|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija? Nasvet
17.2.2008 12:34:05   
atanja
NAšemu 15m se je zadnje dni zelo poslabšala koža. NAj povem da mamo že eno leto probleme s kožo-sam je blo zdaj kar mir. Hodimo k dermatologu, šli smo čez teste-naj ne bi bil alergičen na nič, mamo predpisano kermo da ga mažem. vEdnar so se mu skoz pojavljale pikice, ki smo jih s kremo odstranl.
V pon.smo začeli antibiotik jemat za vnetje ušes. In potem čez par dni so se mu spustile pikice ki ga zelooo srbijo. Zdaj k se praska ma že tok razdraženo kožo da je ves rdeč... Ne vem če je ravno reakcija na zdravilo ker se mu je zdaj dva dni tok poslabšal. jedel ni nič kaj novega..
Včeri smo nhali zaradi tega jesti antibiotik ker je vredu in ga bi mogu vzet sam še danes sam se tok praska-do krvi  da sm prekinila...
A mate kakšen nasvet razen fenistil kapljice....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija? Nasvet
17.2.2008 12:49:10   
atanja
Ubistvu me zanima ali sploh je to alergija, pa kok časa je antibiotik v telesu ker od včeraj ni stanje nič boljš?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija? Nasvet
17.2.2008 17:46:49   
ma19teja
Naš je alergičen na dodatne sestavine pri Hiconcilu. Je bil čisto posut z rdečimi pikami po celem telesu - koprivnica. Takoj sva prenehala  s tem antibiotikom. Opravila sva teste in ni alergičen na zdravilo, ampak na dodatke. Ko je imel Sumamed pa reakcije ni bilo...Verjetno je kriv antibiotik. Jaz bi ga peljala na pregled.

Antibiotik ostane v krvi do deset dni.

Fenistil kapljice, fenistil mazilo, hrastovo lubje - kopel zelo umiri kožo vendar ne prevroča voda.

lp


(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija? Nasvet
17.2.2008 18:11:44   
aezzy
ja, sem hotela napisat, da je alergicen mogoce na penicilin? na antibiotik sigurno, kaj pa pravi zdravnik???? verjetno ni rekel, da to ni alergija.....
lahko, da je atopicni dermatitis, se posebno, ker ze toliko casa zdravite.

(odgovor članu ma19teja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: alergija? Nasvet
17.2.2008 19:02:12   
atanja
Ma sej ma atopini dematitis, sam tole zdele je pa grozno. Same pike po celmu telesu. pri zdravniku sem bla na kontroli pa sem omenila da ga srbi ,sam takrat ni blo tako očitno ket od petka zvečer. In je rekla da ma suho kožo. 
vsak večer je lepo zaspal k sem mu pa ob 22h dala antibiotik je blo pa konec mirne noči. Danes ponoči se je pa v spanju tako praskal da mi je blo grozn.. Včer sem mu nehala dajat ker  je blo res že grozn pa  ŠE vnetja ni več. Sam ma danes tudi grozno, pa skoz se praska...

Bom šla jutr k zdravniku... sam je bogi.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: alergija? Nasvet
17.2.2008 21:57:49   
Aja1
Atanja, tudi testi za alergijo so lahko nezanesljivi. Res pojdita do pediatra in naj ga še 1x testirajo. Ubogi revček. Kateri antibiotik je pa imel?
Daj mu Fenistil kapljice in namaži ga s kremo (ki jo imate za te pikice). Poročaj, kako bosta opravila pri P. Mirno noč.

_____________________________




(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: alergija? Nasvet
18.2.2008 19:34:22   
atanja
No bili pri zdravniku, dobil eno mazilo malo bolj močno, pa negovalno kremo ki smo jo že meli, pa en sirup proti alergiji. Če pa bodo še pike čez 14 dni dobimo pa napotnico.

Je že malo boljše sam je še vedno pikast. Ušesa so že vredu.

Zdaj me pa zanima če ga dam lahko jutr v vrtec? ker vročine ni mel že en teden, po obraz-po ličkah je sicer pikast sam se mu suši, pa drugače je čist ok razen da alergije...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Spet kričim, ker me nič ne ubogate
Kako biti v stiku z lastnimi avtentičnimi občutki in hkrati osebno odgovoren? In kje se pravzaprav začne tista točka odg...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?