|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz sem tko....
18.2.2005 9:57:25   
naja78
v badu!
punce moje ali se vam je že to kdaj zgodilo.
no da opišem primer.
s fantom sva skupi 8 let,imam ga rada kot ne vem kaj.ni za povedat,on pa mene.dobro se razumeva,letos ali pa drugo leto naj bi se tudi poročila.
se pa nama od kar delava na :duda: dogaja,da ravno takrat ko bi mogla :sloncek:,najbolj intenzivno delati na :duda:.se skregava-spričkava skratka jezik teče,in pol sva vsa slabe volje,ker samo zato da bova :sloncek:in da bi mogoče kaj bilo,se mi potem fržmaga :sloncek: in nočem.:grrr::(
in glih učeri ko bi mogla sva vsa melanholična rekla no ok pa dajva,me je v šusu minilo in ni bilo nič.pol se pa jaz grizem,da zakaj ne rata.:grrr::(:(:(
ja kako bo,če pride obdobje in včasih samo parkrat na mesec.
učer sem mu v obupu rekla,da tolk časa ne mislim it na nobene preiskave,dokler se to stanje ne izboljša.
ker konckoncev če premalo :sloncek: tudi ne more kr ratat,in naj bi me pol meli zdr.za neplodna,midva pa premalo.

zdaj pa kaj naj nardim,da se bo situacija izboljšala.ne me razumet,da hočem skos :sloncek:,ampak ČIČ NE DA NIČ.:ups::(

kar na jok mi gre,ko se na to spomnim.pa se trudim in trudim,pa nič na to ne gruntam,se mu posvetim z ljubeznijo,ampak sploh ko vidim kaka melanholija naju obdaja me mine.

help.:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jaz sem tko....
18.2.2005 10:01:19   
pi
Te čisto razumem. Nama se je dogajalo isto. Poskusi malo izklopit :duda: in se ljubi z njim tako kot prej preden nista delala na :duda:.
Nama je to pomagalo pri odnosu in še :duda: naredila.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jaz sem tko....
18.2.2005 10:06:43   
borovnička
joj pupa sej sem jest ista veš. Jest si te stvari, da kar še ne rata, preveč k srčku ženem. In ker ne morem v seb držat, mu pač povem kaj me matra, če že prej v jok ne padem :(. Preveč smo obremenjene s tem. Sama tud včasih nos povesim, ker pač ne :sloncek::sloncek::sloncek:, ker si mislim (v svoji zmedeni glavi), da če ne bova, ne bo :duda:. Čudne smo pupe, ampak po svoje je razumljivo. Ne smemo se tolk obremenjevat s tem. Tako kot marsikatera pupa tu gor pravi, bi morale mal odmislit (brrr težko težko, vem), ampak mislim, da bi blo to dobr za nas in naše :love:. Ker sama hitr začnem iz muhe slona delat. Pol mu pa začnem govort, da on si sploh ne želi več otrok pa take smotane.:zmeden: Njemu pa take stvari ni za poslušat pa mi kako nazaj pove, pol smo pa tam. :(

Se bomo mogle me najprej mal potrudit a ne! :miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jaz sem tko....
18.2.2005 10:22:36   
Skye
Naja mislim, da se je večina punc na tem forumu že srečale z enakim oziroma podobnim problemo, vključno z menoj.
Pri nama je tud že prišlo do tega da sva hotela, pa enostavno nisva mogla, če veš kaj mislim, ker je bil moj dragi enostavno pod prevelikim pritiskom:zmeden: No in ko je prišlo do te situacije je meni kliknilo...ups tako pa več ne gre. Kljub temu, da si zelo želim :duda:, nisem pripravljena za to žrtvovati oziroma postaviti na kocko najino do sedaj zelo pestro spolno življenje;) In tako sva se odločila, da če nama ni, pač ne bova...pa tudi če je to v času O.
Za spočetje je dovolj sam en :sloncek: in ni :hudicek: da nama ne rata;)
In od takrat dalje ne moreš verjeti....100% sprememba.




