|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utrujenost
18.3.2008 8:29:19   
sharona
živjo, babe :)

trenutno sem v 8. tednu nosečnosti, vse poteka ok (trkam ob les), nič slabosti zaenkrat ... ampak utrujena sem pa za umret ... že zbudim se čist zmatrana in se potem kar vlečem skozi dan ...

kolk časa bo to trajalo ... izkušnje ...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Utrujenost
18.3.2008 8:39:05   
bastian111
Počakaj ko bo nosečnost višje! Sama se tudi počutim zelo utujeno.

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Utrujenost
18.3.2008 8:39:13   
Taula
Jaz sem na začetku spala, če se je le dalo. Trajalo je pa pri meni do ene 11 tedna se mi zdi.user posted image  No, sedaj sem spet ful utrujena in bi ful spala.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Utrujenost
18.3.2008 8:40:31   
košuta
Pri meni se je slabost začela v 9. tednu in se končala v 13. V tem času niti nisem bila pretirano utrujena, razen zaradi pomanjkanja teka in bruhanja. Zdaj je pa tu pomladanska utrujenost in teža otročka (20. teden); opažam,da ne zmorem vsega, kar sem z lahkoto opravila prej.

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Utrujenost
18.3.2008 8:40:58   
špelin@
To je očitno normalno user posted image  Jaz sem bila prve tri mesece nosečnosti tako utrujena, da sem se komaj privlekla skozi dan user posted image  Potem pa sem prišla nazaj na svoj običajni nivo energije user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Utrujenost
18.3.2008 8:52:33   
kristinaj
pri meni je to trajalo do konca 12tedna.....sedaj sem že bolje, tudi zvečer več naredim :=)))...

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Utrujenost
18.3.2008 9:02:16   
jaša2
jaz sem tud bla utrujena za crknit!!! slabo mi nič ni blo, ampak ta utrujenost me je pa tak zdelala. delam v šoli, kjer morš bit še kar aktiven oz.vsaj jaz sem ponavadi tak, da kr nekaj skačem okrog po razredu, krilim z rokami, pripravljam neke igrice... takrat pa nisem imela prav nobene energije. prava cota sem bla. ko sem prišla iz službe, sem se hitro najedla, pol pa spat!!!! celo popoldne sem spala vsak dan.  
čist me je ven vrglo. trajalo je pa 3 mesce, pol se je pa malo umirlo. 

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Utrujenost
18.3.2008 10:40:10   
Inigo
ja ja, mislim, da skoraj vsaka nosečka izkusi tudi obdobje blazne utrujenosti. pride, malo traja, in gre.

mene je kar dolgo matrala. sigurno ene 3 tedne. spala sem tudi po 18 ur na dan. nisem hodila na faks in nič. zjutraj sem se zbudila ob 10ih, kaj postorila po stanovanju in nekje umes zaspala. tja do 17ih, ko je prišel moj dragi domov, da sva šla mogoče v trgovino, se kaj pgovorila, stisnila... sem si umila zobe in šla spat. takšni so bili dnevi, ja... katastrofa. ko sem povedala G za to, mi je priporočala magnezij, saj pomaga pri pretirani utrujenosti. pa se je potem nekako res pomirilo stanje.

zdaj pa tko pijem magnezij zaradi otrdevanja... sm že celo nosečnost na magneziju user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Utrujenost
18.3.2008 10:40:47   
Naja31
Kdaj se bo končalo?

Jz sem 14 dni pred PDP in sem tako grozno utrujena, da komaj živim.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Utrujenost
18.3.2008 13:28:21   
Naja30
Končalo se bo, ko bojo otroc zrastli user posted image

Na začetku sem tudi jaz skoraj stoje zaspala. Potem drugo tromesečje je še nekako šlo, zdaj ko sem dopolnila 30t pa se spet slabša. Od utrujenosti, splošnega slabega počutja, vse me boli... Ah dosti jamranja, tako pač je. Sem pa drugič noseča in tokrat je veliko težje, ker imam poleg še 15m hčerko, ki me tudi precej utruja.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Utrujenost
18.3.2008 17:47:40   
žanai
Ojla!

Sem drugič noseča, v 30. tednu, in sem utrujena že vse od začetka. Ko se je začelo drugo trimesečje, sem upala da bo kaj bolje, pa ni bilo... in tako sem zdaj v 3. trimesečju in se je utrujenost začela še stopnjevati.
V prvi nosečnosti sem lahko več počivala, zdaj pa ne morem, ker se moram po službi ukvarjati še z navihano 2.5-letnico... pa saj bo. Še malo, pa grem na dopust, potem pa na porodniško.

Kaj čmo, vsaka nosečnost je drugačna.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Utrujenost
18.3.2008 18:39:25   
majcis
pozdravljene!user posted image
sm v 7. tednu in sem tko skoz zmatrana, da komi kj sfolgam nardit doma. k se zbudim grem še mau na sedežno uležt da se spočijemuser posted image user posted image . dobr, da mam psa k ga MORM vn pelat, da greva vsaj mau vn...  no ja pravjo/te, da bo šlo tud to mem...

