|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maxi cosi MURA
3.3.2008 15:08:15   
mali pingo
Pozdravljene!

Vem, da je o omenjenem vozičku (niti ni pomembno ali je mura 3 ali 4) že tekla debata, vendar pa nisem zasledila naslednjega - in sicer - ali se da sedežni del (prevleka) kakorkoli sneti in oprati v stroju. Sama sem bila praktično že odločena za Muro 4 in ko sem se pred nekaj dnevi odpravila na ponovni ogled, sem se spomnila in vprašala še to (prej se mi je zdelo to bolj kot ne samoumevno), pa mi niti ena trgovka (Ariel in BC) ni znala pokazati oz. so mi rekle, da se zadeva pač ne da sneti.

Ker imam že kar nekaj kolegic z otroci dobro vem, kako se prevleka lahko umaže in kako težavno zna biti, če je ne moreš sneti in oprati v stroju.

Zelo bom hvaležna za vaše odgovore (vem, da vas nekaj omenjeni vozek že ima), saj je sicer Mura (4) resnično enkraten voziček in bi tudi omenjeno težavico rada rešila oz. našla rešitev zanjo.

Hvala že vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maxi cosi MURA
3.3.2008 15:31:45   
jerikou
Mali pingo kot nalašč si to temo odprla pa nahitro izkoristim, da še jez eno vprašanje prilepim zraven. Tudi nama je voziček blazno všeč ga sicer še nisem čisto pod drobnogled vzela ampak oblikovno zaenkrat super lep. No pa moje vprašanje. Glede na to, da se da na ogrodje pritrdit maxi cosi lupinico me zanima, če potem ravno tako lahko pritrdiš košaro dreami od Quinnyja glede na to da lahko na Quinnyja pritrdiš maxi cosi lupinico?
Hvala J.

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: maxi cosi MURA
3.3.2008 16:31:45   
špelin@
jerikou, vse o tem, kaj "paše" na Muro, lahko vidiš v tejle reklamici: KLIK

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: maxi cosi MURA
3.3.2008 16:36:07   
špelin@
mali pingo, če znaš angleško , ti tule vse piše: KLIK

"removable and fully washable padded liner" = "odstranljiva in popolnoma pralna oblazinjena podloga"

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: maxi cosi MURA
4.3.2008 6:50:40   
Nyah*
Kaksen luskan filmcekuser posted image user posted image user posted image , komaj cakam, da bomo spet bebico v kosari okoli prevazaliuser posted image user posted image !

Je pa kar velik tale vozicek ne, za zlozit mislim? Je tezak tudi? Ceprav, ce je vse ostalo super, tudi to odtehta.  Mi imamo Comforta, pa je kar tezak in velik, a ga ne menjamouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: maxi cosi MURA
4.3.2008 11:13:11   
mali pingo
Hvala špelin@. Bi bilo fino, če bi še našim trgovkam kdo pokazal, kako se to dejansko naredi user posted image . Smo se nekaj trudili pa ni izgledalo, da bi se dalo vse skupaj kako sneti. Tudi sama sem nekaj gledala pa res ne vem.

Dajte prosim, tiste, ki imate muro še kaj povedat. Vozek mi je resnično všeč v vseh drugih pogledih in res ne bi rada iskala drugega, ga po možnosti kupila potem pa izvedela, da se da podloga snet in oprat.

Hvala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: maxi cosi MURA
7.3.2008 19:19:54   
kesi
Ravno danes sem kupila muro 3. Zraven dobiš cd na katerem je vse prikazano kako se voziček zloži, obrača sedež..., zelo nazorno je tudi prikazano kako se odstrani podloga, da jo lahko opereš.

_____________________________

KESI

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: maxi cosi MURA
7.3.2008 21:33:31   
Anitka
Tudi midva imava Muro3 za našega otročička in komaj čakava, da pride majuser posted image Da se odstraniti in oprati tale podloga, pa super je, da lahko daš športni del v ležeč položaj.

Midva sva vzela zraven Quinnijevo košarico in seveda Maxi cosi lupinico. Vse lepo paše in z nakupom sva zelo zadovoljnauser posted image

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: maxi cosi MURA
8.3.2008 17:44:34   
lidijajenko
zdravo jz pošiljam še moje mnenje glede vozička maxi cosi mura 3,4.

