|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stvari za otroka rojenega v juliju
20.3.2008 9:02:12   
pepa6
Kaj mi priporočate da nabavim za otroka- punčko, ki se bo rodila v začetku julija. Voziček že imam -Quinny speedy sx z košaro in lupinico, za bodyje preklopne majčke, in vse ostalo pa ne vem v kakšni velikosti kupit, ter količino.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stvari za otroka rojenega v juliju
20.3.2008 9:32:49   
želva
Rabila boš bombažne pajace za spat, manjše od št. 56 jaz ne bi kupovala, pa kakšne bombažne baby žabice, bombažno kapico, kaj več pa ne bi pretiravala, saj bo otrok poleten.Jaz imam sicer decembrsko punčko, ampak za poletje pa verjetno ne bo rabila drugega kot body s kratkimi rokavi.Nabavi si nekaj osnovnih stvari, ker šele potem vidiš kaj vse rabiš in lahko dokupiš.Je pa res, da za zimskega otroka rabiš veliko več stvari.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stvari za otroka rojenega v juliju
20.3.2008 9:44:00   
kristinaj
ne kupuj nič predčasno, počakaj, da se punčka rodi.

škoda, ker nisi od nobenega nič dobila. je veliko lažje.

preklopne majčke boš rabila enih 14 dni ali pa niti ne, če bo toplo. naša je bila roj aprila in je imela po 2 majčki na preklop ene 14 dni, potem sem ji pa dala body kratek rokav in to majčko čez. jaz bi kupila po tri bodye za začetek, pa tri majčke, hlače kupi z nogicami tudi ene 3....... a to ti lahko gre kupit nekdo ko boš ti še v porodnišnici. kupuj vedno številko več kot bo pupa velika. naša je bila dolga 55cm in smo šli takoj na št. 62.....ostalo boš pa lahko dokupila sproti...... kratke majčke, dolge majčke., hlačke.....

tetra plenice ... jaz sem jih kupila 20 in je bilo čisto dovolj, ker nismo imeli širokega povijanja.....rabiš tudi previjalne plenice. jo daš na vrh plenice oz. na vrh tetra če imaš široko povijanje. so take s trakci. jaz sem jih imela 12 in je tudi čisto dovolj.

za voziček ti priporočam, da na dno daš eno rjuhco in pod glavo še tetra pleničko, ker mali radi bruhnejo....pa tudi v posteljici naredi enako, na vrh rjuhce pri glavi dej tetra pleničko, ki jo pri straneh fajn zatlačiš pod jogi.....

rabiš kapco, s trakci, kakšne nogavičke, rjuhco za pokrit,

mislim, da boš dobila v materinski šoli tudi seznam stvari, ki jih potrebuješ in vse nasvete..........

če pa še kakšno vprašanje mi ga kar na zs pošlji....... 

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stvari za otroka rojenega v juliju
20.3.2008 10:32:45   
frutka_
Jaz sem tudi julijkauser posted image . Nekaj malega sem že kupila, imam v albumu slikice, če boš pogledala. Geslo je "julijka". V glavnem sem vzela 62št.. Če se nam boš pridružila na juljiskem čveku poglej tukaj:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2417798&mpage=83 

Kupujem večino v Okidiju in že vem, da imajo manjše modele kot recimo H&M. Poleg tega sušim s sušilcu in bombaž še malo skupaj skoči. Imam pa en kompletek za 1mesec, ostalo večje.
Meni se zdijo 3kompleti absolutno premalo. Prvič zato, ker če imaš otroka, ki poliva boš ga konstantno preoblačila in drugič zato, ker stroja ne boš napolnila z oblačili od malčka tako hitro in boš stala pri praznem predaluuser posted image .
Baje ima fajn bodije in nasplošno otroška oblačila Leclerc. Poglej v njihove reklame ali pa na internteno stran. H&M in C&A imata tudi lepe in kvalitetne stvari.
  • Po mojem rabiš najmanj 5bodijev.
  • Kakšne bombažne hlačke so fajn, ker otroka lažje previješ, če mu samo hlačke snameš kot celega pajaca dol vlečeš.
  • Kupi tudi kakšno bombažno ali tanko pleteno jopo. Naš tavečji je rojen junija in je bilo tisto poletje kar sveže, tako da je skoraj ces čas imel jopo oblečeno v vozičku.
  • 20pleničk je dovolj (potrebovala jih boš tudi pri kopanju).
  • Pa kakšne 3 švedske.
  • Mehke, bombažne brisačke.
  • Jaz še imam potiskane pleničke za podlagat in brisat.
  • Posodico za vodo in banjico.
  • Posteljnino imam iz Ikee. Vse še od prvega.
  • Dve tanki bombažni odejici (eno za doma in eno za voziček).
  • Kakšne nogavičke, da mu jih natakneš (3kom. recimo).
  • Tanko bombažno kapico za po kopanju.
  • Ščipalec za nohte.
  • Pleničke za enkratno uporabo (po mojih izkušnjah so najboljše Fixies).
  • Biba palčke (potrebovala jih boš za čistit popija), mandljevo olje za mazanje, trdo milo za umivanje, vato,...
  • Hm...če se še kaj spomnim ti sporočimuser posted image


LP

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stvari za otroka rojenega v juliju
20.3.2008 10:34:04   
frutka_
Tukaj še imaš nekaj seznamov:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1848590 


(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stvari za otroka rojenega v juliju
21.3.2008 9:35:11   
zabica26
Odvisno kako toplo imaš doma. Pri nas v hiši je hladno, zato sem za doma nujno rabila dolg rokavček (čez body s kratkimi), za ven pa bodi s kratkimi hlačkami in rokicami.

Sicer pa podobno kot so svetovale ostale. Bombažne žabice so fajn, bodi na preklop super! Dekice, pleničke, bombažna kapica...

Lani v začetku julija je bila pvi teden prava zima (10 stopinj zjutraj) in jaz nisem imela nič toplejšega. Problem je tudi, ker vsi pomislimo samo na vroče, v bistvu je pa pri nas zadnja leta v avgustu že prava jesen-z dežjem. Tako da...samo poletnih cunjic res ne rabiš. Potrebuješ tudi nekaj toplejših-tudi za večerne sprehode in obiske.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?