|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:06:22   
metaa
Pozdravljene.
Skupaj sva bila 10 let, 5 let poročena, imava dva čudovita otroka, stara skoraj 2 in 3 leta. Odločil se je, da me nima več rad, da ga je ljubezen minila. In to isti tip, ki je jokal od sreče na poroki, ki mi je prav vsak dan napisal listek, da me ima neskončno rad in da ga neizmerno osrečujem. Druge nima zagotovo, enostavno ne čuti ljubezni. Sedaj že 2 meseca z otrokoma živim pri starših, tamalidve on včasih vzame. Zmerom mislim, da bo prišel k pameti, da bo razmislil, ampak ne vidi več poti, vedno znova pravi. Ločitev torej sledi. Čisto sem na podnu, ne morem zavržt 10 let tako globokih čustev, vsakič, ko pogledam otroka, mi je hudo, ker bosta brez družine. tako sem se trudila za vse, družina mi je bila vse na svetu, tudi njemu sprva. saj otroka zelo ljubi, mene pa prav nič več in ne želi niti poskusiti spet. Sem čisto na tleh, svet se je zrušil in ne vidim prihodnosti (saj vem, da se moram pobrati zaradi otrok, ampak enostavno sem zrušena). tako ga ljubim in tako zelo boli. Moje ga življenja je konec se mi zdi in razjeda me, da otrokoma nisem mogla dati prave družine, ampak da bosta vse življenje s potovalko enkart pri njem, potem spet malo pri meni...
tako sem obupana. kako iti skozi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:18:02   
Anonimen
Sploh ne vem, kaj na ti napišem....jaz sem se ločila po 9. letih, ampak sva bila brez otrok, tako, da je to bilo lažje, čeprav.....

Mislim nate user posted image

(odgovor članu metaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:20:07   
metaa
Hvala za odgovor. Kako pa človek sploh predela ta šok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:20:52   
piščanc
pozabi vse kar si mislila da bo in glej naprej. naredi križ čez stare želje in poglej novim naproti. poglej tvoja dva sončka in ju poljubi. vsakič, ko te take misli obhodijo. družino tvoja otroka imata, samo ne obžalovati tistega kar nimaš. glej na tisto kar imaš.

nisi bila ti nesposobna imeti družine, to je tvoj partner in njegova egoističnost. ne bom pa nikoli razumela, kako lahko nekateri dajo sebe pred družino, ki so jo sami ustvarili, NIKOLI! zavoljo ljubezni?? sedaj bi moralo biti poleg ljubezni še spoštovanje in prijateljstvo. kako lahko zavrže vse to?

kaj naj ti še napišem. žal mu bo, ker si super punca in upam, da kmalu najdeš sonce med oblaki



_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:25:51   
viv_
Ojoj, metaa user posted image

No metaa, sej ti nimam kej v tolažbo pametnga napisat, ampak me je pa tale tvoja zgodba zdajle kar šokirala.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:26:01   
Teya*D.
user posted image zate...
Mislim, da boš potrebovala kar nekaj časa, da se boš pobrala gor. 10 let ni nekaj malega in sploh zdaj, ko sta s tabo dva otroka, ki te neprestano spominjata nanj...Težko bo ampak verjamem, da ti bo uspelo. Če te ni več sposoben ljubiti je bolje, da je odšel vstran. Lahko bi ti lagal, vendar je bil iskren. Priznal je kar ni tako enostavno. Nekoč bo prišla tudi zate sreča!

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:26:50   
aluš
Pa ti je povedal vzrok, zakaj te več ne ljubi. Saj to user posted image  ne zgine kar čez noč. Ali se je kaj takega zgodilo, da se mu je "obrnilo". Mogoče se da popravit.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:31:57   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: metaa

Hvala za odgovor. Kako pa človek sploh predela ta šok? Ah vse se da predelat, sem dala že tako veliko šokov skozi, da vem da se da! Žal je tako, da moramo biti potrpežljivi in se prebijat naprej, čas celi rane. Nikakor pa si ne naprti krivde, da nisi mogla otrokom omogočit družine. Življenje žal ni pravljica in je nemalokrat velika preizkušnja. Žal nimamo vedno vseh vajeti v svojih rokah.


Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:39:00   
LoCa
1. otroka še vedno imata družinouser posted image . če bi se šli katera je normalna, pol bi iz tega izpadla še marsikatera, kjer starši niso ločeni.
2. vrjamem, da ti je težko, da se počutiš sesuto in zgubljeno. js mislim, da se moreš pač nazaj sestavit. to pomeni, da začni skrbet zase, za svoje duševno zdravje, hobiji pa to, da boš ugotovila, da si lahko tudi sama. seveda s svojim otrokoma. in deli z njima lepe trenutke, delaj na temu, da boste povezani, pogovarjaj se z njima ko bosta dovolj velika. predvsem pa, ne govori slabega o njunem očetu. to je pa res najslabše kar bi lahko naredila.
sej bo, čeprav bo težko, k sta buhteljna mala, samo moraš preusmerit ta tvoj obup v pozitivne stvari, ker otroci rabijo tvojo ljubezen rabijo.
user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 14:43:08   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc
pozabi vse kar si mislila da bo in glej naprej. naredi križ čez stare želje in poglej novim naproti. poglej tvoja dva sončka in ju poljubi. vsakič, ko te take misli obhodijo. družino tvoja otroka imata, samo ne obžalovati tistega kar nimaš. glej na tisto kar imaš.

Točno tako. Če boš gledala nazaj in premlevala zakaj in kako je do tega prišlo ne boš zmožna iti naprej. Veliko sreče.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 15:02:48   
lelaval
Mogoče se sliši kruto, ampak je res bolje, da je bil iskren in ti povedal, da do tebe nič več ne čuti. Čudim se - ker nisi nič  napisala - a je čez noč postal tak, ali se je že dlje časa "odtujeval"?
user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 15:31:19   
metaa
Ja, od maja 2007 sva imela probleme. Po moje sva se preveč odtujila, ampak  za to je predvsem on kriv, ker je hotu na vsak način posebej spat (z enim otrokom), ni si hotel vzeti časa za naju - niti da bi za pol ure šla kam na sprehod ali na kosilo (skoz je blo, da je preveč zmatran, da se mu ne da...), če sem ga hotla pobožat je do stropa skočil, češ, pejt otroke rajš gledat..., bil pa je tudi ful zadirčen do mene. če sem se hotla pogovort je bil preveč zmatran ali pa "kaj mi spet težiš...". tako da je šlo kljub mojemu nenehnemu trudi in ljubezni samo navzdol.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 17:10:41   
Colicka
Metaa jaz te pa čist razumeme, da ti je hudo in ne bom nič pametoval pojdi naprej in se ne obremenjuj in ne išči vzrokov in ne krivi sebe, ker ta trenutek čustva - srce zamegljijo razum ...
Glede na to, da je bl dolga let nor nate kot malokdo na svojega partnerja (pisanje listkov ...) srčno upam, da bo enkrat (kmalu) spet doumel, da si njegova, da potrebuje, da vidi v tebi tisto, kar je videl, ko se je zaljubil vate .... 

_____________________________

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 17:25:55   
Anonimen
Po moje je zdaj glavno to, da ti veš, da si naredila vse, kar se je dalo, in da ti nisi nič kriva. To zavedanje se mi zdi, da je pomembno. Da si se potrudila, ampak nekoga priklenit se pač ne da. Tako da vsaj to poglavje je zaključeno.

Ostalo pa .... Čimbolj se probaj s čim zamotiti, mogoče s kakšnmimi filmi z DVD-teke, kakšnimi lahkimi, mogoče komedijami ali kakšnimi takimi, ki nimajo z ljubeznijo nobene veze. Pa na kakšne krajše sprehode pojdi. Starše imaš najbrž na svoji strani, to je tudi zdaj pomembno.

Čas celi rane. Zdaj bo ves čas blazno hudo, potem bodo prišli dnevi, ko bodo trenutki, ko niti ne bo tako zelo hudo, potem bo teh trenutkov skozi več, dokler nazadnje ne bo vse več časa v redu, pa bodo kdaj še prišli občutki, ko ti bo hudo. Počasi jih bo pa vse manj.

Drži se, metaa.

(odgovor članu Colicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 17:26:47   
Anonimen
Mojemu očetu se je baje lepega dne tako obrnilo. V vojsko je šel en moški, ljubeč partner in dober oče dvema otrokoma, iz vojske pa se je vrnila pošast, moja mama pravi da ni vedla zraven kerega moža v postelji leži.
Sledila je ločitev, ker ni bilo več za zdržati.

