|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bi dali otroka varuški namesto v vrtec?
5.5.2008 16:42:53   
birdy
Nekaj razmišljam v tej smeri. Pa me zanima, če ve nebi imele vrtca in bi iskale privat varjanto, kakršnokoli že... Pa če bi dobile 21-letnico, ki se ni drugače nič ukvarjala z varovanjem otrok, nima niti šole, ki bi imela vezo s tem, je pa že mamica in zna poskrbet za otroka, a bi ji dali svojega otroka v dopoldansko varstvo? Mislim, da bi bla ona varuška, namesto vrtca?
Prosim za mnenje, hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.5.2008 22:50:24 >


_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj mislite?
5.5.2008 16:53:57   
sazi
Mislim da to, da je stara 21 let, še najmanj pomemno  - čisto odvisno od osebe. Je zanesljiva, ravna s svojim otrokom tako, kot si ti želiš, da ravna s tvojim?

Sama sem bila varuška od svojega 20, pa tam nekje do 27. leta. Seveda v začetku nisem imela nobenih izkušenj - še manj svojih otrok, pa so bili z mano zadovoljni in tudi sama mislim, da semdobro opravljala svoje delo. Sem bila pa varuška občasno, v poletnem času pa tudi čez dan namesto vrtca.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj mislite?
5.5.2008 17:28:01   
Lianna
Jaz sem stara 21 in pazim na otročka. Pa to počnem od svojega 18 leta redno po nekajkrat na teden. Trenutno 2x na teden po 5-6h, pa kakšne večere. Starost se mi zdi še najmanj pomembna. So mi pomembne druge stvari. Bo pazila samo tvojega otroka, ali še svojega? Ima dovolj prostora? Bo šla na sprehod če sta oba še majhna? Bo skuhala kosilo? Ali kadi?

Lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj mislite?
5.5.2008 18:16:57   
Naja30
Jaz bi ji dala, ja, otroka v varstvo. Ker sem tudi sama od cca 18.leta že kot študentka delala v vrtcu in potem še nekaj let bila tudi zaposlena. Leta niso merila. No, mlajši od 18 ne bi dala. Pomembno je, da ima oseba otroke rada, da se ukvarja z njimi.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj mislite?
5.5.2008 20:51:02   
Nia30
Mislim, da je najbolj pomembno ali osebi zaupaš in kako jo bo sprejel otrok. Ostalo ni pomembno.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj mislite?
5.5.2008 21:51:28   
Anonimen
Blizu nas stanuje ena punca, no, zdaj je že gospa mojih let, ki je leta in leta čuvala otroke. Pa nima niti OŠ končane, pa še nekje z juga je. Ampak ko sem jo videvala s tistimi otročki, sem prav zmeram pomislila, da njej bi pa tudi svoja zaupala.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaj mislite?
5.5.2008 22:11:02   
Anonimen
Jaz sem lani pazila 10 mesecev starega dojencka, pa sem imela 18 let. Pa sva se imela prav fajn. Samo da meni ni problem it ven v vsakem vremenu in delat dolge sprehode z vozickom, ker sem navajena psa.

Meni osebno bi bil tudi pomemben podatek, ce kadi, ce bo za oba kolikor toliko enako skrbela itd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?