" v drugo skupino k starejšim. z ravnateljico sem se lepo pogovorila in je ostal s svojimi prijatelji. je pa bil zanj velik šok prvič, ko je moral en teden hodit v skupino večjih otrok, tisti teden se popoldan z nami sploh ni pogovarjal, ko pa smo stvar uredili je bil spet "stari".

_____________________________

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pravilnik vrtca
13.12.2007 13:49:02   
gala
Mi smo med letom prestopili v večjo skupino, pa je bila mala čisto zadovoljna, jaz pa tudi. V jaslih se je začela dolgočasiti, v višji skupini pa so bili tudi otroci, s katerimi je bila skupaj že prejšnje leto. Mi s prestopanjem sploh nismo imeli težav in če bi lahko, bi še enkrat naredila isto. Me je pa predtem vzgojiteljica vprašala za dovoljenje in če bi rekla ne, bi pač ostala med mlajšimi.
V vsakem primeru veliko sreče.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pravilnik vrtca
13.12.2007 17:35:55   
mojsoncek
trenutno se mi res ne ljubi iskat, ti pa prilagam link in upam da bos kaj nasla

http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r07/predpis_ZAKO447.html

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?