|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema proti celulitu
9.4.2008 14:20:13   
tominikapiki
Mene pa nekaj zanima. Ali se lahko pred porodom, ali pa takoj po njem (tudi če bom dojila) mažem s kremami proti celulitu? A gre to kaj v otroka (prek krvi ali mleka) ali ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema proti celulitu
9.4.2008 15:38:38   
žanai
Ojla!

Načeloma naj ne bi šlo nič iz kreme preko tvojega telesa v mleko. Ampak nikoli ne veš.
Sicer pa bi ti jaz svetovala, da se začneš s temi kremami mazati šele nekaj mesecev ali pa tednov po porodu. Celulit med nosečnostjo je posledica drugačnega delovanja hormonov, ki pa se po porodu normalizira in verjemi mi, celulit bo večinoma izginil sam od sebe, če pa boš po porodu še kaj telovadila pa sploh (kakšen sprehod z vozičkom ti sigurno ne bo ušel). Zaradi delovanja hormonov bi rekla, da ti mazanje zdaj verjetno ne bi dosti pomagalo.

Ne sekiraj se zaradi celulita, vsaka nosečnica ga ima. Pa saj se ga čez hlače ne vidi. Povdari raje tiste adute, ki ti jih nosečnost ponuja sama od sebe- npr. dekolte.user posted image  Vedno je kje kak minus in kje kak plus,
raje se osredotoči na pluse.  Pozdravček!



(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krema proti celulitu
9.4.2008 20:14:46   
smotka lonib
bolj kot krema ti pomaga masaža proti celulito. Krema je bolj zato, da lažje masiraš (intenzivno) tiste dele telesa, kjer imaš celulit, poleg tega pa proti celulitu deluje še telovadba. je pa tako, da ne obstaja nobena krema, ki bi ceulit odpravila. Če bi bila, skoraj nobena ženska na svetu ne bi več imela celulita.

_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krema proti celulitu
10.4.2008 13:34:05   
sergi
Ni priporočljivo, bolje da počakaš tako dolgo da prenehaš dojit. Jaz sem si med nosečnostjo hotela kupiti v lekarni Vichy-jevo kremo proti celulitu, pa mi je farm. rekla,da ni priporočljvo da se mažem s temi kremami v času nosečnosti in dojenja, tako da je potem nisem kupila in sem počakala da sem nahala dojit.

(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?