|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikice in lišaji
27.1.2005 22:29:24   
tajara
Najprej se vam zahvaljujem za nasvete. Z Majem je vse v redu. Ima nekakšno virozo.Vročine nima več, je pa dobil neke lišaje po obrazku in po teleščku neke pikice. Zanima me kaj bi to lahko bilo. Ali je to samo od vročine, vendar me bega to da jo danes ni imel in to se mu je danes spustilo. Ali je mogoče dobil alergijo na hrano? Ali katera ve kakšna je šesta bolezen, kakšni so simptomi?

Hvala!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pikice in lišaji
27.1.2005 22:43:11   
Sabla
Znaki pri šesti bolezni so približno tri dni vročina,pikice po rokicah in nogicah (kot norice) ali pa maroge.
Moja punčka je tudi včeraj dobila lišaj,na vsaki rokici po enega.Zdaj jo mažem z Riboderminom.Upam da bo pomagalo.
Lep pozdrav

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pikice in lišaji
27.1.2005 22:55:15   
NinaŠ
šesta bolezen - 3 dni (ponavadi, lohk tud 1 dan gor ali dol) vročina, potem vročina pade in se za toliko dni kot je trajala vročina pojaviji izpuščaj. Tko da predvidevam, da ima Maj lohk ravno to.
LP

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pikice in lišaji
28.1.2005 10:09:29   
Anonimen
Saba, kaj pa je zdaj to?! Tudi moj sin je včeraj dobil lišaj, na vsaki rokici po enega... Samo jaz še nič ne mažem, da vidim, kaj se bo iz tega izcimilo. Se mi zdi, da je danes že bolje. Upam, da ga je samo tiščal trakec, ki sem ga prišila na rokavičke (in ga seveda že odtrenala).

(odgovor članu tajara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?