|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izvenmaternična nosečnost
23.2.2005 11:08:04   
Dadi
Punce zanima me, če je katera imela izvenmaternično nosečnost in kašen je potem postopek? A splav? Kaj pa če ne želiš splavit? A je precej nevarno? Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izvenmaternična nosečnost
23.2.2005 11:12:16   
Meceno
Otroka ne moreš donosit oz bo prišlo do splava vseeno.

Lp:nosecka:

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izvenmaternična nosečnost
23.2.2005 11:15:00   
Naja31
Zivjo,

tega nisem dozivela, ampak kolikor jaz vem, je izvenmaternicna nosecnost zelo nevarna in tudi plod nima nobene moznosti prezivetja. Saj se ne more razvijati kje drugje razen v maternici. Mislim, da tu sploh ni moznosti izbire, ker ze plod prej sam odmre.

Lp, Naja

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izvenmaternična nosečnost
23.2.2005 11:19:31   
beba76
Moja sodelavka je nedavno tega bila izvenmaternično noseča. M ni imela, bHcg ji je ful naraščal (kar je bil dokaz, da je noseča), plodu v maternici pa ni in ni bilo videt. Njena G pa je kar čakal in čakala...predolgo.

Pa jo je en dan kar v službi začelo ful matrati - podobne bolečine kot ob M in so jo odpeljali v porodnišnico. Tam so ji naredili UZ in takoj videli, da je plodek v jajcevodu. In lih v tistem trenutku, ko ji je delala UZ, je začela krvaveti. Plod je namreč bil že tako velik, da ji je jajcevod počil...

Zdravnica ji je rekla, da je imela ful srečo, da je tako hitro prišla v porodnišnico oz. da je začela krvaveti šele takrat, ko je že bila tam. Baje so pri tem krvavitve tako hude, da lahko izkrvaviš, če maš dolgo pot do porodnišnice oz. če ne prideš pravočasno.
Dejansko je bila že pod nadzorom zdravnikov, ko je začela krvaveti, pa je kljub temu izgubila skoraj 1 liter krvi.

Pri tem bi spet lahko debatirali o strokovnosti naših ginekologov, saj ji je ta zdravnica, ki jo je sprejela, rekla, da bi morala ležati na oddelku (ker je bilo očitno, da gre za IMN), njena izbrana G pa jo je poslala v službo.

Jaz osebno nisem mislila, da je IMN lahko tako nevarna:zmeden:

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izvenmaternična nosečnost
23.2.2005 11:44:10   
Dadi
O hudo! Pa ti dohtarji...:hudicek:

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?