(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jaz sem tko....
18.2.2005 10:30:02   
borovnička
skye, prou maš! :bravo::bravo::bravo::bravo: treba je :sloncek::sloncek::sloncek: zato ker nam to paše, ker si en drugega zaželiš in takrat kadar nam zapaše, ne pa zato, ker je O al pa ker bi mogla :sloncek::sloncek::sloncek: čist prou vsak večer. Ker če to delamo, pol ni to več ljubljenje ampak delamo otroke in za povrh vsega pride pol še tist :hudicek: tečka rdečka.

Se moramo v roke vzet pa spet začet uživat v :sloncek::sloncek::sloncek:!

Madona sem dons pametna :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jaz sem tko....
18.2.2005 10:37:36   
TANTRA
Naja, veš ko sem jaz začela mojemu omenjati, da imam O in da mava krasne šanse za :duda:, je tako odreagiral, da sem bla užaljena.:((:((:(( Rekel je, da on tko ne more, če misli ravno na O, da je lepše, če na to sploh ne misliš in so:sloncek::sloncek::sloncek: spontani, ko si zaželiš.
No, iz slabega štarta se je zgodilo, da se o tem nisva čisto nič pogovarjala (čeprav sva vsak v svoji glavi o tem tuhtala...) in si privoščila šampanjček, izlet, šla na sprehod in rezultat čisto vsak dan sva in to hudo strastno :sloncek::sloncek::sloncek:...
Šele včeraj sva prvič omenila, da sva pa morda naredila :duda: in kolk bi bilo super...:angel:
Priporočam, da to temo izpustita iz pogovorov, pejta ven, si naredita kak romantičen večer v dvoje, pejta na kako masažo, al pa plavat...Po moje sta čist
otopela in rabita malo sprostitve, malo več energije za vajin odnos...
Boš vidla Naja, da bo ratalo...Sam ne se skoz o :duda:
pogovarjat...
Želim vama lep vikend :angel::rozica::rozica:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jaz sem tko....
18.2.2005 10:59:47   
Maša26
Pri nama je točno tako!!

Včasih sva se veselila :sloncek:, odkar imava pa plan :duda:, je pa velikrat to ena sama obremenitev.

In potem sva oba slabe volje če ne, in potem spet zaradi slabe volje ne, in tako naprej v začaranem krogu.

Pa vse oziroma vsi vemo, da je to slabo, ampak kaj ko ne moreš izklopit.

Povrhu sem pa še prejšnji mesec res dokaj izklopila, pa spet ni bilo nič, kaj pol..

No, zdej greva pa v preiskave. Saj ne vem, ali je to dobro ali slabo. Jaz sicer še nisem zato, ker bi bila pripravljena telesu dati še malo časa, ampak moj dragi pa pravi, da bi rad vedel, pri čem je in se je prijavil na spermiogram in avtomatično še mene potegnil zraven. Ker sva se že tudi skoraj malo kregala, ker jaz še nisem hotela na preiskave, ampak potem bi bila vsaka nadaljnja M skoraj kot moja krivda, češ, vidiš, da ni nič. Tako da mi, ki se spoprijemamo s takimi težkimi preizkušnjami kot je možna neplodnost, smo vsi malo na preizkušnji in smo lahko veseli, da vse to zdržimo samo z rahlimi prepirčki tu pa tam.

:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jaz sem tko....
18.2.2005 11:07:57   
bambi
Tudi pri nama je bilo podobno, sploh ko sem jaz začela s temi O tesi noreti in mu jih vsak dan kazati, ko sta se pa pokazali :roza: in je bila O sem pa ponorela. Tak pritisk sem naredila nanj, da je bil čisto gotov. PRav na silo sva morala in potem drugi dan ko bi O naj nastopila, nisva :sloncek::sloncek::sloncek:, ker je bilo res brezveze, pa še moj je bil čisto znerviran....... Takrat sem rekla, da je konec s temi testi in da bova takrat ko nama bo pasalo..... No, jaz seveda ne bi bila jaz, če testov ne bi delala naprej, samo povem mu ne več.... tako,da ko so tisti dnevi, poskrbim za prijetno vzdušje, malo si nalijeva vina, se pocartama in potem :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Ampak po tolikih mesecih poskušanja seveda tudi on že ve kdaj bi morala imet O.... tako da se mi zdi, tudi on tako dela kot jaz, da me želi pripravit do :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in tako je pripravljanje na to obojestransko, samo pritiska sva se znebila...... JE pa bila tisti mesec res kriza in potrebno je res veliko ljubezni, da dva vse to zdržita.....

