|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poletna oblačilca
28.1.2005 10:19:35   
pravljica
saj vem, kje je še to...ampak jaz bi tako rada kaj lepega kupla, pa ne vem kaj
v kaj ste jih oblekle poletne mamice, ko ste zapustili porodnišnico? verjetno ne v te plišaste pajace, ki so sedaj na razprodajah? ali pač?
so lahko novorojenčki v prvih 2 mesecih na svežem zraku v pajacku s kratkimi hlačnicami in rokavi? se več ne spomnim kako je bilo pri meni :zmeden:
kako pa na morju, tiste ki ste bile s čisto ta majčkenimi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   poletna oblačilca
28.1.2005 10:23:16   
*maja
Ja mene tudi to zanima, kaj obleči novorojenčku, ki je rojen v začetku poletja :zmeden:. Pri nas sta bila oba rojena bolj ali manj v mrazu, tako da se mi niti sanja ne kako in kaj s cunjicami.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   poletna oblačilca
28.1.2005 11:11:38   
Taša
No Maša je bila rojena 2. julija... Jaz sem kupila bombažni komplet-hlačke in takšno jaknco (tanko), spodaj pa sem ji dala bodi z dolgimi rokami-ko sva šli iz porodnišnice je bilo 30 stopinj in kljub temu, da je bilo vroče, so mi sestre v porodnišnici predlagale dvojne dolge rokave....Na glavo kapico, na noge nogavičke...
Doma sem jo kar dost oblačila kar v bodi z dolgimi rokavi in dolge hlače (bombažne)-v stanovanju imamo klimo- Če je bilo resnično vroče in zunaj pa sem jo tudi imela v samem bodiju z kratkimi rokavi, če je pa malo pihalo sem jo pa pokrila z planičko....

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   poletna oblačilca
28.1.2005 11:46:28   
Anonimen
o kaksno fajno temico si odprla, vceraj mi je mama glih kupla par teh plisastih pajacov,pa sem si studirala, da ni ki to malo predebelo;)

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   poletna oblačilca
28.1.2005 13:24:04   
viva
Mi smo šli iz porodnišnice na najbolj vroč dan v celem letu - bilo je 34 stopinj. Oblekla sem jo v bombažne hlačke na naramnice, tanko majčko z dolgimi rokavi in nogavičke, pa je bila revčka čist premočena. Ko pa smo šli čez 3 dni prvič na sprehod je bila pa že v kratkih hlačkah in majčki, pa seveda nogavičke. Mi je patronažna rekla naj jo oblečem toliko kot sebe, ker je bilo res vroče (sredina julija).

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   poletna oblačilca
28.1.2005 13:27:04   
aka
Iz porodnišnice smo šli v pliš kompletu, bilo je sredi julija. Vroče. Pokrit je bil z kapo. Najbrž, mu je bilo vroče. Ampak, če ti rečejo, da ga moraš tako obleč, pa še pokrit z deko, potem bodo že imeli prav. Hm.
Patronažna je rekla, da jo moramo pokrivati še cel mesec, pediatrinja pa, da če se potem spoti, je še slabše za prehlad. Logično. Potem smo preživeli poletje v bombašnih pajackih. Dolgih.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   poletna oblačilca
28.1.2005 13:27:31   
Anonimen
Moja sestra je pred 17 leti sredi julija punčko iz porodnišnice nesla v bombažni majčki z dolgimi rokavi, bombažnih žabicah, kapici, čez pa še vse po enkrat to, samo volneno... Potem jo je doma položila v posteljico in čakala, kaj zdaj... Še danes se smeji, ko se spomni na to. Tamala je dobila vročinske izpuščaje. No, tega ne narediti.

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   poletna oblačilca
28.1.2005 13:31:03   
Anonimen
joj:)-

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   poletna oblačilca
28.1.2005 14:08:48   
pravljica
moja malečka si je zadnjič izbrala za bratca pajacka s kratkimi rokavi in hlačnicami, jaz pa sem vzela še ene nogavičke...to je blo edino, kar ni blo v plišu...ampak je tako luškano, da se nisva mogli upreti...komaj čakam, da bo več poletne izbire 9nebesa

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   poletna oblačilca
29.1.2005 22:27:42   
lin
pravljica!
Mi smo z obale ,tako da živimo na morju.
Naša Lin je rojena 5.7.2004.Iz porodnišnice sem jo imela oblečeno v tetra majčko,ampak čisto tanko in tanek bombažen komletek!
Ko pa smo pršli domov in sem imela že drugi dan babico na obisku(katera mi je svetovala)sem jo imela nonstop v bodijih s kratk.rok. ali pa kakšnimi lepimi kompletki,ampak vse krat.rokav.
Po soncu pa ni dobro hodit,tako da smo mi hodili na sprehode zgodaj zjutraj od 8-10(največ),pa pol po 18!
Če te pa še kej zanima piši na privat!
Srečno:nosecka:

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   poletna oblačilca
29.1.2005 22:30:17   
lin
Klima!
Ker je poletu neznisno vroče imamo tudi mi klimo,tako da smo babico vprašali če imamo Lin lahko v klimatiziraprostoru.
Njen odgovor:
Seveda,kakor jo boste zdaj naučili tako bo tudi v naprej.Če je že zdaj neboste navadili,boste meli kasneje probleme-prehladi.
Seveda klima mora biti naštimana na normalno temperaturo ne pa na ledenico in nesme pihati direkt v otroka!

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   poletna oblačilca
29.1.2005 22:31:28   
lin
viva:bravo::bravo::bravo::bravo:
Enako!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?