(odgovor članu Colicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 17:46:19   
kaya2007
ampak za to je predvsem on kriv, ker je hotu na vsak način posebej spat (z enim otrokom), ni si hotel vzeti časa za naju - niti da bi za pol ure šla kam na sprehod ali na kosilo (skoz je blo, da je preveč zmatran, da se mu ne da...), če sem ga hotla pobožat je do stropa skočil, češ, pejt otroke rajš gledat...,


nista se zaradi tega odtujila...že ko je to počel te ni imel več rad, sam očitno se ti še ni upal povedat ali se pa ni zavedal oz. se je hotu prepričat kako in kaj.
ne vem, nimam besed...eno je, če se 2 kregata, nista za skupaj itd., taka ločitev, ki jo bom očitno ti dala skos, je pa veliko težja. ampak res nima smisla, da se ubadaš kako in kaj (to je podobno, kot če kdo umre..nima se smisla spraševat zakaj mu nisem tega rekle, zakaj nisem prej vstal iz postelje, da bi ga še zadnjič videl...s tem se samo mučiš, rešiš pa nič). glej naprej in poskrbi za sebe in hčerki! tudi če upaš da se bo spametoval, je več možnosti da se bo spametoval, če se ti ne boš več trudila in ga prosila. če boš skakala okrog njega je lahko le še slabše, ker ga trenutno res odbijaš. je rahla možnost (pa ti nočem vlivat upanja), da ga bo pretreslo, če ga popolnoma izključiš iz življenja in mu daš vedeti, da zate niti ni več pomemben. čeprav...s tem boš verjetno mučila tudi sebe, zato je bolje da greš naprej. držim pesti, da boste močne punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 17:56:23   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: metaa

Ja, od maja 2007 sva imela probleme. Po moje sva se preveč odtujila, ampak  za to je predvsem on kriv, ker je hotu na vsak način posebej spat (z enim otrokom), ni si hotel vzeti časa za naju - niti da bi za pol ure šla kam na sprehod ali na kosilo (skoz je blo, da je preveč zmatran, da se mu ne da...), če sem ga hotla pobožat je do stropa skočil, češ, pejt otroke rajš gledat..., bil pa je tudi ful zadirčen do mene. če sem se hotla pogovort je bil preveč zmatran ali pa "kaj mi spet težiš...". tako da je šlo kljub mojemu nenehnemu trudi in ljubezni samo navzdol.


Jzt bi že takrat sumila, da ne čuti kaj preveč oz. je pa zanimivo da je toliko časa zdržal ne da bi ti povedal

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 18:16:20   
Anonimen
Pozdravljena.

Hudo mi je zate, ko berem te besede. Otroci so še tako mali. Ne bom obsojala tvojega moža, ampak res bi se lahko malo bolj potrudil, da bi obdržali družino. Ti si poišči pomoč. Psihično. Moraš poskrbeti zase. In biti mami svojim otrokom. Vrjamem, da ti bo uspelo, čeprav zdaj boli.

