|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pregled pri G
7.4.2008 9:24:34   
Prvosonce
Živjo!

Upam, da vas ne motim pri jutranjih slabostih ipd. user posted image  Zanima me kdaj ste bile na prvem pregledu pri ginekologu, jaz sem naročena v 8 tednu. Ali je pametno it na pregled že prej, ali je to v redu? Zanima me pa še nekaj, zadnjo M sem imela 25. 2., ali bom 22. 4. v 8 ali že v 9 tednu, če mi lahko katera razloži user posted image ?

Zaenkrat nimam še skoraj nobenih znakov, razen boleče prsi. Nobenih slabosti itd. Ali je katera začela bruhati oz. čutiti slabost tudi kasneje? Kdaj se vam je začelo poznati na trebušku in prsih?

No, hvala za odgovore, pa čim lepšo in mirno nosečnost vam želim user posted image

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 9:29:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Prvosonce)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prvi pregled pri G
7.4.2008 9:38:17   
ANIME
Prej se ti niti ne splača it na pregled, saj se šele v 6. tednu po vsej verjetnosti vidi srček (nekaterim je še do prezgodaj). Itak ne moreš novbene stvari spremenit, tudi če greš prej. Lepo se sprosti in pomisli, da je še polnih 8 mesecev pred teboj, ko boš imela razne preglede.

_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prvi pregled pri G
7.4.2008 9:39:10   
lara larissa
Pozdravljena,

Jaz sem imela prvi preged pri ginekologu ko sem bila noseča 8 tednov in en dan, tako da po moje nima smisla da hodiš kaj prej , sicer pa si že tako naročena -  tako da bi jaz na tvojem mestu kr na ta datum počakala. Zdaj  ali boš  takrat v osmem 8t ali v 9em tednu ti bo itak ginekolog povedal, tako da se ne obremenjevat zdaj ali mu boš povedla prav ali ne. Meni prvi mesec pa pa kak teden mi ni bilo popolnoma nič slabo, prsi so me samo malo bolele. Pol po drugem mesecu pa so se začele slabosti, bruhanje in ostale težave ki so me mučile precej časa, ampak ni pa nujno da boš to doživela tudi ti, lahko da si ena izmed tistih srečk nosečk ko sploh ne občutijo nekih slabosti in bruhanja in skorej ne bi vedle da so nosečke če jih ne bi po določenih tednih začelo nekaj brcat v trebuščku :). Aja pa še to, trebušček se mi je opazil nekje med 4 in 5im mesecem, prej ne- je pa tud to odvisno do vsake posameznice, enim se pozna prej, drugim kasneje.

Želim ti lepo nosečnost in obilo lepih trenutkov

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prvi pregled pri G
7.4.2008 9:41:19   
sayuri
SanMat, danes si noseča 6tednov in 1dan - torej si v 7. tednu.
Na dan pregleda boš noseča 8tednov in 2 dni - torej boš v 9 tednu, kar je ok, za prvi pregled user posted image

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prvi pregled pri G
7.4.2008 10:44:59   
rozica984
Živjo!
Jaz sem bila noseča dobro sedem tednov, ko sem imela prvi pregled, pa je bilo kar malo zgodaj. Je še G rekla, da some prezgodaj naročile sestre na pregled. Se ni še ful nič vidlo, tko da je bolš, če imaš malo kasnejši prvi pregled.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prvi pregled pri G
7.4.2008 12:32:10   
N _ B
1. pregled sem imela, ko sem bila user posted image  9 t. 5/7 (torej v 10. tednu).

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prvi pregled pri G
7.4.2008 12:42:02   
kristinaj
pri 8 tednih greš zato, ker srček prej še ne bije, zato prej hodit nima smisla.....slabosti sem imela le 4 dni, trebušček se pa začne pozanti šele po 3m

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prvi pregled pri G
7.4.2008 13:02:45   
čuči
mene je moja ginekologinja namerno naročila v 8.t,takrat se srček dobro vidi kot so punce ze omenile.ginekolog ti bo točno povedal v katerem tednu si,večina ginekologov ima že take UZ da računajo tedne...uglavnem datum zadnje menstruacije pa bojo vse vedl...jaz sem začela bruhati v 10.t nehalo pa se je v 16.t oz.še zdaj kerkrat bruham pa sem v 20t sam intenzivnega bruhanja ni več.trebušček pa je bil opazen okoli 10.t sam kot vse drugo je tud to pri vsaki drugače.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prvi pregled pri G
7.4.2008 13:06:32   
maxi133
Prvi pregled ti pripada v 8.tednu nosečnosti. Prej te ginekolog niti ne bo naročil niti pregledal, razen v primeru kakšnih krvavitev ipd. Kar seveda upamo da se ne bo zgodilo. Na podlagi zadnje menstruacije pa ti bo določil predviden datum poroda in ti bo točno povedal koliko tednov in dni si noseča. Lepo nosečnost!

(odgovor članu čuči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prvi pregled pri G
7.4.2008 17:48:12   
pomar*ANČA*
danes je za mano prvi pregled. noseča sem natanko 8 tednov. najina bebika se lepo vidi, sem pričakovala da bo sam pikica user posted image pri meni je vse ok. sem hotela imeti pregled prej, pa so mi nekak dopovedali, da je brez pomena, da je v 8 tednu veliko leše, ko že vidiš srček in svoj mali fižilček.
z počutjem je pa prav smešno, najprej sem imela full energije, potem sem mela zelo slab teden, samo spala bi, nato so se začela pojavljati slabosti. že kakšnih 14 dni se mi vidi trebušček, prsi so me pekle na začetku, zdej še samo srbijo, občasno se pojavi slabost, drugač je pa fajn, sploh dons user posted image

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?