|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aptamil Pre- Aptamil 1
17.2.2005 20:15:03   
Anonimen
Moja mala je stara tri mesece in skoraj dva tedna. Do dveh mesecev je jedla samo moje mleko, potem ma dva ali tri tedne Aptamil Prematil. Ker je postala po dveh urah lačna sem ji začela dajati Aptamil Pre (pri teži 3,5 kg). Tako, da je po eni vrečki Prematila šla na Pre. Zdaj sve pojedli komaj eno vrečko Pre-ja (dva do tri obroke na dan, ostalo moje mleko) je spet lačna po dveh in pol ali treh urah. Količino ne morem povečati, ker komaj poje 130 ml.

Sedaj ima dobre 4 kg in ne vem, kdaj se gre na Aptamil 1? Piše kje od katerega meseca naprej ali pa je odvisno od kg ali .....?!

Kakšne so vaše izkušnje! Sicer bi morali imeti posvetovalnico danes, ampak zaradi viroz so do nadaljnega odpovedane!

Nujno rabim nasvet!!!

Bojana
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Aptamil Pre- Aptamil 1
17.2.2005 20:27:49   
ZARA
uf,Bojana...mislim da sem ji jst A1 dala prvic pri enih 4 mesecih,prej je pila APre...pa sej ce poje 130 ml na obrok,to ni tako malo...Zara je tud pojedla tolk vcasih se manj...
Zdej za vecerjo popije samo 90-130 ml,pa je stara vec kot 9 mesecev!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Aptamil Pre- Aptamil 1
17.2.2005 22:42:32   
lutka
jaz uporabljam Aptemil-PRE že od vsega začetka.
Tudi zdaj ko sta stara devet mesecev jima ga še vedno pripravljam,tako,da po moje ne bo nič narobe če še nekaj časa ostaneš pri Aptamilu -PRE.
lp:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Aptamil Pre- Aptamil 1
19.2.2005 18:19:47   
Anonimen
Kakšna pa je sploh razlika med temi Aptamili pre, 1, 2, 3? JAz sem mu za mlečne kašice do sedaj Aptamil 2 dajala. Zdaj sem Aptamil 3 kupila (je d 8 meseca naprej). Pa mi še v lekarni ni znala povedat, kakšna je razlika:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?