|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šibke M po IMN
29.2.2008 7:56:40   
CIPRESA
Pred IMn sem imela M na 6 dni in to kar konkretne vsaj  prvih 4 dni, sedaj po IMN v novembru pa je bila prva M normalna kot vsake poprejšnje, sedaj pa že 2 meseca samo prvi dan obilne, potem pa zmeraj manj in danes 4 dan krvavega izcedka skoraj da že ni.

Ali to vprliva tudi na plodnost?  Ali šibka M pomeni tudi posledično "šibko" plodnost oz. ovulacijo? Mogoče ima katera kaj več odgovorov v zvezi z tem?


Pa še nekaj me zanima. Glede na to da nimam več desnega jajcevoda ali to pomeni da lahko zanosim le vsak drugi mesec? In kako naj vem kdaj je pravi mesec, kako vem kje ovuliram?
Ta mesec me je na delu kjer so mi odstranili jajcevod drugi dan menstruacije zelo bolelo in špikalo, bila je bolečina prehodne narave (G mi je rekla da boli tisto kar ni) ali to pomeni da je bila ovulacija in kasneje M iz tega jajčnika?

Vem ja, zelo zakomplicirano ampak mogoče ima katera kakšen odgovoruser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šibke M po IMN
29.2.2008 9:05:12   
Lunca1
Če se ne motim v primeru odstranitve jajčnika funkcijo le tega prevzame drugi. Ne me pa prijet za besedo, ampak imam v spominu, da sem to nekje prebrala. Želim ti, da čim prej dobite še enega user posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: šibke M po IMN
29.2.2008 12:29:35   
CIPRESA
Ja tudi jaz se spomnim da so mi to govorili a ko gledam po netu ponekod piše da imam le 50% možnosti zanositveuser posted image To pomeni da  lahko zanosim le ko ovuliram na pravi strani (tisti po kateri lahko še plodek po jajcevodu pride v maternico)?

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: šibke M po IMN
1.3.2008 23:18:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

ko gledam po netu ponekod piše da imam le 50% možnosti zanositve


Cipresa to sploh ni res! Z enim jajcevodom je možnosti toliko kot z dvema. Pobrali so ti le jajcevod, ne pa tudi jajčnika.
Prav na zgorje tvoje vprašanje je tako Pušenjak odgovoril na MON-u; "vsi parni organi (z izjemo možganov) v našem telesu svojo funkcijo izvajajo v neke vrste "timskem delu", torej lahko vsak od para opravi vse skupne naloge tudi sam. Tako je tudi z jajcevodi. Večina jajcevodov je sposobnih "pobrati" jajčece z obeh jajčnikov, torej je zanositev z enim delujočim jajcevodom praktično enako verjetna kot z dvema."

Želim ti veliko sreče v prihodnji nosečnosti!

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?