|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Delnice Save
12.4.2008 0:58:52   
pearl
Danes so delnice Save kar precej padle. Zdaj pa sem v dilemi ali jih naj čimprej prodam, ali pa počakam, da bo država prodala svoj delež.
Večše borzniškega znanja in izkušenj, svetujte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Delnice Save
12.4.2008 16:37:42   
nu_tella
Glej noben ti ne bo rekel kaj narest, ker to so "težke stvari" in seveda potem lahko tega človeka "kriviš" zakaj ti je tko svetoval...

Jaz ti lahko dam naš primer, prav tako z delnicami slovenskega podjetja lani cca junija, ko smo vsi vedeli, da so delnice slovenskih podjetij prenapihnjene in so jih lastniki na veliko prodajali (predvsem še certifikate) ampak glej ga zlomka, očitno slovenski trg je prenesel še cca 20% povišanje cen delnic do oktobra... ampak če pogledam koliko so te delnice  vredne danes...so pa cca 10% manj kot junija lani. Torej se lahko toučemo po glavi, ker jih nismo prodali šele oktobra (smo jih že junija) ali pa smo veseli, da smo jih prodali junija napram danes.
Razlika zakaj se ne sekiramo je ker mi smo takrat denar rabili. Če ga nebi rabili sigurn nebi prodali...Tko da če hočeš moj nasvet...jaz mam delnice tam kjer so... ko bom rabila denar, jih bom prodala. do takrat pa samo spremljam tečaj, da vidim kolko imam ;) delnice so dolgoročna investicija...gospodarstvo gre v ciklih. Sedaj smo zelo na dnu, ampak baje gre lahko še bolj dol...ampak enkrat bo moralo iti tudi gor a ne ;)

Upam da sem vsaj na približno razumljiv način ti opisala situacijo... odločit se boš pa v vsakem primeru morala sama.


_____________________________

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Delnice Save
12.4.2008 16:54:48   
karamela
Delnice so tvegana naložba. Kaj narediti se boš morala odločiti sama, kajti verjemi glede na situacijo nasploh ti niti borzni posrednik ne bo mogel svetovat.

Načeloma pa delnic ni smotrno  prodajat, kadar cena tako pada.  Probaj pa vseeno poklicati kakšno borzno hišo, oz borznega posrednika, če ti bo lahko kaj svetoval.


(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Delnice Save
14.4.2008 11:35:21   
eggo
moje mnenje: drži jih; ne prodaj jih še. če pogledaš je trenutno stanje na slo. trgu bolj kot ne žalostno. tako da trenutno se ti ne splača prodajat.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?