|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začetek uvajanja GH
15.2.2008 15:21:09   
oktoberka
Pozdravljene!

Imam eno vprašanje. Moja user posted image je stara 4 mesece. Dojena je bila 2meseca in 2 tedna, potem pa smo začeli dodajati in seveda po parih dneh pristali na samem dodatku.user posted image
Pred približno 14 dnevi je user posted image začela močno polivati, tako da sva bili pri p in nama je svetovala Aptamil AR, ki je kar gost, tako da po njem ne poliva. Tako da moja user posted image ni bila ravno navdušena nad tem da bi pila po flaški, zato sem ji, da bi vsaj nekaj pojedla, začela dajati mleko po žlički. Zdaj, 14 dni po tem se user posted image vsakič ko ji dam flašo, začne igrat s cucljem in ne popije skoraj nič. Ko pa vidi žlico se začne smejat in pogovarjat z žlico in potem poje od 120- 150ml po žlici.
Danes sva bili na cepljenju pri p, kjer sem ji vse to povedala in sem jo vprašala če lahko začnem počasi uvajat gh. Rekla je da seveda lahko, da pač eni otroci prej sprejmejo žlico, drugi pa kasneje in da če jo je sprejela, da lahko začnem. Povedala sem tudi da sem ji zadna dva dneva dala vsak dan po 2 čajni žlički jabolčne kaše in da bi ona še jedla, pa ji nisem upala dat preveč, da ne bi bilo kaj narobe. Reakcije zaenkrat ni imela. Rekla je da naj ji počasi začnem dajat kašice za kosilo in da naj bi pojedla 120ml kašice. Zdaj pa ne vem. Kako naj začnem, koliko časa moram dajati samo jabolčka, da vidim če bo kakšna reakcija, kako povečevati obroke, kaj vse ji lahko pripravim? Kaj ve mislite o vsem tem? Namreč sem kar zmedena glede vsega. Sploh nimam idej kaj bi ji lahko čisto na začetku še dala za poskusit in kako naj bi vse to izgledalo. KO bereš poste, se zdi vse tako preprosto, ko pa moraš začet, pa ne veš kako.

Hvala vam za odgovore, izkušnje in nasvete ki jih boste delile z mano!user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.2.2008 9:01:44 >


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mislite?
15.2.2008 16:01:31   
kawasakica
javi mi tvoj mail na ZS, ti pošljem knjigico kaj vse ji lahko daješ.
Fajn je če ji na tri dni menjavaš hrano, da vidiš če je kaka reakcija

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj mislite?
15.2.2008 18:26:09   
ZmajTolovaj
KO bereš poste, se zdi vse tako preprosto, ko pa moraš začet, pa ne veš kako.

Joj, ne mi pravit, dobro vem, kako se počutiš! Fino se mi zdi, da že lepo je z žlice, mi smo se 14 dni samo s tem ubadali, pa je že skoraj od vsega začetka samo na AM. Glede novih okusov pa - najbrž si že dobila od koga recepte/paparico, predlagam pa, da ji po par dneh daš novo stvar, skupaj recimo z že znanimi jedmi (jabolko), pa dodaš malo npr. riževih kosmičev, da bo gosteje, potem pa par dni daješ to. Nato spet novo živilo, samo eno naenkrat, par dni.
Glede na to, da sta dokaj zgodnji (4m), si kar vzemita čas za poskušanje user posted image .

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?