|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniska in dopust
11.1.2005 8:02:38   
b.j.n.
Punce zivjo,

Ali mi lahko katera svetuje glede naslednje zadeve. Sem na bolniski, rok imam julija. Ker imam se ogromno lanskega dopusta in celega letosnjega; ki bi ga seveda rada izkoristila, me zanima, ali ga lahko izkoristim v celoti tik pred nastopom porodniske. Delodajalec ne bo delal problema, bolj me zanima; kaj bo komentiral moj osebni zdravnik, ce recem ,da naj bolnisko prekine, ker grem pa zdej na dopust???
Ima katera izkusnje s tem?
Pa se to: ali grem z bolniske lahko na sprehode, na materinsko solo ipd;

hvala
barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolniska in dopust
11.1.2005 8:49:49   
lutka
Dopust lahko izkoristiš v celoti.Tudi jaz sem storila isto.Verjemi mi,da zdravnik ne bo imel nič proti,saj greš potem na breme delodajalca.(kar se tiče plače,mislim)
Jaz sem bila celo nosečnost v bolniški in sem hodila na sprehode,v trgovino itd.....
Verjetno te je strah kontrole,ampak mislim,da to ne bi smel bit problem.Greš k zdravniku in ti da potrdilo,da nimaš predpisanega ležanja in da je gibanje priporočljivo;););)
lp

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolniska in dopust
11.1.2005 9:01:16   
lelaval
Jaz pa sem mislil,da sem ena izmed zelo redkih, ki bo večino nosečnosti preždela na bolniški (PDP imam 20. junija)in imam strogo ležanje.:((:((:((:((
Glede materinske šole mislim, da ne bi smela imeti problemov v času bolniške in mislim, da bi jo lahko mirno obiskovala. S sprehodi pa je tako - kolegica, ki je bila lansko leto pred porodniško na bolniški, ji je zdravnica še napisala (za delodajalca), da mora ven na sprehode - da ji to s psihičnega vidika pomaga,:kuza::kuza::kuza::kuza: saj je skozi imela kontrole.
Če pa imaš vredu delodajalca,9nebesa pa si po moje še ne prekinjaj bolniške, ker se mogoče lahko dogovoriš, da dopust porabiš po porodniški.

lp

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolniska in dopust
11.1.2005 14:19:03   
Anonimen
Tudi jaz sem bolniško prekinila in koristila celotni dopust. Če ti delodajalec ne komplicira, naredi. Je zate finančno veliko bolj ugodno, tako pri plači kot kasneje s porodniško.
Glede bolniške pa, če imaš predpisano ležanje, moraš teoretično zaradi kontrol biti doma. Če imaš možnost, si dobi potrdilo, da se lahko giblješ vsaj v kraju stalnega bivališča.

(odgovor članu b.j.n.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolniska in dopust
11.1.2005 18:57:21   
Žaža
Halo!

Tudi kar se zakona tiče, ti delodajalec mora dovoliti, da izkoristiš dopust, vem pa, da nekateri glede tega zelo komplicirajo, še posebej neprijetno pa je, če si zaposlena za določen čas.
Ginekolog te bo verjetno kar sam vprašal če imaš še kaj dopusta, tako da se glede tega ne sekiraj. G. naj ti tudi napiše, da lahko hodiš na sprehode, razen če imaš strogo mirovanje.

Pa dobro uredi!

T.

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?