|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavenje iz bradavice
13.12.2007 13:06:09   
kawasakica
iz leve bradavice iz neznanih razlogov krvavimo. To sem opazla zdaj, ko sem dojila, bolijo me že od vsega začetka, zato mogoče že nekaj časauser posted image
Lahko Lukcu škodim, ga naj ne pristavljam in si pumpamuser posted image

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 17.12.2007 21:32:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bradavice
13.12.2007 15:20:26   
kjava
Kako, a nimaš nobene ranice. Pol ti pa not v dojki kakšna žilica mogoče poči, pa gre z mlekom še kri ven. Ne vem, po mojem mu ne škodiš.
Se spomnim, da je že bla podobna debata enkrat, pa ne vem kaj so pogruntale.

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bradavice
13.12.2007 16:39:47   
TinaUros
Lahko da maš čist drobno ranico, ki je niti ni videt. Maži bradavice z bepanthen kremo (roza), da se ti ozdravjo, pol pa jih maži z Lanolinom kot zaščito.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krvavenje iz bradavice
17.12.2007 12:07:43   
Rozmarinka
Jaz bi na tvojem mestu poklicala svetovalke za dojenje La Leche League Slovenija. Na njihovi spletni strani (www.dojenje.net) imas njihove telefonske stevilke. One so se definitivno ze srecale s tem vprasanjem pa tudi strokoven odgovor bos po moje dobila tam.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 17.12.2007 21:32:31 >

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krvavenje iz bradavice
3.1.2008 18:28:57   
barby26
če malo krvaviš iz bradavičke,otroku nič ne škodiš,tako da kar pogumno jejta naprej.maži se z lanolinom,ker ga ni treba čistiti,bepanten pa moraš očistiti preden ga dojiš,ker ne sme priti malemu v usta.z lanolinom se namaži večkrat na dan in po vsakem dojenju,pa ti skoraj garantiram da bo kmalu bolje.vsaj meni je bilo!lp

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?