Ljubite se, imejte se radi, :duda: pa bo prišla, ko bo videla, da je res vse OK :bravo::bravo::bravo:

BAmbi

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jaz sem tko....
18.2.2005 11:08:04   
baguSka
Pr nama je tud vse tko čudn.. Midva mava pa že tko na voljo samo vikende, pa še takrat si pol en drugmu teživa da morva, če hočva met dojenčka..:(( No sej včasih pride spontano, ampak še takrat on vedno pol na konc vpraša, če mislm da se je prjel..:((

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jaz sem tko....
18.2.2005 11:21:37   
lana 5
Punce jaz vas čist razumem,ker sem bila sama pred pol leta na istem. Ampak na žalost to tako ne gre in hudo je ker se kregaš, pa se v resnici spolh nočeš.
Midva sva imela srečo in sva vse odklopila in glej ga še isti mesec zanosila, po mučnem enem letu in pol.
Zato vam svetujem:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, takrat ko si to želite, ne glede na tisto :hudicek: ovulacijo in če vam paše dajte 5* na dan ali pa dvakrat na teden, ampak takrat obvezno UŽIVAJTE.
Mislim da imamo že vse to srečo, da so tako dobri fantje zraven nas in da te sreče ne smemo zapraviti.
Pupe če je nama ratalo, bo tudi vam, samo probajte odklopit za nekaj časa in se posvtite samo njemu.
A ni bilo na začetku zveze dobro, ker nisi bil obremenjen z vsemi postopki glede:duda:????

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jaz sem tko....
18.2.2005 11:39:12   
naja78
ej punce tko ste dobre.mi gre kar na jok.ne morem verjeti,koliko smo si sorodne.je pa živa resnica,da mormo pač odklopit,ne glede na to zoprno o.

jaz sem se ravnokar vrnila iz cvetličarne in sem mojemu kupila tako lepo :rozica:.
pa moj fantek je tok priden,vem da si želi :duda: tako kot jaz.
obljubila sem si,da mu nič več ne rečem,no dans bi pa mogla itd,......

naslednji mesec upam,da bova začela res v tem uživat in to moram odklopit tudi v moji glavi.on že vem,da odklopi samo jaz sem tista,ki ga spomnim no dans pa ......ali pa jutri bo pa :sloncek:-akcija.

ta mesec moram malo pridt k sebi od tega vsega.a ni to grozno,ko pomisliš kam to pelje.
da te res vse mine,dedci pa so še bolj na to občutljivi.

no pupike hvala,vem da me razumete.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jaz sem tko....
18.2.2005 11:51:39   
cmokec
Jaz sem vsakič, ko sem dobila :hudicek: pomislila, a še en mesec bom mogla tolk :sloncek::sloncek::sloncek:. Pa mi je fino, ampak želja po :duda: in pritisk, ki sem ga vršila sama nad samo, sta naredila blokado oz. odpor do :sloncek::sloncek:. Včasih je bila že prava muka njemu in meni.

Ko sem pred 2 tednoma zagledala :modri::roza:, nisem mogla verjet, ker sva v tem ciklusu samo 3x :sloncek::sloncek:. Tako, da sem dokaz, da količina ni edini pogoj. Zakaj mi je uspelo, pa ne vem. Je bil edini mesec, ko sva tako malo telovadila.

cmokec

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   jaz sem tko....
18.2.2005 13:39:35   
Skye
No še nekaj pozitivnega o :sloncek: za večji apetit;)


1. Seks je lepotilna kura. Znanstvene raziskave so pokazale,da zenske,
ki seksajo proizvajajo veliko hormona estrogena, ki daje lasem sijaj in gladkost kozi.

