|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsako leto druge vzgojiteljice?
5.5.2008 22:03:57   
Maco
Živjo

Kaj si mislite o tem, da ima otrok vsako leto drugo vzgojiteljico in pomočnico in kakšna je praksa v vrtcu kamor hodijo vaši otroci? Sprašujem pa zato, ker je naš otrok sedaj drugo leto v vrtcu (star je 3 leta) in bo najverjetneje septembra spet dobil novo ˝zasedbo˝, mi smo pa s sedanjo zelo zadovoljni in bi jo radi tudi obdržali.
Vnaprej hvala za vaše odgovore.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
5.5.2008 22:09:10   
Naja30
Sicer še nimam tamale v vrtcu, upam pa da bo imela od začetka do konca vrtca isto "zasedbo". Sem delala v vrtcu in je taka organizacija najboljša tako za otroke kot za vzgojiteljice in pomočnice.

(odgovor članu Maco)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
5.5.2008 23:22:42   
tinas
tudi mene je to motilo, da je bila vsakič, ko sem priščla po tamalo v jasli, druga vzgojiteljica. sicer naj bi jih ena garnitura peljala do konca vrtca, samo kaj hočeš, ena je odšla v tujino, druga je bila pol leta na bolniški, tretja je šla na porodniško,... kaj češ, tudi vzgojiteljice so le ljudje, zbolijo, odhajajo na porodniško, menjajo službo,...mene je motilo, moje tamale pa čisto nič, se je dobro razumela z vsako.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
6.5.2008 6:59:37   
3jesončki
ko otroci prehajajoiz jasli se največkrat zgodi, da zamenjajo vzgojiteljico in pomočnico, saj se število otrok zveča in ni možno, da bi vse vzgojiteljice peljale otroke od jasli do šole. v našem vrtcu pa nekatere vzgojiteljice tudi ne želijo zapustiti jasli. iz lastnih izkušenj, tako kot starš in kot vzgojiteljica pa ti povem, da imamo največji problem z menjavo starši in ne otroci. glej pozitivno, mogoće pa boš z novo vzgojiteljico še bolj zadovoljna.

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
6.5.2008 7:04:27   
Volga
Pri nas imajo vsako leto drugo ekipo, pa ni panike. Otroci se hitro navadijo, starši malo počasneje.

(odgovor članu 3jesončki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
6.5.2008 7:07:37   
Gordana-3
naša je sedaj tretje leto v vrtcu in ima že tretje leto isto vzgojiteljico, le pomočnica je vedno druga. tudi meni je to fajn in vsako leto ob koncu leta sprašujem, če bo tako tudi septembra, ampak vedno dobim odgovor, da se še ne ve, da se bo vedelo komaj avgusta, ko bodo delali nove skupine. tako da očitno v našem vrtcu to ni praksa, ampak bolj naključje. ta manjša je sedaj prvo leto v jaslicah in ima vzgojiteljico, ki je resnično kot prava mama, nekaj let je delala tudi v bolnišnici z bolnimi otroki. dvomim, da jo bomo imeli še septembra, ker je resnično "narejena" za takšne malčke, ki prvič pridejo v vrtec.

(odgovor članu 3jesončki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
6.5.2008 17:08:45   
lenika
Ja največkrat je res tako, da otroci spremembe prenesejo veliko lažje kot starši.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
7.5.2008 10:03:22   
Anonimen
Pri nas je tudi vsako leto druga zasedba, tako vzgojiteljic kot tudi otrok. Pa še nikoli ni bilo problema za Ano, sem jih več imela jaz. Itak se pa (vsaj pri nas) vsi otroci dobro poznajo z vsemi vzgojiteljicami in z vsemi otroki tudi iz drugih skupin.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
7.5.2008 20:39:16   
Maco
Hvala vsem za odgovore. Upam, da ostanejo iste, če ne pa mene septembra spet čaka uvajanje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
8.5.2008 14:38:50   
dana
Naš je v vrtcu drugo leto. Vzgojiteljica in pomočnica sta isti, dobili so pa jeseni nekaj otrok na novo, ker se je skupina povečala iz 15 na 19.
Kako bo letos ne vem, mi je pa enkrat rekla vzgojiteljica, da otroci nimajo problemov z menjavo in se hitro prilagodijo.

Je pa v našem vrtcu takšna praksa, da gresta vzgojiteljica in pomočnica od jasli do šole z eno skupino.

< Sporočilo je popravil dana -- 8.5.2008 14:40:25 >

(odgovor članu Maco)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
8.5.2008 17:24:53   
dory
Evo mene tud to daje...ker je sedanjšnja zasedba tok fajna, da bi mi blo ful hudo...pa za tamalga tud,k pravi,da mu niso glih vse vzgojiteljice všeč....

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vsako leto druge vzgojiteljice?
8.5.2008 22:29:24   
Naja30
Sej ni stvar sam v prilagoditvi. Otroci se najprej privadijo in kot je ena napisala, ponavadi že poznajo tudi druge vzgojiteljice, ker se videvajo na hodniku, vzunaj... Predvsem se gre za to, da vzgojiteljica skozi leta spozna otroka in točno ve, kaj lahko pričakuje in zahteva od njega. Če se menjajo, pa morajo vsako leto znova spoznavat skupino in preden se dobro upeljejo, se spet vse zamenja. Ne vem, meni je bolj všeč ta način, da so skupaj od začetka do konca.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?