|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleči prsti na nogah
1.9.2008 21:53:31   
n.i.k.a.
Moj mali sinko je star 4 mesece, mene pa že kakšne 3 tedne pestijo bolečine v prstih na nogah in podplatih. Bolijo me tudi kolena in križ. Bolijo me svi prsti na nogah, razen palca, podplati na pritisk in kolena ko grem po stopnicah. sem prav kot taka strara mama z hudim artritisom in revmo.
Nekje sem zasledila, da so te bolečine po porodu pogoste pa me zanima koliko od vas se je srečalo s to nadlogo. naj povem, da me zhutraj tako zelo boli, da komaj vstame iz postelje in grem po stopnicah.
Jutri bom poklicala tudi zdravnico, vendar nimam kaj veliko upanja na hitro diagnozo. Je pa zelo hudo, sploh pri 4mesečniku kjer je že veliko akcije.
Ali se je že katera spopadala s podobimi bolečinami?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleči prsti na nogah
1.9.2008 22:21:18   
tabi
tudi mene je po drugem porodu to doletelo sam da mene križ ni matral.Prsti pa podplat so me pa tako da sem parkrat kr jokala pa drugač nisem taka.zaradi dojenja nisem smela nič tablet proti bolečinam,tko da sem veliko imela noge prislonene na steno pa kak lekadol pa čakala da je minilo.trajalo je pa dolgi mesec-mesec pa pol,pol pa kot bi odrezal ni bilo več bolečin

_____________________________

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu n.i.k.a.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boleči prsti na nogah
1.9.2008 22:51:03   
Alfabeta
Moja pupa je stara 7 mesecev, pa še vedno zjutraj težko ustanem. Me tako bolijo prsti, pa te male koščice na podplatih, pa nad peto ta ta ozek del, pa kolena.... Sama vem od prvega, da je to od teže otroka, od nošenja otroka, ker mene specifično bolijo tiste kosti, ki so najbolj obremenjene. Je pa z vsakim mesecem boljše. Preverjeno!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boleči prsti na nogah
2.9.2008 9:25:41   
Mišni
Mene so tudi bolele pete in pa tisti lok na podplatu, kot bi imela blazen muskelfiber. In to par mesecev. Pa je prešlo, nisem bila pri zdravniku. Pojma nimam, kaj je to.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boleči prsti na nogah
13.9.2008 10:33:03   
listek1
No, tudi mene je to doletelo in se me drži še zdaj. Približno 3 mesece po porodu, sem komaj vstajala iz postelje, ker so me tako boleli vsi sklepi. Prstov na rokah sploh stegnit nisem mogla. PO 1 mesecu teh bolečin sem šla k zdravniku, mi je dala pregledat kri, če bi bilo kakšno vnetje, ampak je bilo vse ok. Potem pa sem začela pit kalcij in se stanje sčasoma umirilo. Me še vedno bolijo sklepi ampak fulllllllll manj. Če pa dojiš n.i.k.a., potem bi bilo pa sploh fino če bi to pila, kajti naši sončki nam poberejo veliko kalcija. Upam, da sem ti bila kaj v pomoč.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: boleči prsti na nogah
2.10.2008 13:00:42   
ELMA
n.i.k.a....kot bi brala svoj post user posted image , ampak pri meni je že bolše...Trajal pa je 3 meseca da so bolečine izginuleuser posted image , pri zdravniku pa nisem bila .

_____________________________

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: boleči prsti na nogah
14.10.2008 9:35:32   
tita13
Pozdravljene punce. Še  ena taka. Sem 3 in pol mesece po porodu pa me bolijo čisto vsi sklepi. Najbolj prsti na rokah (posebno, če jih skrčim) in kolena pa tudi vse drugo. Ko vstanem, komaj hodim. Sem se že zelo ustrašila, da sem dobila po porodu sklepno revno in sem zdaj prav presenečena, da nas je več s takmi težavami po porodu, kar očitno pomeni, da je to normalno in da je zelo verjetno prehodno. Tudi sama sem začela piti kalcijeve šumeče tablete, pa zaenkrat ni še nič bolje. Pri zdravniku tudi nisem bila.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: boleči prsti na nogah
14.10.2008 20:51:37   
bati

mene so nekaj časa boleli prsti na eni nogi, ampak prav fajn me je uščipnilo...začela sm se maserat tko da je samo od sebe minilo.

(odgovor članu n.i.k.a.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 9:04:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bati)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: boleči prsti na nogah
17.10.2008 9:55:58   
polma
Mene tut podplati bolijo in zapestja. Pa križ in hrbet- to že od prej. Ne vem, mislim si da me noge  bolijo zaradi teže, ker nisem še na idealni user posted image ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: boleči prsti na nogah
18.10.2008 10:27:15   
tinula
Hoj. Zgleda, da je to zelo pogosta težava, ker mene pa bolijo noge od gležnja navzdol. Zdaj je že malo boljše (pribl 10m po porodu), pred parimi meseci me je včasih tako zabolelo (posebej, ko sem vstala ponoči in zjutraj), da sem skoraj padla. Ko sem to omenila zdravnici, ni vedela, kaj bi s tem podatkom:) - mi je sicer svetovala, naj jemljem magnezij, kalcij in vitamine.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?