Midva sva bila že trdno odločena da ga kupiva in sva ga tudi naročila. Nekej mi ni dalo miru in sem hodila po trgovinah ogledovati vozičke pa primerjat,tako da sem na koncu poznala vozičke do potankosti. Moje mnenje glede tega pa je sledeče: ful lep vozek, trden, trpežen, uglavnem ful dobr, če pa gledaš glede funkcionalnosti ni tako preprost. Mislim da mamice rabimo nek voziček s katerim nimaš dela (sj pri muri ga je malo) in da voziček čimprej pospraviš.
Pri muri rabiš veliko prostora v avtomobilu da ga lahko pospraviš (športni del zavzame precej prostora, nato rabiš pri dojenčku košaro-jo moreš tudi nekam stlačit, otročka imaš pa v avtu pripetega v lupinici tako da imaš še lupinico, poleg tega se voziček z že športnim delom ne da normalno zložit in je potrebno športni del vedno dol stikat tudi nato ko drugih pripomočkov ne potrebuješ- pa si predstavljajte dež zunaj, mi pa moremo zložit voziček??).
Uglavnem midva sva ugotovila da je vozek enkraten ampak ni praktičen. Poleg tega goba-pena se zelo težko očisti oz.se začne po pranju muckati in se je ne da zamenjati, tako da lepo zgleda dokler je čista in neoprana potem pa so samo težave, otroci pa brskajo po pesku pa grejo v voziček, pa kakšna flaška pa smok.... pa smo tam.

Uglavnem nato sva se odločila  za  drug vozek in sva ugotovila da bi bila resnično >BUTLA< če si nebi premislila.

Tako je moje razmišljanje, vi pa razmislite po svoje. Seveda pa glejte da bo vam všeč.

lep pozdrav.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: maxi cosi MURA
9.3.2008 12:01:22   
Aurea
Živijo, ker sem včeraj vzela pod drobnogled tale voziček, moram malo pokomentirati:


IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

Mislim da mamice rabimo nek voziček s katerim nimaš dela (sj pri muri ga je malo) in da voziček čimprej pospraviš.
 
Se strinjam in Mura povsem zadovoljuje temu kriteriju. Zloženega ga imaš en-dva-tri, vse je ful preprosto za odpenjat, pripenjat, natikat, ....
Glede na to, da vse funkcionira po click-on sistemu ter z ročicami (torej brez raznih pasov za zategovanje in podobnega) se mi zdi eden preprostejših in priročnejših vozičkov na trgu.
 

Pri muri rabiš veliko prostora v avtomobilu da ga lahko pospraviš (športni del zavzame precej prostora, nato rabiš pri dojenčku košaro-jo moreš tudi nekam stlačit, otročka imaš pa v avtu pripetega v lupinici tako da imaš še lupinico,
 
To ne drži - veliko lažje sem ga dala v moj mali prtljažnik kot npr. Janeja. (okej, govorim o vozičkih, ki niso marele) Športnega dela pa seveda nimaš s sabo, če še uporabljaš košaro.


poleg tega se voziček z že športnim delom ne da normalno zložit in je potrebno športni del vedno dol stikat
 
Spet ne drži. če je športni del v poziciji naprej, potem ga lahko zložiš skupaj z njim. Glej sliko:
 


user posted image


Po drugi strani pa je snemanje športnega dela stvar 1 sekunde (samo ročico potegneš in snameš, pa je) in ne vem, če je to še pri kakšnem vozičku tako preprosto.





Zelo dobra in izčrpna ocena vozička na večih straneh s slikami je na tejle strani:

http://strollersandprams.com/strollers/464/review-1.html&redir=1


Priporočam vsem, ki se še odločate in niste seznanjene z vsemi možnostmi, ki jih nudi tale vozek.

< Sporočilo je popravil Aurea -- 9.3.2008 12:07:01 >

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: maxi cosi MURA
9.3.2008 13:43:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea


Zelo dobra in izčrpna ocena vozička na večih straneh s slikami je na tejle strani:

http://strollersandprams.com/strollers/464/review-1.html&redir=1


Priporočam vsem, ki se še odločate in niste seznanjene z vsemi možnostmi, ki jih nudi tale vozek.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: maxi cosi MURA
10.3.2008 9:53:37   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: jerikou

No pa moje vprašanje. Glede na to, da se da na ogrodje pritrdit maxi cosi lupinico me zanima, če potem ravno tako lahko pritrdiš košaro dreami od Quinnyja glede na to da lahko na Quinnyja pritrdiš maxi cosi lupinico?
Hvala J.



Ups, tole sem pa zadnjič zgrešila... user posted image
 
Jerikou, Na Muro lahko pritrdiš katerokoli košaro Dreami od Quinnija in jajčko Maxi Cosi, preverjeno. Zraven dobiš dva adapterja, s katerima je to ful enostavno, samo nasadiš gor, pa je.  

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?