|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleči spolni odnosi...
27.12.2004 16:35:20   
HuAnita
Kako spet normalno živeti spolno življenje. Še enkrat sem postala devica..., tako boli. Po treh mesecih si odnoov želim, a se konča na trejini poti, ker me hoče strgatiii:((. Kako pa bomo naredili bratca (čez nekaj let)?

Hu:hudicek:anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   boleči spolni odnosi...
27.12.2004 16:37:23   
African queen
Hojla,
Tudi pri nama je bilo dolgo hudo,full me je bolelo..potem mi je ginekologinja svetovala naj uporabljam KY-gel in je bilo veliko bolje..

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   boleči spolni odnosi...
27.12.2004 19:43:55   
Jančika_
Potrpljenje, drugega ni:(:(:(. Skoraj pet mesecev po porodu je že skoraj dobro, bo pa moje še kar nekaj časa trajalo, da bo tako kot prej. Od začetka je bilo za :((:((:((. Poskusita kak drug položaj, pa lubrikant...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   boleči spolni odnosi...
28.12.2004 13:17:38   
puri
Po mojem prvem porodu je tut zelo dolgo bolelo,bilo je isto,kot pri tebi,po ene pol leta se je pa vse uredilo!

Po drugem porodu pa je bilo čisto drugače,bilo je čisto brez bolečin,kot da ne bi rodila!

Nevem od česa je to odvisno:zmeden2:,mogoče od tega,da drugič nisem bila nič šivana,prvič pa?

lp:kuza:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   boleči spolni odnosi...
28.12.2004 21:00:23   
Anja167
Ja, šivi so pomembni, pa ni samo to, tudi sluznica je tanjša in predvsem je vse bolj suho. Tako da, tako kot je rekla Jančika, malo podmažite, bo bolje. :) Pa nič hiteti, pa v različnih pozah in išči, katera ti je najbolj fajn.

A lahko zraven povem samo še nekaj: meni je G na pregledu rekla, da so me pa res malo visoko zašili. hm... In da šivov potem načeloma ne popravljajo, razen če bi vedno zeloooo bolelo (če bodo težave vztrajale, kar hitro k G, da še enkrat prereže in zašije!). Da naj pa pri zadnjem porodu, ki ga bom imela, povem, da je zadnji in da se potem v porodnišnici bolj potrudijo lepo zašiti... Mislm kva!!! :((:grrr:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   boleči spolni odnosi...
29.12.2004 17:23:49   
HuAnita
???? Res?! Misli, kakšni mazači so včasih... Dobila sem bogve koliko šivov, ker so mi strgali (rojstvo z vamuumom, čeprav sem jih opozarjala, da sem spodaj ozka, ker me boli že med odnosi, no, potem pa se je otroček ustavil, za CR pa je bilo že prepozno): 1. presredek, 2. mišico proti desni nogi in 3. danko. (zamisli si ta zemljevid šivov...). Pa je G rekel, češ saj se ne bom nikomur razkazovala, ker imam zdaj brazgotino (ker so mi morali šive še popravljat, so popustili), da me bo pa res vse življenje bolelo... Juhu :grrr::grrr::grrr:!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   boleči spolni odnosi...
29.12.2004 18:41:00   
Anonimen
Groza!!!! Jaz grem stavit, da če bi dedci rojevali, to ne bi bilo več tako!

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   boleči spolni odnosi...
29.12.2004 21:43:20   
Anja167
Aja, HuAnita, meni je G na pregledu svetovala, naj si raztegujem presredek po kopanju, ko je že malo zmehčan, s kremo Contractubex. To je krema, ki je namenjena zmehčanju zabrazgotinjenega in otrdelega tkiva po operacijah. Dobi se v lekarni brez recepta, samo ni prav poceni. Jaz sem hitro nehala uporabljati, ker se je stanje spontano izboljšalo, tako da ne vem, ali pomaga ali ne. Če češ, mi piši privat sporočilo in ti pošljem skoraj polno tubico (= moje novoletno darilo! :) )

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   boleči spolni odnosi...
7.1.2005 21:24:56   
niki5
Jaz imam tudi tako grdo zašito od prvega poroda, brazgotine, bulice, pra grdo.. groza.. Sploh pa ko mi je sestra povedala, da so pa njej naredili notranje šive in se nič ne vidi...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   boleči spolni odnosi...
13.1.2005 20:58:04   
Bejba
No, vsaj ena dobra stran carskega reza. Spolni odnosi že po štirih tednih in še vedno polni užitkov in brez bolečin. Sem si pa strašansko želela roditi po naravni poti in bi potrpela tudi te težave:(.

LP; Bejba

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   boleči spolni odnosi...
13.1.2005 21:41:26   
Anonimen
Po štirih tednih po Cr je bilo največ, kar sem jaz dovolila, da mi je moj moški počel, da mi je menjal obliže, medtem ko sem jaz stiskala zobe in skoraj bruhala. Tako me je skominalo. Sploh nisem vedela, da sem taka mevža.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   boleči spolni odnosi...
14.1.2005 13:41:31   
Bejba
Splišni, mene so že v porodnišnici občudovali kako hitro sem prišla k sebi po CR. Doma sem bila že kot prenovljena. Le vstajanje mi je še povzročalo rahlo bolečino, drugače je bilo počutje super. Sedaj ne čutim nič več (3 mesece po porodu), tudi ob slabem vremenu ne. Le šivi me včasih srbijo, to je vse. Zgleda da je tudi to odvisno od tega kdo ti dela operacijo. Hvala dr. Pušenjaku!

LP; Bejba

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   boleči spolni odnosi...
14.1.2005 17:47:22   
Annny
Ej, HuAnita...kako bi ti razložila..kaj bo bi poskusila 'pod drugačnim kotom'?:)-
Resno- tako, da ne pride do tako močnega stika s tkivom, ki je bilo šivano.

LP

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   boleči spolni odnosi...
14.1.2005 22:36:55   
taes
Jaz sem bila pa čisto švoh po CR - epiduralni blok. Šivi me niso nič boleli, samo drugače - bruhala, slabo, vrtelo...kar dolgo je bilo tako. spolni odnosi pa isto kot pred porodom. Za kaj pa zgleda, da je tudi CR dober. Tudi jaz sem si želela roditi po naravni poti. Pa je bilo že prav, da je bilo tako, kot je bilo.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?