user posted image user posted image user posted image

aspirinčica


(odgovor članu metaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 18:26:41   
Gina
Meta, razumem te, dala sem to skozi, vendar....
problem imaš ta hip zaradi sebe, ne zaradi njega, pa če se še toliko čudno sliši. Ti si ne daš dihati, spati, trezno razmišljati. Zastaviti moraš iz druge strani, če želiš biti srečna.
Prva stvar je, da je svet narejen tako, da nič, ampak čisto nič ni večno, da se vse spreminja, zato je prva stvar, prvo pravilo na zemlji, da se ne smemo na nič tako zelo navezati, da bi zahtevali, da tisto imamo. Ti pa zahtevaš moža, točno tega, konkretnega, ki te ne mara dovolj. Prav je da uživaš v stvareh, ko jih lahko, uživaj trenutek, prav je, da ljubiš, prav je, da se imaš fajn, ni pa prav, da si karkoli lastiš. Dokler si nekaj lastiš, imaš problem. Ti ga imaš iz tega razloga.
Druga stvar, ki je ne razumem. Zakaj se tepeš za ljubezen nekoga, ki te ne ljubi več? Zakaj na silo zahtevaš nekaj, česar ta hip ni? Kaj nisi vredna nekaj več kot to? Si ne zaslužiš nekoga, ki te bo ta hip ljubil in spoštoval? Ni boljše sicer biti brez njega? OK, razumem, da ti je dajal reči, ki so ti bile pomembne in razumem, da ti ni fajn, da si jih zgubila, to vse razumem, vendar on ti teh reči že nekaj časa ni dajal, nudil, ti pa na silo zahtevaš, da se čas obrne nazaj, da je on tak, kot pred leti....to ne gre. Živiš v tem hipu, sprejmi, da njega z uslugami vred ni več. Je pa nekje na vidiku nekdo drug, ki bo ravno tako ok, samo ti tega ne vidiš, ker gledaš nazaj. nazaj ni več. prečrtaj, zbriši. Glej naprej.
Tretja stvar. Zakaj misliš, da bo otrokom zanič, če boš ločena? Kr neki. Žališ vse otroke ločenih staršev, ki živijo ok, ki znajo uskladit vse skupaj. Saj življenje otrok ni odvisno od tega, ali so starši poročeni, živijo skupaj ali ne. To je neka iluzija, prav trapasta v tvoji glavi. Tudi nimajo otroci ves čas kufrov. Otroci imajo lahko dve krasni, urejeni družini, se pravi še eno dozo ljubezni več, kot sicer. ČE! so straši dovolj zreli, da lahko otrokom to nudijo.
Četrta stvar, življenje ni potica. Vsak ima svojo dozo reči na glavi, vsk malo drugo, ampak krivice so kar naprej v življenju, eni doživijo take, drugi drugačne. J... ga. Tako je. Sprejmi krivice, sprejmi smolo, napravi si iz nje mast za rane. Obrni jo v svoj prid. Mogoče je pa ločitev najboljša stvar, ki se ti je v življenju zgodila, čeprav danes tega še ne veš. Pri meni je bila ločitev dobra stvar. Mogoče se boš začela ukvarjati s sabo, ugotovila, kaj vse se skriva v tebi, se začela zanašat nase, pojma nimam kaj boš ugotovila. Vsekakor pa je najslabša stvar gledat nazaj. Glej naprej. On te ne mara. Pač te ne mara. Kaj moreš. To ne pove nič o tebi, zgolj o njegovem okusu. In kaj potem? Ti moraš imeti nekoga, ki mu boš po okusu in tudi on tebi. in verjemi mi, če ti nisi po njegovem okusu, bi slej ko prej bila tudi ti ob njem nesrečna. Ker ljubezen je daj dam. in če ti opn ne bi dajal tistega, kar rabiš, bi ti še kar zahtevala od njega, naj bo tak, kot prej, on pa ni več tak kot prej, ti ne bi mogel ničesar dajati, bi ga imela ti slej ko prej dovolj v takem odnosu. Torej je pošteno, da je šel. Sprejmi dejstvo. Šel je, ni konec sveta. Začni živeti zase in za otroke.Uživaj v tem. vse je v glavi.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 18:30:28   
Gina
Aja, karmi ima prav, že prej ni bilo vse ok. Jaz bi v tvojem primeru mislila, da ima drugo. Lahko tudi, da jo ima - vendar je to še vedno odraz tega, da med vama ni bilo vse ok, če bi bilo, se na noben način ne bi tako vedel. Deci pa tudi  itak ne povedo tega, da imajo drugo  v nobenem primeru. Še ko se ločijo ne.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 19:16:35   
kaya2007
Jaz bi v tvojem primeru mislila, da ima drugo. Lahko tudi, da jo ima


jap, glede na njegovo obnašanje, bi tudi jaz tako rekla. in čustva se takole na hitro ponavadi spremenijo prav zaradi tega!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 19:33:17   
abj
Tudi jaz ne bi verjela, da bi odrasel moški zapustil družino - ne samo ženo, kar samo zato, ker ne bi več ljubil žene. Ogromno parov je, ki se celo življenje ne marajo, pa vseeno živijo skupaj. Saj se z leti ljubezen spreminja in kot je že ena dejala, gre tu še za kaj drugega, spoštovanje, solidarnost, potrpljenje,... Skoraj sigurno ima drugo. user posted image
Ti pa rajši energijo usmeri v to, da ga čim prej preboliš, kot pa da si ga želiš nazaj. Oprosti, ampak po mojem si niti ne zasluži več, da ga vzameš nazaj. Si predobra zanj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 20:27:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Jaz bi v tvojem primeru mislila, da ima drugo. Lahko tudi, da jo ima


jap, glede na njegovo obnašanje, bi tudi jaz tako rekla. in čustva se takole na hitro ponavadi spremenijo prav zaradi tega!


