|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na novo-bolani smo!
10.3.2008 10:57:39   
bambam
Lepo pozdravljene vse skupaj!

Sem nova na forumu user posted image (no, ne čisto, čisto nova- sem bla z vami daljnega leta 2005, ko sem zanosla, pol pa dolgo nisem klepetala, sem vas pa spremljala...)user posted image Ste ful face in velik sem prebrala nasvetov ki so mi kdaj pomagali!
No pa se spet obračam na vas, ker je moja biba zbolelauser posted image ( stara je 2 leti in pol). Vročina čez vikend (na 4 ure je dobila Calpol ponoči pa svečko, ker je blo že kar na 39),no danes je tudi vročina, medtem ko ji je svečka včeraj držala 6 ur pa ji je danes ponoči kar 8ur.
Finta je, da sem jo zaradi vnetega grla peljala zdravniku že 2x, pa mi je vedno dala antibiotikeuser posted image . Rada bi se temu izognila in jo skušala, če se le da pozdravit doma. Grlo si zdraviva z velik meda, bonboni Granobil(4 na dan), Vitergin, hladno(sobna temperatura) pijačo, tudi sladoledom,..
Povejte mi ali je mogoče da gre na boljše, če ji sirup oz. svečka drži več časa?user posted image  
Ne vem kaj ji še naj dam, ker je že naveličana ker ji kar naprej nekaj tiščim v usta. user posted image

Če mate kak nasvet ga prosim delite z mano.user posted image

Hvala in upam da ste zdraviuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na novo-bolani smo!
10.3.2008 12:22:55   
bambam
Aha!

Se mi je zdelo da nisem na pravem forumu. user posted image

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?