|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa po uvedbi diete?
30.6.2008 21:58:18   
julči
Danes smo dobili diagnozo- mala ima alergijo na KM. Znaki so bli pa polivanje in hudi krči. Od danes sem na strogi dieti. Po kolikem času se naj bi stanje izboljšalo? A je res da se mleko čisti iz telesa 14 dni.

Dajenčica je stara 7 tednov. A mislite da bo alergija izzvenela in da bo nekoč lahko jedla vse? Kakšne izkušnje imate? Hvala in lp

p.s. riževo mleko od islola bio je prav okusnouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa po uvedbi diete?
30.6.2008 22:47:23   
izabella1
To riževo mleko je bilo tudi meni še najboljše :) potem se pa itak navadiš... :)

Kako dolgo se bo telo čistilo (navznoter in navzven) je čisto odvisno... od držanja diete, nege kože in pa tega kako grozno stanje je bilo prej. če so bili samo krči in polivanje se zna hitro izboljšati. boš sporočila, ko boste ponoči lepo spali? :)

A diagnozo ste dobili na podlagi testiranj ali samo predvidevanje, da je alergija? Ne bodi preveč prestrašena, tudi če bo res alergija. Še vsaka mamica je zmogla (tudi z moralno pomočjo drugih tukaj) pa ni vrag, da nebi tudi ti. Jaz verjamem, da bodo naši otročki tudi jedli kdaj kinder pingui in podobno sranje od hrane ;)

Sem ugotovila, da ima moja mala (ravno zaradi diete) ful bolj razgibano prehrano, je odprla kuharske nazore celi familiji, ima boljše prehranjevalne navade (ne malica skos nekaj), lepo je svojo hrano, ne skače do stropa, ko jaz pijem kavo.... mislm... pri 11mesecih je čisto skulirana glede vsega. Sploh ni panike s čimerkoli. Kar pa ne sme, je pa kak. Oziroma po njeno: "tat". ;)


_____________________________

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko časa po uvedbi diete?
30.6.2008 23:18:46   
julči
Diagnozo da je alergična smo dobili na podlagi krvnih testov in tud kožni testi so pokazali. Sva glih danes s pediatrične. Baje da če te alergije ugotovijo zgodaj je tudi večja verjetnost da izzvenijo?
Sem pa zelo vesela, da smo ugotovili kaj ji je, ker je blo res grozn- jok, jok, jok, kar naprej po cele dneve, hudi krči in polivanje- kislo, da jo je še ta kislina matrala. Tko da obup. Zdaj vsaj vem kako ji lahko pomagam- ker je polno dojena in upam da se bo stanje popravilo, ker se nameravam strogo držati diete. Vse za to, da moja pupika ne bo več tko trpela. Mi ni težko. Sam upam, da bo enkrat loh jedla vse.

Držte se!

(odgovor članu izabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koliko časa po uvedbi diete?
1.7.2008 13:45:55   
inesc
Julči, tudi jaz sem na dieti že slabe 3 mesece. zadnje 14 dni sicer pojem kakšen čokoladni keks in zaenkrat vse kaže dobro. Sem pa prejela iz bolnišnice izvid, da je negativen na alergijo na KM in jajca, vendar sem vseeno sklenila, da nadaljujem z dieto do konca dojenja. Na začetku je bilo ZELO hudo, sedaj pa sem nehala sanjati o hamburgerjih in ostalih stvareh. Sem pa resnično strogo dieto držala (pila sem samo šipkov čaj, jem samo domačo slivovo marmelado, samo puranjo šunko, ki mi jo prinese mama od kolegice iz LJ, samo Krjavljov, Jelenov ali MArtinov kruh,...). Sedaj pa malo manj kompliciram. Tudi kdaj pojem kakšen mali sladoled. Je pa bilo zame na začetku zelo težko. Se pa vse potrpi, samo, da user posted image  ne trpi!!

LP

Meni je pa riževo mleko, samo kot tako, ful ogabno, mi je pa cool v kavi.

_____________________________

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Koliko časa po uvedbi diete?
1.7.2008 22:58:23   
julči
Hoj,

po kolkem času se je pa vidlo izboljšanje pri otročku? Mislim glede krčev,... lp

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Koliko časa po uvedbi diete?
2.7.2008 10:41:31   
mamica 1
Evo mi smo tudi eni izmed tistih ki se nam alergija izraža v obliki krčev in ne izpuščajev. Naj ti rečem da se je po tem ko sem šla na dieto in se je mali samo še dojil kmalu izboljšalo stanje kar se tiče krčev. Je pa sedaj stanje drugačno ko jemo že drugo hrano. Dolgo časa smo jedli samo krompir in korenje, ter jabolko in slivo, komaj sedaj pri 9,5 mesecih jemo od sadja še recimo malino in kakšno borovnico poleg ustaljene in oh in sploh fajne jabolke ter slive ker ga je po vsem ostalem ali šraufalo ali pa nas je zaprlo. Nikoli ne vem ali ne spi zaradi krčev ali mogoče zobi (trenutno nimamo še nobenga), ali pa je skratka siten. So sicer redki svetli trenutki ko je full "priden", ampak to pride in gre. Se mi zdi da nimamo nekega finega pokazatelja ali je odreagiral na kakšno hrano ali ne, itak je pa pomoje še desetkrat slabše če so otroci še flekasti, sploh v tej vročini.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?