|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet jaz in nespanje ter še kaj... :)
10.7.2008 12:53:13   
bini
Torej punce... že velikokrat ste svetovale, pa povejte spet kaj bi naredile...user posted image
problem je seveda naša zdaj že 4-letnica...punca je brihtna ful, ampak velik stvari ji kar ne gre al sva pa z možem falila pri vzgoji... torej, zdejle bomo več skupaj in bi rada par stvari rešila.

1. in najpomembnejše je njeno nočno zbujanje.. že od malega imamo te težave, ampak recimo da zadnje pol leta je stvar kar ok, ker ko se dama zbudi okol 12h, sva jo prenesla (nikoli noče sama prit k nama, se kao boji) v najino posteljo in je v glavnem večinoma (če ni glih ful sanjala kakšne moraste stvari) lepo spala do jutra... to bi še vedno šlo, pa imam jaz tega dost oz. se je izkazalo, da punca noče nikjer (tudi pri babi kjer je prej že spala kdaj) drugje prespat, midva pa s tem pač malo omejena... avgusta naj bi šla z mojima staršema na morje, pa nimam pojma če bo to sploh izvedljivo, ker ponoči zavrača vse kar ne diši po mami ali očiju user posted image ... tako da zdaj skušamo to nekak reševat... jo pustim jokat, jo hodim tolažit in vmes resno in jezno razlagat da je noč za SPAT... pa ona kar jokca in jokca in načeloma po kakšni uri obupam, jo vzamem k nama in potem spimo do jutra.... mož je pri prevzgoji zaenkrat neuporaben, ker ponoči spi kot ubit oz. ga moram zrukat, če hočem da gre on ponoči v akcijo v sosednjo sobo user posted image ... čeprav zdaj mi je obljubil, da bo imel neke pogovore z njo, pa da bosta risala sončke za spanje, pa potem nagrada..... mah, ne vem... punca pri 4ih pač bi mogla že spat ponoč in dat mir... in to hočem rešit, ker sem čist nemirna zarad tega oz. se tud potiho sprašujem, da gre za kakšne motnje - ampak okol zdravnikov je zarad spanca pač ne bi vlačila...

no, druga stvar je njena zbirčnost okol hrane, ampak o tem pač ne bi zdaj... ker najprej rabmo rešit spanec - naš in njen user posted image ... ima še kdo kak nasvet??? kako bi vi to rešili?? kako ste to rešili?? je še kje kak 4letnik, ki se VSAKO noč zbuja???

aja - mali sine je sestrici zaenkrat podoben samo vizualno in tako skrajnih težav (še) nimamo user posted image

hvala in toplo poletje vsem user posted image

_____________________________

Svet je lep!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet jaz in nespanje ter še kaj... :)
10.7.2008 13:14:11   
bskrle
Mi smo rešili tako, da otrok spi pri nama.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet jaz in nespanje ter še kaj... :)
10.7.2008 13:41:30   
Maxica
Uf, smotano, ne vem ti kaj pametnega svetovat, samo pri štirih bi pa res že morala lepo prespati noč. Ja, kaj pa počne, zakaj se zbudi, čisto iz navade? Gre morda prezgodaj v posteljo, pa se do polnoči že naspi? Kaj hoče takrat, priti k vama, piti, se igrati? Jo je strah?
Ne vem, res ne. Ampak očitno je to res odvisno od otroka, naš štiriletnik spi celo noč že, odkar sva prišla iz porodnišnice, medtem ko se je mlajši od prvega dne skoz nekaj prebujal. No, zdaj trkam, zadnje čase lepo in pridno prespi cele noči v svoji posteljici. Verjetno bo minilo, te tolažim, samo od sebe, samo ne znam ti povedati, kdaj.user posted image  Te pa občudujem in razumem, ker je vrag takole, človek težko sfunkcionira preko celega dneva, če ni prespan. Pa če se to vleče mesece in potem leta, uf, pregoriš. Drži se.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spet jaz in nespanje ter še kaj... :)
10.7.2008 13:46:50   
bini
hm...
ne, sigurno še ni naspana takrat, ker hodi sedaj dokaj pozno spat (okol pol desetih), pa tud čez dan šiba in dirka naokoli, da se sigurno zmatra...., v bistvu noče nič specifičnega ... ona sam jokca in tečnari in v bistvu hoče k nama... potem ko je na sredini je načeloma mir, samo jest mam tega dost + zoprno je, ker bi jo radi mal osamosvojili, pa jo dali mal na počitnice kam, pa to zarad tega nespanja oz. zbujanja  ni izvedljivo, ker pač je tud moja mami sam človek in potem ob tistem dretju (hočem mamiiiii, očiiiii) tud ona obupa in naju pokliče - enkrat smo imeli tako situacijo, pa je bla potem babi čist uboga in razočarana nad sabo user posted image ...
kakorkoli, rešit bo treba... prej al slej, ker nama z možem ne odgovarja več, da jo vsako noč vlačiva v svojo sobo, ker je noč za spanje in ker je pač treba punco tega naučit!...

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spet jaz in nespanje ter še kaj... :)
10.7.2008 13:55:39   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bini


pa ona kar jokca in jokca in načeloma po kakšni uri obupam, jo vzamem k nama




Jaz vidim tu problem, ki bi ga morali reševat že veliko prej. Bo šlo pa tudi sedaj, samo z veliko mero vztrajnosti in doslednosti.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spet jaz in nespanje ter še kaj... :)
10.7.2008 14:40:47   
puncica
uh bini, sem misla da si je mala princeska že dala dopovdeat da je noč za spanje pa vidim da mate še vedno probleme. Uh ne vem kaj ti svetovat res ne, sem i zdi kr unikaten problem tle pri vas, naša je začela tam pri 2 letu spat ponoč in je zdaj res pridna, je pa tamali isti, da se ponoč zbudi 1-5 in ga je treba mirit, pa mu dat čaj, pa najdit majko (ninica).

Mah res nimam nobenih idej, kaj pa če jo pustiš da se joče pa da ne prideta več po njo. A ima svojo sobo?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 22:05:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spet jaz in nespanje ter še kaj... :)
11.7.2008 18:49:58   
Nončika
Bini, to se zna zgoditi tudi pri nas. sicer je mala skoraj 3l, a vem kako je to problematično. pri nas poteka to takole. kak teden na mesec, običajno nekje teden pred polno luno, se  prebuja tudi do 5x. enkrat bi šla na WC, spet drugič prosi za piti, potem pa v najino sobo. zadnjič sem mela tega zadosti. sem ji rekla, da ok ti v mojo posteljo, jaz v tvojo. in glej ga se je obrnila na drugo stran in spala v svoji postelji do jutra.
tudi moj dragi ne velja kaj dosti. spi ko top, ne sliši nič. tudi, če ga zbudim ne gre,ker v napol spečem stanju je prava katastrofa. nič mu ne hasni. se dvignem in grem jaz.

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?