|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hranjenje
29.4.2008 10:09:52   
lewinsky
Mene pa zanima kako ste mamice nedonošenčkov prehranjevale svoje sončke?
Ste samo dojile ali ste kombinirale z dodatki po flaški?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hranjenje
29.4.2008 14:54:10   
Irena88
Odvisno koliko mleka imaš sama, na začetku moja ni hotela jesti, zato sem si mleko stiskala in ji ga dajala po flaški, da sem videla koliko je spila pa pri vsakem obroku sem se trudila, da sem jo pristavila k prsi. Kasneje cca. po 2 mesecih pa se je samo dojila.user posted image

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hranjenje
29.4.2008 16:07:35   
zolika
mi2 sva se v porodnišnici trudila dojiti - pa nama je šlo zelo slabo. Vid ni želel vleči in takoj je zaspal. Mleko sem si do meseca in pol izbrizgavala, ko ga je potem zmankalo -- sedaj se hrani samo z BEBO od Nesttlea! Pa se ne pritožuje!

_____________________________

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hranjenje
30.4.2008 0:24:18   
* Mateja *
Najprej sem si mleko brizgala, nato se je kak mesec dojil, nato sem si spet brizgala. Vsega slupaj ene pol leta. Pol sem mu pa dajala uno mleko s škatle, provali smo verjetno vsa mleka ki jih naša lekarna premore!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hranjenje
30.4.2008 9:23:10   
bugnavilea
V bolnici sem enega dvojčka polno dojila, drugega so mi zvečer jemali in mu dajali adaptirano. Ob odpustu sta imela eden komaj 2 kg, drugi 1,7 kg in sem bila vsa v strahu, da jima ne bi teža doma padla, zato sem kombinirala dojenje in dodajanje, vendar ker sta bila fanta zaspančka in sta mi na zizi velikokrat zaspala in potem dodatka nista želela, sem kmalu dojenje skoraj ukinila sem si pa mleko izbrizgavala. Vendar tudi tako je bilo mleka vedno manj. Pred približno pol meseca sem imela svojega mleka le za vzorec, vendar sem se odločila, da se vseeno še enkrat potrudim in tako sem spravila mleko spet na pribl. 120 ml, kar pomeni le 60 na enega ... tako da sedaj kombiniramo vse mogoče .. user posted image  ... dojenje, črpanje, dodajanje ... user posted image  Še vedno sicer upam, da bomo prešli na polno dojenje, ma mislim da bom ostala samo na upanju.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hranjenje
3.5.2008 15:45:40   
BARBARA R.
Pozdravljena! 6 mesecev sem si črpala, ker dojenje ni šlo. Raje je bil lačen. Črpala sem si na tri ure hranila sem ga na štiri ure. Tako je prišlo do viška mleka, ki sem ga shranjevala v skrinji. Še po šestih mesecih, ko je mleko postalo vodeno, se je 14 dni hranil z mojim mlekom iz zamrzovalnika. Nato pa Aptamil.
 
Uspešno! user posted image

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hranjenje
3.5.2008 21:43:17   
bibyzan
Pozdravljena!!
Midve se mi zdi, da sva bile kr vztrajne in sem na to kr ponosna, ker sem si vedno želela dojiti. Črpala sem si 5 mesecev, dokler ni prišla do teže okrog 3 kg, ko je bila dovolj močna, da je sploh imela mal boljši sesalni refleks. Drugače sem jo pa dva meseca pristavljala zjutraj, ko je bila najbolj razpoložena. Na začetku mi je pojedla 5 ml. Sem misla, da nikol ne bo pila. Še po flaši sva 35 ml jedle 45 minut. Ko, se zdaj spomnim nazaj me je kr groza.
No, sedaj se še kr dojiva, po 3-4 x dnevno, tudi ponoči, če se prebudi. Je pa res da sem ji zmeaj ponujala zizo in ji na začetku dude nisem dala nikol-se je nasesala dude, pa je blo konc. No, sedaj tudi dudo obožuje, če ni kaj bolšga (beri zizeuser posted image user posted image user posted image ).
Ja, stara bo pa čez 10 dni eno leto. In dojiti si želim še kr neki časa, če bo hotela. Mi je nekaj najlepšega.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?