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Utrujenost
18.3.2008 18:45:13   
Veki_222
Ja, tudi jaz sem občutila hudo utrujenost, ki je šele v prejšnjem tednu malo poniklnila (sem noxeča 11 tednov). Ko sem prišla iz službe, sem zaspala na kavču, potem kao skuhala kosilo - nekaj, kar mi je kdo pripravil, pogrela - pa hitro nazaj na kavč in potem sem ob TV-ju zaspala že po osmi uri. Kriza, ja. No, kot sem že rekla, zdaj je malce boljše.

LP
V.

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Utrujenost
18.3.2008 23:28:55   
arabela*
jaz se v 17 tednu,pa je utrujenost nenormalna.Si včasih mislim,kaj šele bo čez tri,štiri meseceuser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Utrujenost
19.3.2008 10:13:36   
johnie
Jaz sem tudi bila tako utrujena, spala sem po 14 ur. Kakor hitro sem se vsedla na kavč sem že zaspala, še zjutraj ko sem se zbudila sem bila kake 3 ure ok, potem pa spet utrujena za znoret. Prav tečna sem bila od tega, ker sem vajena kar aktivno živet. Zdaj (11 teden) se stanje izboljšuje, ni še čisto ok, je pa veliko bolje. Mene mučijo pa glavaboli.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Utrujenost
19.3.2008 10:36:35   
srki
Pri meni je pa čisto odvisno od dneva. Včasih sem v službi že po malici za odpis, včasih pa kot tiger. Res pa je, da hodim pa zgodaj spat, ker sem očitno utrujenauser posted image .

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Utrujenost
19.3.2008 13:21:07   
Janus
Me veseli, da je ta utrujenost normalna. Saj sem brala, da je eden od simptomov, pa vseeno ... Ja, še dobro, da imam psa, da se spravim ven, ker sicer se samo prekladam po stanovanju in gledam, kaj vse bi mogla postoriti user posted image . Sicer sem v 7. tednu, še par izpitov in diploma, ampak ne vem kako mi bo ratalo, ker bi samo poležavala. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Utrujenost
19.3.2008 17:19:13   
*anč*
pri meni je trajalo do 12. tedna, pol sm mela do 7.mesca full energije, na konc je pa vse skup že full okorno in težko user posted image in utrujenost spet pride. 

_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Janus)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Utrujenost
19.3.2008 18:52:39   
moya
Men je ratal tud do 13h zjutraj spat, potem sem se bolj zaradi slabe vesti spravla k seb, mal poskusila kaj pospravit, pa skuhat, po kosilu pa zopet kavč in ob 19-h že adijo. Hvala bogu sem na bolniški, si ne predstavljam kako bi zjutraj vstajala. Trajal je pa do konca 4 meseca. Naspi se kokr se da brez slabe vesti, morš za naprej nabrat moči user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Utrujenost
23.3.2008 10:56:25   
lana17
Ta teden se je pri meni zopet utrujenost. Sem v 15 tednu. Zjutraj komaj ustanem iz postelje, bi še kr spala. danes sem se zbudila ob 6.30 in sem vstala, ker sem se čudežno dobro počutila, ampak sem ob pol osmih že spala in to ves čas tekme formule1. popoldan bom šla spet vrjetno spat. zvečer pa tud s kuram hodim spat. sploh se ne morem naspati. tudi, če kaj delam se s fulom hitr utrudim. mogoče je pa le pomladanska utrujenost. Punce, brez slabe vesti počivajte in se naspite.

_____________________________

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Utrujenost
23.3.2008 13:51:10   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: sharona

živjo, babe :)

trenutno sem v 8. tednu nosečnosti, vse poteka ok (trkam ob les), nič slabosti zaenkrat ... ampak utrujena sem pa za umret ... že zbudim se čist zmatrana in se potem kar vlečem skozi dan ...

kolk časa bo to trajalo ... izkušnje ...




Pri meni je kar trajalo in trajalo...Ful sem bila zmatrana in sem spala kolikor se je le dalo, tudi čez dan po 2uri. Pol je bilo nekaj časa OK, sedaj sem v 35tednu in se je utrujenost ponovno pričela. Se pa tolažim, da grem proti koncu in da bo kamlu mimo. user posted image

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Utrujenost
23.3.2008 14:14:48   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

sedaj sem v 35tednu in se je utrujenost ponovno pričela. Se pa tolažim, da grem proti koncu in da bo kamlu mimo. user posted image



ne bo tako kmalu mimo, neuser posted image
sem 9m po porodu pa še vedno ponoči ne spim, čez dan itak ne.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Utrujenost
23.3.2008 14:44:34   
Anitka
Utrujenost in potreba po nenehnem spanju je pri meni trajala tam nekje do 12. tedna.

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?