|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še gosta hrana
11.2.2005 15:23:29   
Maxica
No, midva sva sedaj lepo speljala uvajanje goste hrane, vendar je to še vedno bolj poskušanje kot kaj drugega.:)- Zanima me, kako hitro naj bi se nadomestil obrok dojenja z gosto hrano? Koliko naj bi pojedel za cel obrok? Midva sva danes ob 12:30 jedla pol kuhanega jabolka in dve suhi marelici, kar sem zmiksala v kar gosto kašico. Potem sva se okrog 13h še orng podojila. Tako da ne vem, koliko bi mu pa morala dati, da bi bil sit od te goste hrane??? Pa še to-a imate vsi samo 5 obrokov? Ker midva se več ali manj še vedno dojiva, ampak po moje enih 15x na dan, tako da res ne vem, katere obroke točno naj mu menjam z gosto hrano. No, saj verjetno jih bo potem avtomatično manj, če bo sit ali kaj???:zmeden::zmeden::zmeden: Jaz počasi končujem s svojo diplomo o uvajanju goste hrane, brez skrbi:)-.
Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še gosta hrana
12.2.2005 8:34:48   
puri
Jaz mu dam zjutraj mlečni obrok, dopoldne sadni obrok, nato je kosilo, popoldne spet sadni obrok oz. skuta, jogurt ali kaj podobnega, zvečer pa spet mlečni obrok! Ponoči se pa še doji 1-2 krat!

Najprej zamenjaj en obrok dojenja z gosto hrano, jaz sem začela s sadnim obrokom-dopoldne, nato pa naslednji teden zamenjaj še en obrok in tako naprej,......če te bodo pa prsi kej preveč bolele, ga pa malo podoji, ampak samo toliko, da tisti pritisk popust,...ne do konca izpraznit dojke!

lp:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?