|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoc...KT in ciste
12.2.2005 13:33:42   
dory
Vem,da bom na tem forumu nasla prave odgovore..skratka moj problem je sledec...imam ciste na jajcnikih...baje zaradi tega precej neprehodne jajcnike...ginekologinja si zaradi tega ne dela prevelikih skrbi in mi je dala KT in pravi,da bodo sigurno zginle..ok,recmo,da ji verjamem...pravi tudi,da glede na to,da rast cist v nosecnosti miruje,sem jih mogla "staknit" ze pred nosecnostjo,kar pomeni,da je blo temu primerno tudi zelo malo moznosti zanositve:zmeden:..hm je to mozno?

No drugi problem so bile izredno pogoste,mocne in bolece M nekaj mesecev po porodu...KT bi spravle v red tudi to...no in ko sem vzela prvo tabletko je M izginla...zdej jo ze dva meseca nimam...G pravi,naj se malo pocakam,ker se moje telo se spravlja k sebi, ceprav je od poroda ze 10 mesecev...no saj ne recem, meni prav pase,da je mal pavze z M...no noseca nisem,da ne bo pomote :)..

Torej je moje stanje res tako normalno in ali bi bilo treba it po drugo mnenje....meni osebno ta ravnodusnost G ni ravno ok...kaj menite ve?

hvala in lp,teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoc...KT in ciste
12.2.2005 13:41:20   
Pia73
KT dokazano urejajo probleme s cistami, samo dokler se jih jemlje. Kolikor se spomnim si ti jemala KT tudi takrat, ko si zanosila, tako da mislim, a cist takrat ni bilo.

Me pa čudi, da sedaj ne dobiš M, saj naj bi KT uravnavale tudi to. Jaz bi po tvojem mnenju poiskala drugo mnenje.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoc...KT in ciste
12.2.2005 13:54:39   
baguSka
Draga teja!

Tud men so odkril cisto na jajčniku in to v času, ko sm KT jemala. Dobila sem napotnico za urgenco. Na urgenci sta me pregledala še 2 ginekologa in oba sta operacijo potrdila. Vztrajala sem in odšla še po en nasvet. Tista ginekologinja je tud vse potrdila, je pa rekla da me lahko pošlje za vsak slučaj še k Dr.Drobniču v kontrolo in ta je vsemu skupaj le nasmejal..:zmeden: Tako sem odšla domou in po enem letu spet obiskala svojega G. Po pregledu me je vprašu kako je blo na operaciji..:zmeden: Ko sm mu rekla da sploh nism bla, me je seveda nadru. Pa sm ga mirno vprašala če je med kontrolo kaj opazu in potem je biu še bl užaljen in me je vprašu če bolj verjamem njemu al specialistu. Takoj sem se pobrala od tam in me seveda nikol več ni blo k njemu.

Kaj sem se iz tega naučila?? Več oči več vidi. Torej jaz bi šla na tvojem mestu še po kakšen nasvet!!!

Čudno mi je tud to glede tvoje M. Jst misl da bi jo kljub vsemu zdej že mogla dobit, zato pomoje ne čaki in pejd čimprej še do koga drugega.

Upam da je vse OK in da čimprej dobiš M, čeprou čist verjamem da ti tkole paše!;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoc...KT in ciste
12.2.2005 15:19:36   
dory
Sem pozabla povedat,da me je bivsi partner okuzil s klamidijo,ki je bila najverjetneje vzrok cistam,glede na to,da je okuzba potem tudi napredovala..to smo sicer takoj pozdravili,ciste pa so ostale...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoc...KT in ciste
14.2.2005 13:30:11   
TANTRA
Ojla, tudi jaz sem imela 2 cm cisto po prvem porodu. Z 6 mesečnim jemanjem KT tablet (bolj zaradi hormonov) je cista popolnoma izginila. Vsaj poskusi!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?