|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče roke, boniška
5.3.2008 21:39:40   
gun12a
Pozdravljena,

zanima me ali je bila katera na bolniški zaradi bolečih rok? Namreč moje roke so pekoče, ponoči mravljinčaste, saj verjetno poznate te zadeve. Zjutraj kar nekaj časa rabijo da pridejo k sebi?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleče roke, boniška
5.3.2008 21:40:53   
Naja30
Poznam, nisem pa še slišala, da bi bila katera na bolniški zaradi tega. No, če je zelo hudo, te G mogoče da na bolniško.

(odgovor članu gun12a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boleče roke, boniška
5.3.2008 21:43:34   
tinatona
To je sindrom karpalnega kanala... Jaz sem si to ˝prislužila˝ po porodu z brizganjem mleka. Me pa čaka operacija, ampak kar oklevam. Ker delam z ljudmi in v glavnem z rokami (sestra) se full bojim da bi šlo kaj narobe. Če bi mi poškodovali živec,se namreč lahko kar poslovim od poklica.

LP

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boleče roke, boniška
5.3.2008 21:45:45   
tinatona
Je pa včasih zadeva tako huda, da tudi svinčnika ali pribora ne morem držat v rokah. Tako da po moje se lahko tudi zaradi tega dobi bolniški stalež. Jaz zdaj ponoči nosim opornice.

Kolegica pa je nosila kar ščitnike za rolat ponoči in ji je pomagalo.

LP

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boleče roke, boniška
5.3.2008 21:47:49   
gun12a
upam, da bo vse vredu. Mene so roke v drugi nosečnosti začele boleti bolj proti koncu nosečnosti, zdaj v tretji nosečnosti pa se je težava pojavila že prej. sem namreč v 18. tednu. Upam, da se ne bo stopnjevalo. Mi pa pomagajo hladni obkladki.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: boleče roke, boniška
6.3.2008 9:46:33   
anita4
tudi jaz sem imela s tem probleme.Nakar so ugotovili da bo treba na operacijo v zapestju , dodatno smo še pa ugotovili da mi v vratnem delu drugo vretence drži živec.Po vseh obiskih od kirurga do zdravnikov , so mi najprej predpisali fizioterapijo.Tako sem bila 1 mesec doma in pridno hodila na terapije( dobesedno povedano so mi vratna vretena nategovali) in glej ga user posted image , moram priznati da je od tega 1 leto in bolečine so pojenjale.Samo ta zadeva se pri meni še ni rešila, en narobe premik in smo že spet na začetku.
lp
Anita


_____________________________

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

(odgovor članu gun12a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: boleče roke, boniška
6.3.2008 17:49:32   
TinKiCa1
Pozdravljena!

S tem se srečujem že cel mesec! Najprej sem imela vsak dan bolj mravljinčaste roke..za znoret, ker nič ne moreš in tudi ponoči nism nič spala..potem so me začele v celih rokah boleti kosti! Ni kaj pomagati..pila sem kalcij, železo sm že itaq mela predpisan, nism smela jesti nič slanega (no, čim manj)..ampak vse je blo za en k:) Potem sem dobila antibiotike Amoksiklav- 2 škatli t največjih, ker sem imela tako slabo vodo! Mravlinci so se umirili, sedaj pa imam že nekje 14dni čisto trde prste! Naprimer časopisa ne morm listat :) pa sm se kr navadla..je pa res, da je bolje, če ne čutiš toliko prstev, kot pa da imaš mravlince..spim pa tko tko..en dan ja, drug ne! Privajam se :)
Meni je hotela napisati takoj bolniško, ampak sm še študent, pa je ne rabim:) Odvisno od G!

Upam, da se ti bo kaj umirilo, te pa čisto zastopim kako ti je..v moji nosečnosti je to edina neprijetna stvar, pa še noge mam že vse zabuhle :)))

Srečno! user posted image


_____________________________

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?