|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
21.2.2005 13:36:57   
krokodil
lep zimski dan
Ali še katero bolijo sklepi, v kolenih in rokah?
Zanima me še kaj jeste, namreč vse kar pojem mi gre na kile, ginekologinja me zmerja, sicer se pazim, ampak ne morem cel dan jesti sadje in zelenjavo.
lp krokodil 17. teden
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vprašanje
21.2.2005 13:57:47   
b.j.n.
jaz prezivljam volcjo lakoto, G me tudi zmerja, saj kar narazen lezem. od zadnjega pregleda se poskusam mal pazit, vendar samo na hrano mislim. Tako si nakupim na kile jabolk, vendar mi ze skozi usesa ven gledajo. a ni grozno, da si tako lacen?

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vprašanje
21.2.2005 14:00:16   
sabini
ojla mene tud vse boli pa sem že v 30tednu:)-:)-:)-Ravno od gin. pa sem bila spet kregana saj sem se spet zredila. Pa tud jaz ne vem kako to preprečit sj ne mormo od sadja pa zelenjave živet a ne:)-:)-:)- .Jaz sem že obupala in se mi zdi da vaga narobe kaže, moja doma je bolj točna pokaže manj kg. Jaz sem se v decembru 6kg.zredila pomoje če bo šlko tko naprej bom mela ko bom šla rodit 25kg.več. Ej rekla mi je nič sladkarij, ogljikovih hidratov pa sokov pa ne bo šlo gor:bravo::bravo::bravo:Ma res ne vem diete pa ne mislim držat. Lepo nosečnost:nosecka::nosecka::duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vprašanje
21.2.2005 14:05:26   
sabini
Saj jaz se ne sekiram kok se zredim važn da je z dojenčkom pa z mano vse o.k. Samo mi gre pa vedno na živce to ko na vsakem pregledu se prav ( dere )name sicer ne ginekologinja ampak sestra, ki te tehta. Name se je tok drla enkrat da sem ji rekla da se na mene ne bo nihče drl in da to mi lahko pove v normalnem tonu, ker bo lih tok povedala. Pač je čudna. Sicer pa sej ne bo ona kg. dol dobivala namesto mene.:nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vprašanje
21.2.2005 14:13:38   
uršika4
hola vsem en lep pozdravček no jaz sem v 22t in sem se zredila že za 10 kg in mi ni nič sestra niti ginekoliginja rekla pa mislim da je problem ve tem da te nadere če imaš visok pritisk ker se z nosečnostjo povečuje pritiski in ni dobr da se rediš men pa pomoje ker mam nizek pritisk ni nič rekla sam se mi tudi zde da sem se v enem mesecu zredila za 4 kg pa sem jedla pol manj kot nazačetku ker sem jedla na dve uri da mi ni bilo slabo. Tko da mislim da je v tem problem.

No mamm pa tudi jaz vprašanje ali katero boli tam sem nevem dobr a so to kolki al pa tki na začetku nog pa vse tam okol spodaj tako da se sploh nemorm premikat včasih komi vstanem in komaj hodim nevem no a bom kr tuki v službi rodila sam jaz še zmeri delam a ste ve že doma.

lp u

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vprašanje
21.2.2005 17:15:00   
CIPRESA
Jaz sem v 18t in sem se zredila za 3 KG, pritisk pa imam pri sestri vedno 150/80, ko pa pridem domov pa 120/80. Tko da tudi na pritisk se ne moremo zanašati, ker me vedno tolk skrbi kaj bom zvedla, da mi srce začne razbijat sam da stopim v zdravstveni dom. Pa me še ni nikoli nadrla ker ve da je to samo psiha.

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vprašanje
21.2.2005 17:28:30   
Lunca1
Krokodil jej sadje in zelenjavo, ker potem je nekaj časa ne boš prav dosti - dojenje. Pa ne spustit čokolade z jedilnika:)-:)-:)-

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vprašanje
22.2.2005 12:48:20   
ninocka
jst sem pa od zadnjega obiska pri ginekologinji shujšala cca. 1,5 kg. S tem da nimam nobenih jutranjih slabosti, niti ne bruham :bravo:

So me pa zadnje par dni boleli modrostni zobje in nisem mela pretiranega apetita oz. apetit že, sam ust nisem mogla odpirat:(, in sem zato jedla velik sadne solate s smetano.
Drugač pa jem zjutraj zajtrk (kruh, puter, med), pa potem še kakšno malco, potem pa bolj pozno kosilo in zvečer še mogoče večerjo (kakav, makovka). Občasno pojem tut kaj sladkega (učeri sem se npr. basala z jagodami in smetano, na koncu sem pa sam še smetano jedla ;)).

Nimam pa pojma, kaj bi jedla danes za kosilo:zmeden:? A ma mogoče kera kakšen predlog?

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?