|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ljubosumnost?
30.6.2008 12:50:33   
mayaa
Imam 1,5 staro punčko, ki je vedno spala kot angelček. Že od drugega meseca starosti je prespala celo noč in nikoli ni bilo nobenih problemov glede spanja.
Pred tremi tedni pa se nam je pridružil še četrti član - dobila je bratca. Takrat so se začeli problemi. Pa ne z dojenčkovim spanjem. On se zbudi samo enkrat ponoči, nahraniva se v 10 minutah in dalje spi.

Problem je nastal pri hčerki. Redkokatero noč prespimo celo. Ponavadi se zbudi sredi noči in prične jokat. Grem k njej, jo pocartam, umirim. Vendar pa potem več noče zaspati. Hoče da je nekdo zraven nje v postelji ali pa da spi pri nama.

Je to zaradi ljubosumlja? Moram pa reči, da pa podnevi  ni nobenih problemov z njo. Ljubosumlja ne kaže. Vedno je zraven ko ga previjam, hranim,... Rada ga lupčka, se ga dotika, boža,... Njej posvečam ves svoj preostali čas, samo da se ne bi počutila zapostavljeno.

Kaj narediti?

Aja, samo še to. Sin je zraven v spalnici. Ona ima svojo sobo, ki pa je z spalnico povezana z vrati, katera so vedno odprta (tudi prej je bilo tako).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ljubosumnost?
30.6.2008 13:56:44   
mml
Jaz temu ne bi rekla ljubosumje, ampak samo potreba po mami. Za punčko je prihod novega družinskega člana velika sprememba in se je nanjo odzvala pač s spremembo pri spanju. Pri nas se je Manca tudi parkrat ponoči zbudila in prišla v prvih tednih v spalnico, parkrat je tudi jokala, česar pred rojstvom Matica ni nikoli počela. Vse skupaj je trajalo kakšen mesec, sedaj pa ni več nobenih težav. Upam ,da bo tudi pri vas zadeva hitro minila

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?