2. Nezen, sproscen seks zmanjsa moznost, da bi vas mucilo vnetje koze,
koprivnica ali mozoljavost. Potenje ob seksu čisti pore in dovede vaso kožo do zarenja.

3. Ljubljenje lahko skuri vse kalorije, ki so se nabrale med romantično večerjo.

4. Seks je ena od najvarnejših zvrsti sporta in se nanj lahkozanesete.
Sprosča in deluje skoraj na vsako misico vasega telesa. Veliko bolj udoben
je, kot plavanje na 20 krogov, pri tem pa niti ne potrebujete posebnih športnih copat.

5. Seks je neposredno zdravilo za močno depresijo. Sprosšča endorfine v
krvnem obtoku, ki povzročajo občutek ugodja in vas navdaja z velikim zadovoljstvom.

6. Čim več boste seksali, tem več boste lahko ponudili. Seks iz aktivnega telesa odvaja velike količine kemikalij, ki jih imenujemo pheromoni.
To nezno spol parfumira in obnori nasprotni spol.

7. Seks je najzanesljivejse pomirjevalno sredstvo na svetu.
DELUJE 10 KRAT BOLJ OD VALIUMA.

8. Vsakodnevno poljubljanje bo ohranjalo vaše zobe zdrave in ne boste
potrebovali zobozdravnika. Poljubljanje pojača slino, ki čisti vaše zobe in
preprečuje nastanek zobnih oblog.

9. Seks olajsa glavobol. Ljubezenski sestanek vas lahko sprosti napetosti in omeji napetost zil v mozganih.

10. Veliko ljubljenja pozdravi zamasen nos. Seks je kot naravni antihistamin.
Lahko pomaga pri astmi in senenem nahodu.



(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   jaz sem tko....
18.2.2005 13:47:26   
manja11
Joj Naja78,

jaz sem pa mislila, da sem jaz malo čudna in že počasi zmešana, obsedena ali histerična od ideje za:duda: in da se to dogaja samo meni. Zato sem ti prav hvaležna za tvoje pisanje. Midva delava že skoraj dve leti zaman in se nama je pogosto dogajalo, da sva ravno takrat, ko bi morala:sloncek:, bila ali utrujena, ali pa sva se skregala. In potem seveda ni bilo nič. Že kar iz principa ne. Zadnje čase se sicer malo izboljšuje. Sem si po novem letu (ko si vsi dajemo obljube in nove naloge), dala nalogo, da ne bo vse tako zelo nujno in pod prisilo in se tega še kar držim. Je pa težko in moraš aktivno delat na tem.

Drži se in lep vikend:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   jaz sem tko....
18.2.2005 14:06:36   
Mijavček
Oj,

tud midva nisva nobena izjema. včasih pač ne paše in to je to.
Zraven vsega kar so že punce napisale, bi dodala še to, da je naju ta "problem" nekako v zadnjem času še bolj zbližal. Šele zdaj sem se zavedla, kako fajn fanta mam in začutila, ampak res začutila deep down , noter nekje globoko, kako zelo zelo me ima rad.

Take stvari, ki se nam dogajajo so verjetno ena velika velika preiskušnja za par. Nobenemu ni lahko, tud naši :love: so avno tako zbegani, strah jih je, strah jih je za nas. In v taki situaciji pogosto oboji odreagiramo narobe in prepir je že tu.

Pomojem je fino, če smo čimbolj odkriti in si čimveč povemo. fantom je to sicer grozno težko, ker oni rešujejo probleme na drugačen način, ampak, ko enkrat dojameš, da, ne vem na primer: da gre on na pivo zvečer, namesto da je s tabo, zato, ker je tud njemu grozno in gre zadevo odplaknit, ne pa zato, ker je bezčutna baraba, ki mu sploh ni mar, no, ko take stvari dojameš, je potem lažje.

Upam, da sem kaj pomagala,

Mijavček:muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Pomanjkanje Omega 3 maščob: depresija in A...
Omega 3 maščobe skrbijo za ravnovesje v našem telesu. Pomanjkanje naj bi se kazalo v poporodni depresiji in nastanku ADH...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?