|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pigmentne lise
31.1.2008 13:45:09   
tmms
Čeprav je že 2 leti po porodu 2. otroka, imam še vedno pigmenten lise po obrazu in uporabljala sem že vse možne kreme. A ima katera izkušnje glede tega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pigmentne lise
31.1.2008 13:47:53   
*zvezdica*
Baje se ne da nič pomagat. Jaz sem jih tudi kasirala v 1. nosečnosti. Nekaj jih je zginilo, nekaj pa ostalo. Sedaj sem spet noseča in samo čakam kdaj se bodo spet začele pojavljat. Sem pa spraševala povsod naokrog če je kakšna varianta odstranitve, pa mi nihče ni nič vzpodbudnega povedal. Če kaj izveš se toplo priporočam!

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu tmms)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pigmentne lise
31.1.2008 16:42:17   
urskas
tudi meni so se pojavili v prvi n. in sploh niso izginili in se pojavijo že ob najmanjšem sončenju.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pigmentne lise
1.2.2008 10:11:12   
Anonimen
hojla!
jaz sem jih tudi pokasirala v prvi nosečnosti. sem sprobala vse mogoče kreme, ki so točno za odstranitev teh peg - a na meni nobenega učinka - niti najmanjšega.
ker imam zelo občutljivo kožo, in malce so mi zašpilali hormoni, sem postala khmkhm "malce" aknasta. sem uporabljala od loreal kozmetiko PURE ZONE - in sem se zraven aken rešila tudi pigmentnih peguser posted image user posted image .
no, pri meni je delovalo, pa ne me potem kregat, če vam ne bouser posted image

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pigmentne lise
8.2.2008 17:24:50   
loveforever
sama sem pigmentne pege začela dobivati takoj po porodu. začele so se mi na rokah in swem šla k zdravniku, kmi je ugotovil da imam boelzen vitiligo, ki je za zdaj še ne ozdravljiva ne smem se spostavljati soncu. kadar je svetloba močnejša jih imam ogromno, pozimi manj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pigmentne lise
9.2.2008 16:01:06   
Ancy
Vitiligo ima tudi moj fant. Je zelo nerodno, ker ima ravno po vekah in če ga sonce opeče izgleda kot da je namazan z roza senčilom. Pa tudi po glavi ima pike, in tam potem nima pigmenta in ima bogi že pri 19ih veliko belih las, kljub temu da je temnolasec.
Je bil pa pri zdravniku zdaj in je rekel, da bi to bili lahko kakšni problemi s ščitnico, prebavo.... Pa da v nekaterih primerih se da odstranit, al pa da gre kar samo od sebe..... dostikrat pa tudi ne user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pigmentne lise
9.2.2008 21:29:33   
only_me
jaz sem jih dobila zadnji mesec nosečnosti, samo so zginle kakih 14 dni po porodu. In hvala bogu da so, k sem bla res grozna. Jao, kaki fleki so to bli....

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Spiš med dojenjem? Na to moraš paziti!
Na internetu lahko najdeš veliko napačnih informacij o spanju in dojenju ter o tem, da je to vedno nevarno.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?