Se strinjam z napisanim...in ker dobesedno nima jajc/mod da bi ti to tudi povedal v obraz, si zmišljuje neke bedne razloge, tipični so razlogi kot si jih napisala da ti govori ne vem kakšne neumnosti...in ko si zgoraj napisala, da zagotovo nima druge, mislim da se močno motiš...pa ne me narobe razumeti, skušam ti samo pomagati in odpreti oči. Moj bivši fant, že nekaj časa nazaj, mi je to naredil le da nisva bila poročena seveda in govoril mi je POPOLNOMA enake razloge kot ti jih tvoj mož, tko da sem prepričana da ima drugo...in sedaj sem srečno poročena in sem vesela da takrat nisem ostala s tistim fantom, sem pa žalovala za njim skoraj tri leta, tko da vem kakšna bolečina je to...in toliko boljše za tebe, sedaj vem da te boli, ampak verjami da boš kmalu spoznala da je tako boljše za tebe in tvoja ljuba otročička.

Tudi jaz ti ne bom pisala nekih daljših postov, ker vem, da ti v tem trenutku ne pomaga nobena beseda...pomaga pa dejstvo in občutek, da me mislimo na tebe in da nam lahko napišeš karkoli in ti bomo pomagale skozi to grenko izkušnjo.

Javi se nam, izlij čustva, zjoči se, zavriskaj, verjami, vse kar boš dala ven iz sebe, postopoma bo lažje.

< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 11.1.2008 20:28:48 >

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 21:01:25   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Jaz bi v tvojem primeru mislila, da ima drugo. Lahko tudi, da jo ima


jap, glede na njegovo obnašanje, bi tudi jaz tako rekla. in čustva se takole na hitro ponavadi spremenijo prav zaradi tega!


Se strinjam z napisanim...in ker dobesedno nima jajc/mod da bi ti to tudi povedal v obraz, si zmišljuje neke bedne razloge, tipični so razlogi kot si jih napisala da ti govori ne vem kakšne neumnosti...in ko si zgoraj napisala, da zagotovo nima druge, mislim da se močno motiš...pa ne me narobe razumeti, skušam ti samo pomagati in odpreti oči. Moj bivši fant, že nekaj časa nazaj, mi je to naredil le da nisva bila poročena seveda in govoril mi je POPOLNOMA enake razloge kot ti jih tvoj mož, tko da sem prepričana da ima drugo...in sedaj sem srečno poročena in sem vesela da takrat nisem ostala s tistim fantom, sem pa žalovala za njim skoraj tri leta, tko da vem kakšna bolečina je to...in toliko boljše za tebe, sedaj vem da te boli, ampak verjami da boš kmalu spoznala da je tako boljše za tebe in tvoja ljuba otročička.

Tudi jaz ti ne bom pisala nekih daljših postov, ker vem, da ti v tem trenutku ne pomaga nobena beseda...pomaga pa dejstvo in občutek, da me mislimo na tebe in da nam lahko napišeš karkoli in ti bomo pomagale skozi to grenko izkušnjo.

Javi se nam, izlij čustva, zjoči se, zavriskaj, verjami, vse kar boš dala ven iz sebe, postopoma bo lažje.


Jaz imam tudi tak obcutek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ločitev-sem čisto na podnu
11.1.2008 21:33:48   
Anonimen
Kako pa človek sploh predela ta šok?



Težko. Ampak gre. Počasi. Zelo počasi.

Ampak bodi pripravljena na vse. Vse še pride.

Drgač pa: imaš otroke. Misli nanje. Tudi njim se dogaja nekaj najhujšega.

Sej bo. Tako al drugače. Če kaj rabiš piši na ZS. Sem dala skozi neki cajta nazaj.

(odgovor članu metaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?