|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč pri seminarski nalogi o vrtcih
26.2.2008 13:23:09   
smotka5
zdravo!!user posted image


sem dijakinja zadnjega letnika ekonomske gimnazije. Za nadaljni študij sem izbrala socialno pedagogiko....že kar nekaj časa spremljam vaš forum, vaše debate, ker me takšna področja zanimajouser posted image .

Ker vrjamem da je na tem forumu, kar nekaj vzgojiteljic v vrtcih in še več mladih mamic katere imate veliko izkušenj z vrtci bi vas prosila za pomoč.Za maturo sem se odločila da napišem seminarsko nalogo z naslovom Socializacija otrok v vrtcih in bi prosila vzgojiteljice, če mi lahko mogoče predlagate kakšno literaturo.

Prosila bi vas da mi zaupate tudi nekatera svoja opažanja glede razvoja otrok....kako se razvija duh tekmovalnosti med njimi, kako si porazdelijo že tako zgodaj družbene vloge in podobne stvari...

Se vam mogoče zdi da so vrtci preveč feminizirani in zakaj ste takega mnenja??

glede cen vrtca mislim da so mnenja kar usklajena da so predragi. ali pač ne?

Vem da boste mnenja da sem zgrešila forum in da to ni pravi naslov za nasvete glede seminarske naloge vendar kje lahko dobim boljše podatke mišljenja ter poglede stvari iz praktičnega vidika ne le iz literature kot na vaši strani, kjer se zbirate vzgojiteljice in mlade mamice?? =)
Že v naprej hvala vsem za odgovore!!user posted image

Ostanite še naprej tako zgovorne=) user posted image
predvsem pa pazite na svoje malčke ....user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 27.2.2008 12:58:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec
27.2.2008 11:09:35   
Balerina
Mislim da si si izbrala zanimivo temo za seminarsko in upam da se boš opogumila in tudi pred končanjem študija kdaj probala na praktičnem primeru kar se učite na faksu. Torej da boš tudi že pred končanjem študija šla v kakšen vrtec delati in pomagati vzgojitelicami.

Moje izkušnje iz vrtca. Sem mamica in ne vzgojitelica zato ti ne moremo povedeti vsega kar se notri dogaja. Ti pa lahko povem to da pri moji 19 mesečnici vrtec zelo pozitivno pomaga pri socializaciji.
Ne samo da se v vrtcu naučijo velike samostojnosti, od prehrenjevanja in pitja iz kozarčkov te skodelic, pa do tega da je potrebno igrače za seboj pospraviti.
Sama sem morda še najbolj presenečena in tudi zadovoljna z odločitvijo da hči hodi v vrtec ko vidim kako se malčki, stari dobro leto dni, ki se med seboj poznajo približno en mesec lepo zjutraj pozdraijo, kako poznajo drug od drugega imena. Pa ne boš verjela zjutraj ko pridejo v vrtec in so združene skupine točno vejo kdo je pa iz njihove skupine. Že  po dveh treh meseceih so se malčki zelo dobro odzvali na to ko jih je zjutraj njigova vzgojitelica poklicala: ''no moje ribice gremo v svojo igralnico.'' so se hitro poiskali med seboj in šli z njo.

Pri nas mo imeli ''težave'' če se temo lahko sploh tako reče le nekje novembra torej ko je bila dva meseca v vrtcu, ker je zjutraj na vsak način hotela v njihovo igralnico in sva ji z možem moral zjutraj pohazati da tam še ni nobenega in da so otroci v sosednji igralnici. Potem je šla v sosedno igralnico. Torej se je že takrat dobro zapomnila katera pa je njihova igralnica.

Glede cen pa tako seveda bi bila zadovoljna da bi bil vrtec ceneje, saj je konec koncev to del vzgojno izobraževalnega programa, šola po drugi strani je zastonj ampak raje plačam in vem da je hči zadovolja in z osebjem, ki jim lahko zaupam kot da dam nekaj Eur manj in nikoli ne vem ali je to to ali ne, ali bo morda vzgojitelica zbolela in ne bom mela varstva,...


(odgovor članu smotka5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?